Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

όπως είδες το άλλαξα το μήνυμα μου..άργησα να καταλάβω ότι έχεις ξεκλειδώσει κ έχεις περάσει Ελληνική ρομ.
      Η αναβάθμιση που μπορείς να κάνεις είναι "χειροκίνητη" δλδ κατεβάζεις την ρομ , την βάζεις στο κινητό και μπαίνεις στο twrp..
      Μόνη σου είχες ξεκλειδώσει κ είχες περάσει Ελληνική;
      Με βοηθεια την εκανα. Αλλα δεν θα ηθελα να ξαναμπω σ αυτη την διαδικασια εκτος αν πιστευετε πως αξιζει τον κοπο να περασω καποια αλλη εκδοση. Εχω αρκετο καιρο να μπω στο φορουμ και δεν ενημερωθηκα για το αν υπαρχουν νεες εκδοσεις διαθεσιμες
    • Ναι αξίζει σίγουρα να κάνεις... Καταρχήν θα λυθεί το θέμα με την μπαταρία σου.
      Κατέβασε την ρομ 7.5.1.0 και αποθήκευσε την στο κινητό χύμα.
      Κάνε επανεκκίνηση και με το που κλείσει κράτα το volume + για να μπεις στο twrp.
      Eπέλεξε wipe/advanced wipe/dalvik art cache,cache και swipe από κάτω.
      Με το που τελειώσει κάνε πίσω μέχρι να δεις το ινσταλλ.
      Μπες μέσα και επέλεξε το αρχείο που έβαλες στον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου.
      Ξανά από κάτω swipe to flash και σε 2 λεπτά ..μόλις τελειώσει δλδ reboot και do not install στο supersu.

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ναι αξίζει σίγουρα να κάνεις... Καταρχήν θα λυθεί το θέμα με την μπαταρία σου.
      Κατέβασε την ρομ 7.5.1.0 και αποθήκευσε την στο κινητό χύμα.
      Κάνε επανεκκίνηση και με το που κλείσει κράτα το volume + για να μπεις στο twrp.
      Eπέλεξε wipe/advanced wipe/dalvik art cache,cache και swipe από κάτω.
      Με το που τελειώσει κάνε πίσω μέχρι να δεις το ινσταλλ.
      Μπες μέσα και επέλεξε το αρχείο που έβαλες στον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου.
      Ξανά από κάτω swipe to flash και σε 2 λεπτά ..μόλις τελειώσει δλδ reboot και do not install στο supersu.
      Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας . Θα το κανω αμεσα.
    • Διαφήμιση
    • Αν δυσκολευτείς μην διστάσεις...Αν δεν είσαι σίγουρη για κάτι απλά μην το κάνεις.

• Καλημερα!παρελαβα απο gearbest 2 redmi note 3 pro δεν δουλευει το γυροσκοπιο σε κανενα.
      m.youtube.com/watch?v=LgUtn8f_0PA
      εχει να κανει με τη rom?
      Images
      • Screenshot_2016-07-22-22-47-19_com.android.settings.png

147,75 kB, 1.080×1.920, viewed 93 times
      • Screenshot_2016-07-22-22-47-36_com.android.settings.png

149,98 kB, 1.080×1.920, viewed 96 times
    • Πως καταλαβαίνεις ότι δεν δουλεύει;
      Η ρομ βλέπω έχει Ελληνικά.. πολύ πιθανόν να φταίει κ αυτή..
      Δοκίμασες να το καλιμπράρεις από ρυθμίσεις;

• Η πυξιδα και το auto rotate δεν δουλευουν.Εβαλα για δοκιμη το asphalt 8 και το αυτοκινητο παει ευθει δεν στριβει με τιποτα.Σκευτομαι μηπως ειναι απλα καποιο θεμα με τη rom και αποφυγω την ταλαιπορια της επιστροφης στην κινα.
    • Διαφήμιση
    • Μπες ρυθμίσεις και σχετικά με το τηλέφωνο.
      Χτύπα πολλές φορές πάνω στο kernel και κάνε καλιμπράρισμα το accelerator, magnetic, gyroscope,
      Αν δεν αλλάξει κάτι πας για αλλαγή ρομ.
      Ελέγχεις φυσικά αν έχεις κλειδωμένο bootloader.

• Δεν γινεται τιποτα.Και γω για αλλη ρομ σκεφτομαι το μονο που φοβαμαι ειναι μην ειναι προβλημα hardware και μετα μου πει ο κινεζος οτι φταιω εγω.
    • καλημερα,

εχω την global rom, μηπως υπαρχει καμια εφαρμογη adblock που να μην θελει δικαιωματα root και να δουλευει καλα ?
    • Ο/H ghost4047 έγραψε:

Δεν γινεται τιποτα.Και γω για αλλη ρομ σκεφτομαι το μονο που φοβαμαι ειναι μην ειναι προβλημα hardware και μετα μου πει ο κινεζος οτι φταιω εγω.
      Τι να σου πω; Καταρχήν η ρομ που έχεις είναι official ή όχι;
      Αν δεν είναι πιθανότατα να φταίει αυτό.
      Όσο για τι θα σου πει ο Κινέζος άστο. Την κόβω να είναι ήδη πειραγμένο το κινητό σου.

• Διαφήμιση