Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Καλησπέρα. Είμαι με ελληνική dev 6.7.14. Κατέβασα 2 φορές την 6.7.21 αλλά βγάζει σφάλμα στο zip signature verification.
      Έχετε να προτείνετε κάτι;
      *Σε όλες τις ρομ είχα επιλεγμένο το verification.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Ο/H gkionis έγραψε:

όταν πατάω τα πλήκτρα volume up και powerμου βγάζει μία μαύρη οθόνη που έχει ένα τηλέφωνο
      και με προτρέπει να συνδέσω το καλώδιο με το usb
      το έκανα αλλα πάλι δεν έγινε τίποτα παρέμεινε έτσι .
      κάνω κάτι λάθος ?
      Άρα πρέπει να περάσεις πάλι το twrp γιατί δεν το έχεις περάσει μόνιμα. Αν δεν ξες πως άστο και αύριο με ηρεμία θα σου γράψω τα βήματα! :)
    • Ο/H lallasgr έγραψε:

Ο/H gkionis έγραψε:

όταν πατάω τα πλήκτρα volume up και powerμου βγάζει μία μαύρη οθόνη που έχει ένα τηλέφωνο
      και με προτρέπει να συνδέσω το καλώδιο με το usb
      το έκανα αλλα πάλι δεν έγινε τίποτα παρέμεινε έτσι .
      κάνω κάτι λάθος ?
      Άρα πρέπει να περάσεις πάλι το twrp γιατί δεν το έχεις περάσει μόνιμα. Αν δεν ξες πως άστο και αύριο με ηρεμία θα σου γράψω τα βήματα! :)
      οκ ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες συμβουλές σου
      και τον χρόνο σου
    • Διαφήμιση
    • @pavlidisc
      @osalonikios

Σοβαρά τώρα πιστεύεις ότι στην Ελλάδα έχουμε από τις καλύτερες τηλεπικοινωνιες; Πως που ποτε και γιατί;
      Οτι για μια 24αρα πληρώνεις 25 ευρώ και πιάνεις 14mbps? Ότι έχεις dc και lag spikes ανά 2 μέρες το θεωρείς πρόοδο? Η ότι για να βάλεις VDSL θέλεις δάνειο;
      Κεφάλαιο Σουηδία:
      1) Παροχος κινητού συμβολαιου Telia. Απεριόριστες κλήσεις προς όλους. Απεριόριστα sms. 5GB Internet με 24 ευρώ τον μήνα.
      2) Παροχος broadband και Internet στο σπίτι. TV και 100mbps Internet (92mbps out of 100) με 23 ευρώ τον μήνα.

Βρες μου μια εταιρεία που δίνει τα παραπάνω στην Ελλάδα με αυτές τις τιμές και τις ίδιες αποδόσεις και θα σου κάνω δώρο τον πρώτο μήνα.
      Ακόμα και όταν περνούσαν οπτικές ίνες πριν 5-6 χρόνια (τότε πήραν κάτι κονδύλια από την ΕΕ) κοιτούσαν πως να φάνε λεφτά και όχι μόνο. Περνούσαν τις οπτικές ίνες και αντί να τις προστατεψουν τις σπάγανε καταλαθος επειδή πατούσαν με τα φορτηγά τους σωλήνες κατά την διάρκεια των έργων (been there seen that. Καβάλα city. Υπεύθυνοι έργων Δήμος Καβάλας και Wind). Κόστος συγκολλησης 1m fiber ανέρχεται στα 7000 ευρώ (ίσως και παραπάνω). Οπότε σκέψου πόσα λεφτά χάσαμε από την απερισκεψια και την ανικανοτητα μερικών.
      Anyway στην Ελλάδα ζούμε ακόμα στην εποχή του Χαλκού όσο αφορά την τεχνολογία/τηλεπικοινωνιες

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
    • Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

Επειδη δεν εγινα κατανοητος ετσι όπως το εγραψα και εχετε δικιο. Δε κραταει ουτε 3g μιας και εκει 1-2 γραμμες εχει.
      Προφανως το Η και Η+ ειναι υπεραρκετα αλλα με ριχνει μετα απο λιγο παλι σε g.
      Πχ αυτη τη στιγμη εχω σταθερα 2/5 γραμμες 4g αλλα σε λιγο θα με ριξει μιας και βλεπει οτι τρωει μπαταρια για νσ κρατησει και στο g πιανω 4/5.

Το περασμα κερνελ απλα φλασαρισμα απο twrp;τι ποσοστο αποτυχιας εχουμε;να το δοκιμασουμε αν ειναι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
    • Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

Διαβασα το θεμα του. Αρκετς ενδιαφερον αυτα που λεει και ειναι καλη φαση. Λιγο με χαλαει αυτο με τη φορτιση,θα τη πεθάνουμε τη μπαταρια με 3Α ρευμα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
    • Αν το ρεύμα φόρτισης είναι το μόνο που σε χαλάει μπορείς να το λύσεις φορτίζοντας το με αντάπτορα που παρέχει λιγότερα αμπέρ.
      Αν δε κάνω λάθος αυτός που έρχεται με το τηλέφωνο βγάζει 2 αμπέρ. Με τόσα θα φορτίζει. Αν θες λιγότερα βάζεις ακόμα μικρότερο ή το φορτίζεις από υπολογιστή λάπτοπ κλπ.
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά κάποια στιγμή είχα βρει μια ρύθμιση όπου ενώ έκλεινε η οθόνη δεν κλειδώνει κατευθείαν το κινητό. Τώρα ξέχασα που είναι αυτό. Ξέρει κάποιος που βρίσκεται?
    • Ο/H tkvkp έγραψε:

Καλησπέρα. Είμαι με ελληνική dev 6.7.14. Κατέβασα 2 φορές την 6.7.21 αλλά βγάζει σφάλμα στο zip signature verification.
      Έχετε να προτείνετε κάτι;
      *Σε όλες τις ρομ είχα επιλεγμένο το verification.
      Μην το σκέφτεσαι.. απλά ξετίκαρε το..

• Μόλις φλασαρα την τελευταία stable. Πολύ ικανοποιημενος από την 7.5.1 . Για να δούμε εάν η 7.5.2 κινείται στα ίδια επίπεδα αλλά φυσικά και καλύτερα.
    • #GONIAS, Μεταφέρθηκε εδώ που έχει ξεκινήσει είδη συζήτηση επί του θέματος :)

Η μετάφραση είναι στο 12%-13% και πολύ βασική ακόμα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Dante έγραψε:

Διαβασα το θεμα του. Αρκετς ενδιαφερον αυτα που λεει και ειναι καλη φαση. Λιγο με χαλαει αυτο με τη φορτιση,θα τη πεθάνουμε τη μπαταρια με 3Α ρευμα.
      Η φόρτιση βαράει 3a ακόμη και με τον μαμα φορτιστή;