Διεργασίες compile των εφαρμογών κατά την εγκατάσταση για πιο γρήγορη λειτουργία και φόρτωσή τους.
The new Android runtime ART, which was available for testing in 4.4 KitKat and released in 5.0 Lollipop, compiles applications at install time so that they run and load faster. One of the utilities used for this compilation process is called dex2oat.
Διάβασε εδώ
καλησπερα ειμαι με official miui global 7.3.7.0 stable... ειχε οταν το πηρα πειραγμενη ρομ με ελληνικα κ εβαλα με τον οδηγω αυτη..πως γινετε να κανω ρουτ? λογικα εχω κλειδωμενο bootoader...
Είχα ρωτήσει πάλι αλλά δεν είχα πάρει σαφές απάντηση.
Στο προηγούμενο κινητό που είχα, όταν ερχόταν μήνυμα στο whatsapp, έβγαινε το float notification πάνω από την notifications bar και κάτω από το μήνυμα είχε ένα βελάκι και έγραφε reply. Στην miui δεν υποστηρίζει δυνατότητα απάντησης από το float notification;
(και δεν εννοώ το παράθυρο τύπου viber που μπορείς να βάλεις να βγαίνει όταν σου έρχεται μήνυμα)
Η λειτουργία απάντησης από το float είχε μπει στο whatsapp στις τελευταίες αναβαθμίσεις της εφαρμογής.
Καλησπέρα
θέλω να περάσω ελληνική ρομ στο κινητό της ανιψιάς μου,έχει την μούλτι, μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου ανεβάσει τους οδηγούς έναν -έναν με την σειρά που πρέπει να ακολουθήσω ????
10/02/2012
31/07/2015 Ημερομηνίες που άλλαξαν την ζωή μου....τα θαυματάκια μου....
4) Βλεπεις ποσο γαματη ειναι η ελληνικη ρομ και το κινητο και αποφασιζεις να κρατησεις το κινητο για εσενα και παιρνεις στην ανηψια σου αλλο (εκτος αν το εχεις ηδη )
καλησπερα ειμαι με official miui global 7.3.7.0 stable... ειχε οταν το πηρα πειραγμενη ρομ με ελληνικα κ εβαλα με τον οδηγω αυτη..πως γινετε να κανω ρουτ? λογικα εχω κλειδωμενο bootoader...