Για οσους εχουν πρόβλημα με γυροσκόπιο κ.λ.π Από en.miui
This method is fixing a accelerometer problem for my Redmi note 3 from Gearbest today.
Step I took
1. Need to replace gearbest's custom rom with official rom via Mi PC Suite recovery flash
(Can't use updater because of another bug "can't verify update" )
Καλησπέρα παιδιά. Ξέρει κανείς αυτή η επιλογή στο super su τι κάνει " mount namespace separation? Γιατί το lucky patcher θέλει να μου το απενεργοποιήσει...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μια διευκρίνηση παιδιά λίγο ...τι ακριβός εννοεί ?ανοίγω cmd και ?
On your computer, open the cmd on the PC, and place yourself in the directory where you have installed the fastboot.exe
Και,συμπληρωματικά σε αυτό που λέει ο @geoanto555, μόλις περάσεις τον φάκελο στον C:// πατάς SHIFT και δεξί κλίκ μέσα στο φάκελο και επιλέγεις "Open Command Windows Here".
Έτσι θα έχεις ανοίξει την γραμμή εντολών και θα είσαι μέσα στον φάκελο(το "place yourself" που αναφέρεις).
Καλησπέρα, στην αναμονή για το redmi note 3 pro, το δέμα δείχνει απο προχθές ότι έφτασε Ολλανδία (nl post απο vickmall) και ήθελα να ρωτήσω (επειδή θα του περάσω ελληνική ρομ όταν έρθει) θήκη τύπου view window είναι λειτουργική?
Κάτι σαν και αυτήν ας πούμε
Καλησπέρα στην ομάδα. Είδα σήμερα στο xda το εξής θεμα: forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3423895
Έχεις κάνεις ιδέα επ'αυτου; Βγαίνει σταδιακά για τη συσκευή μας η ΜΜ ή είναι κάποια custom?
Στάλθηκε από το PRO 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk