Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • χαχαχαχαχχα.. Αυτό ήταν απάντηση..

Ο/H 3ftw έγραψε:

Ο/H georger_volos έγραψε:

καλημερα xiaomades! καθως εγκατεστησα μια εφαρμογη π χρειαζεται το mock location (ψευδη τοποθεσια) ενεργο, παρατηρησα οτι ενω αλλαζα την επιλογη σε ενεργη, οχι μονο δεν μου εδινε τιν επιλογη να διαλεξω καποια εφαρμογη που μπορει να χρησιμοποιησει την εν λογω λειτουργια αλλα μολις βγω απο τις επιλογες για προγραμματιστες γυρναει μονο του κατευθειαν στο ανενεργο με αποτελεσμα να μην δουλευει η εφαρμογη. γνωριζει κανεις κατι? ειναι μπαγκ η συμβαινει μονο σε μενα. αναφορικα ειμαι στην ελληνικη 6,7,14 dev. ευχαριστω εκ των προτερων .
      Η εκδίκηση από εμάς που παίζουμε pokemon GO χωρίς τσατσιες είναι φίλε. :o
      Android flashaholic
    • Εδω και 2 μερες είμαι κατοχος του Redmi note 3 pro. Ο αντάπτορας του φορτιστή που μου έστειλαν απο το vickmall ειναι μεγαλος σε μεγεθος και δεν μπαινει σε καμια πριζα. Εχω εναν αλλο ανταπτορα που μου είχαν στειλει για αλλο κινητο που ειχα αγορασει αλλα παρατηρησα οτι πανω στους ανταπτορες γραφει διαφορετικα Volt. Στον παλιο γραφει 3,8 (νομιζω) και στον καινουργιο που δεν μπορω να χρησιμοποιησω γραφει 5. Υπαρχει περιπτωση να μου κανει καμια ζημια αν χρησιμοποιω τον παλιο ανταπτορα με τον φορτιστη της xiaomi?
    • Αν λέγοντας αντάπτορα εννοείς το ενδιάμεσο μεταξύ φορτιστή και πρίζας όχι δεν έχεις πρόβλημα.

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H reggae_b0y έγραψε:

Εδω και 2 μερες είμαι κατοχος του Redmi note 3 pro. Ο αντάπτορας του φορτιστή που μου έστειλαν απο το vickmall ειναι μεγαλος σε μεγεθος και δεν μπαινει σε καμια πριζα. Εχω εναν αλλο ανταπτορα που μου είχαν στειλει για αλλο κινητο που ειχα αγορασει αλλα παρατηρησα οτι πανω στους ανταπτορες γραφει διαφορετικα Volt. Στον παλιο γραφει 3,8 (νομιζω) και στον καινουργιο που δεν μπορω να χρησιμοποιησω γραφει 5. Υπαρχει περιπτωση να μου κανει καμια ζημια αν χρησιμοποιω τον παλιο ανταπτορα με τον φορτιστη της xiaomi?

Όχι δεν θα σου κάνει. Απλά πάνε σε ένα μαγαζί με ηλεκτρολογικό υλικό και ζήτησε. Έχουν φέρει τέτοιους και είναι καλύτερης ποιότητας.
      Και στης γυναίκας μου το τηλέφωνο που πσραλαβαμε χθες είχε τέτοιο αντάπτορα αλλά δεν χωράει μόνο στο πολυμπριζο. Στην πρίζα κανονικά.
    • Λοιπόν, ένα ακόμα "review" αυτήν την φορά για την Official-"Custom" 6.7.21 ΜΜ που όντος διέρρευσε και είναι όντος official. Το review θα είναι λιτό και απέριττο. Ξεκινάω: Παιδιά το ρομ είναι ότι καλύτερο έχω φορέσει μέχρι τώρα, όλα δουλεύουν στο 100% ποιο γρήγορο γενικός σε ΟΛΑ ακόμα και στο ξεκλείδωμα με FP. Μπαταρία ακόμα δεν μπορώ να ξέρω. Την έβαλα με fastboot. Όλα καλά. ΚΑΙ ΜΜ!! Ααααα και Ελληνικά αλλά ακόμα σε περιορισμένη μετάφραση. Αυτάαααααα! ΒΟΥΡΡΡΡΡ!!
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Διαφήμιση
    • Ναι.
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • @Souits
      ο bootloader ξανακλειδωνει αμα την flash- αρεις με fastboot? Επισης διαβασα οτι χανεις το TWRP. Μετα περνιεται ευκολα η εχει θεματα λογο MM ?
    • Από την στιγμή που είναι official θα σου δίνει το δικαίωμα επιλογής κλειδώματος..αν και στις οδηγίες τα διαβάζω περίεργα....
      Το twrp το περνάς μετά μέσω adb όπως το πέρασες μετά το ξεκλείδωμα..
      Τελικά λάθος..δεν έχει επιλογή για lock bootloader ούτε σε αρχείο bat αλλά και σε κανένα script.

• Διαφήμιση
    • Ναι χάνετε το ξεκλείδωμα και θέλει εκ νέου unlock ο bl. Εννοείτε πως χάνετε και το twrp. Απλά ξαναξεκλειδώνεις με miunlocker(εφόσον έχεις δικαίωμα) και μέσω adb με fastboot γράφεις fastboot flash recovery recovery.img(όπου recovery.img βάζεις όποιο recovery θέλεις. όμως απαραίτητο να μπορεί να παίζει σε offocial rom, μην μπερδευτείτε, είτε με modαρισμένο universal boot.img).
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~