...τα screenshots είναι λαλίστατα...
...τι δεν καταλαβαίνεις ;;
...αυτό που περιμέναμε τόσον καιρό !
...είναι διαρροή μέσα από την xiaomi, και είναι γιά το kenzo και όχι γιά το kate...
...και θα την δώσουν επίσημα πρός το τέλος αυγούστου...
...το kate έχει διαφορετικό partitioning και η τροποποιημένη δικιά του δεν μπουτάρει...
...αφού σου λέω την έβαλλα και δουλεύουν όλα...
...fingerprint, καμερα, LTE στην σιμ 1, πολύ σμούθ, μιά χαρά...
...γιά band 20, δεν ξέρω...
...αυτή του kate, έχει και band 20...
...την προτιμώ από όλες τις άλλες marshmallow που δοκίμασα...
...είναι πιό όμορφη η miui 8...
...τώρα που επανέφερε και το ρολόϊ με τους λεπτούς αριθμούς είναι γαμάουα !
Σου ειχε εμφανιστει ποτε το προβλημα απουσιας του 4G στην Sim1 ? γιατι εμενα ακομα υπαρχει (με Stable 7.5.2.0) οποτε αν λυθει με αυτη την ROM θα την δοκιμασω, αλλιως απλα θα περιμενω να βγει η official 8 MM
Σου ειχε εμφανιστει ποτε το προβλημα απουσιας του 4G στην Sim1 ?
...nope, αρνητικόν...
...σε ένα κάρο λογισμικά που έχω δοκιμάσει, πάντα έβλεπα 4G στη status bar, συνήθως στη σιμ 1, ή αν είχα επιλέξει διαφορετικά, στη σίμ 2...
...ποτέ και στις δύο ταυτόχρονα...
καλημερα xiaomades! καθως εγκατεστησα μια εφαρμογη π χρειαζεται το mock location (ψευδη τοποθεσια) ενεργο, παρατηρησα οτι ενω αλλαζα την επιλογη σε ενεργη, οχι μονο δεν μου εδινε τιν επιλογη να διαλεξω καποια εφαρμογη που μπορει να χρησιμοποιησει την εν λογω λειτουργια αλλα μολις βγω απο τις επιλογες για προγραμματιστες γυρναει μονο του κατευθειαν στο ανενεργο με αποτελεσμα να μην δουλευει η εφαρμογη. γνωριζει κανεις κατι? ειναι μπαγκ η συμβαινει μονο σε μενα. αναφορικα ειμαι στην ελληνικη 6,7,14 dev. ευχαριστω εκ των προτερων .
καλημερα xiaomades! καθως εγκατεστησα μια εφαρμογη π χρειαζεται το mock location (ψευδη τοποθεσια) ενεργο, παρατηρησα οτι ενω αλλαζα την επιλογη σε ενεργη, οχι μονο δεν μου εδινε τιν επιλογη να διαλεξω καποια εφαρμογη που μπορει να χρησιμοποιησει την εν λογω λειτουργια αλλα μολις βγω απο τις επιλογες για προγραμματιστες γυρναει μονο του κατευθειαν στο ανενεργο με αποτελεσμα να μην δουλευει η εφαρμογη. γνωριζει κανεις κατι? ειναι μπαγκ η συμβαινει μονο σε μενα. αναφορικα ειμαι στην ελληνικη 6,7,14 dev. ευχαριστω εκ των προτερων .
Η εκδίκηση από εμάς που παίζουμε pokemon GO χωρίς τσατσιες είναι φίλε.