Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Ο/H Chilly έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Νέο μελος στο φόρουμ.
Μπορεί να είμαι σε λίγο άκυρο μέρος αλλα ήθελα να ρωτήσω και να μου πείτε την γνώμη σας.
Να πάω σε Xiaomi Redmi Note 3 3GB RAM /32 ROM ή σε Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2 GB RAM / 16GB ROM?
Μακάρι να μπορούσα να πάρω το Pro σε 3/32 αλλά δυστυχώς το Budget δεν μου το επιτρέπει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση
Αναλογα για τι χρηση το θελεις... και τα 2 καλα ειναι, αλλα εδω εχουμε ολοι το Pro οποτε ξερεις ηδη τι επιλογη εχουμε κανει! Απο θεμα επεξεργαστη, καμερας και updates ειναι καλυτερο το Pro. Τωρα το 1 gb ram παραπανω με τα σημερινα δεδομενα θεωρω οτι ειναι σχεδον απαραιτητο αν θες να εχει διαρκεια το κινητο. Απο την αλλη ο αποθηκευτικος αν ΔΕΝ το χρησιμοποιεις σαν dual το κινητο δεν εχει μεγαλη σημασια , μιας και στο pro μπορεις να βαλεις και μια SD card και να εισαι ανετος. Δεν ξερω ποσο εχουν πεσει το απλο και το 16αρι το Pro , το 3/23 Pro παντως πλεον το βρισκεις 150-160ευρω σε καποια κινεζομαγαζα... κοιτα μηπως κανεις λιγο υπομονη και δωσεις το κατι παραπανω για να μην εχεις το διλημμα! -
Ο/H Chilly έγραψε:
-
Ευχαριστώ για τις πολύ γρήγορες απαντήσεις. Έχω μείνει χωρίς κινητό γιαυτό το βιάζομαι, αλλά όντως το 1GB RAM κάνει την διαφορά.
Έβλεπα για αγορά απο VickMall οπου το Pro 3/32 είναι στα 175€.
Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο μαγαζί να ρίξω μια ματιά;
Edit: Απο χρήση δεν θα κάνω και κάτι τρομερό...Λίγο multimedia(spotify, youtube) καμιά φωτογραφία, λίγο το GPS, και ίσως για κανένα SSH, ό,τι έκανα και με το Motorola Moto G 2nd Gen που είχα δηλαδή, το οποίο είχε και 1GB RAM αλλα τα έκανε ψιλοάνετα. -
Ο/H geokart έγραψε:
Ο/H giangosgr έγραψε:
Ο/H vrs5 έγραψε:
Ο/H tasospap1986 έγραψε:
Παιδιά έχει κανείς σας δοκιμάσει αυτό που κάνουν αυτοί οι καμικάζι σε αυτό το βιντεάκι;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άλλο να έχει δεδομενα στη συσκευή κι άλλο να κάνεις τα δεδομενα download.
Ο/H Chilly έγραψε:
Ευχαριστώ για τις πολύ γρήγορες απαντήσεις. Έχω μείνει χωρίς κινητό γιαυτό το βιάζομαι, αλλά όντως το 1GB RAM κάνει την διαφορά.
Έβλεπα για αγορά απο VickMall οπου το Pro 3/32 είναι στα 175€.
Σήμερα παρουσιάστηκε το καινούριο μοντέλο οπότε πιστευω τα redmi 3 θα πέσουν σε τιμή.
Even dead i will fight. -
-
-
δεν εχει. τα περναω εγω ενε-ενα.
εκτος αν τοοοοσοοο στραβωμαρα....ειναι σε καποιον φακελο ? -
-
σε μια συζητηση μου ειχαν πει οτι υπαρχει ενα πακετο στο play store οπου το κατεβαζεις και τα εχει ολα μεσα.
-
-
Ο/H Chilly έγραψε:
Xiaomi Redmi Note 3 Pro 5.5 Inch FHD 3GB 32GB Smartphone Qualcomm Snapdragon 650 Hexa Core MIUI V7 16.0MP TOUCH ID - Silvery WhiteΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα