Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Ο/H Chilly έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Νέο μελος στο φόρουμ.
Μπορεί να είμαι σε λίγο άκυρο μέρος αλλα ήθελα να ρωτήσω και να μου πείτε την γνώμη σας.
Να πάω σε Xiaomi Redmi Note 3 3GB RAM /32 ROM ή σε Xiaomi Redmi Note 3 Pro 2 GB RAM / 16GB ROM?
Μακάρι να μπορούσα να πάρω το Pro σε 3/32 αλλά δυστυχώς το Budget δεν μου το επιτρέπει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση
Αναλογα για τι χρηση το θελεις... και τα 2 καλα ειναι, αλλα εδω εχουμε ολοι το Pro οποτε ξερεις ηδη τι επιλογη εχουμε κανει! Απο θεμα επεξεργαστη, καμερας και updates ειναι καλυτερο το Pro. Τωρα το 1 gb ram παραπανω με τα σημερινα δεδομενα θεωρω οτι ειναι σχεδον απαραιτητο αν θες να εχει διαρκεια το κινητο. Απο την αλλη ο αποθηκευτικος αν ΔΕΝ το χρησιμοποιεις σαν dual το κινητο δεν εχει μεγαλη σημασια , μιας και στο pro μπορεις να βαλεις και μια SD card και να εισαι ανετος. Δεν ξερω ποσο εχουν πεσει το απλο και το 16αρι το Pro , το 3/23 Pro παντως πλεον το βρισκεις 150-160ευρω σε καποια κινεζομαγαζα... κοιτα μηπως κανεις λιγο υπομονη και δωσεις το κατι παραπανω για να μην εχεις το διλημμα! -
Κάνε λίγη υπομονή τότε να ανεβάσεις το ποσό για να πας για το 3/32, δεν είναι μεγάλες οι διαφορές, μιλάμε για 20-25 ευρώ για παραγγελία από ΚίναΟ/H Chilly έγραψε:
-
Ευχαριστώ για τις πολύ γρήγορες απαντήσεις. Έχω μείνει χωρίς κινητό γιαυτό το βιάζομαι, αλλά όντως το 1GB RAM κάνει την διαφορά.
Έβλεπα για αγορά απο VickMall οπου το Pro 3/32 είναι στα 175€.
Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο μαγαζί να ρίξω μια ματιά;
Edit: Απο χρήση δεν θα κάνω και κάτι τρομερό...Λίγο multimedia(spotify, youtube) καμιά φωτογραφία, λίγο το GPS, και ίσως για κανένα SSH, ό,τι έκανα και με το Motorola Moto G 2nd Gen που είχα δηλαδή, το οποίο είχε και 1GB RAM αλλα τα έκανε ψιλοάνετα. -
Απλετος χώρος μεν σε cloud δεν.Ο/H geokart έγραψε:
Και τω το έκανα και χάλασα και δω 2 sim.Ήταν ευκαιρία να αλλάξω τις παλιές με 4g.βασικά δε το ξανά επιχείρησα.Αφού υπάρχει το I cloud για Φώτος και βίντεο.Έχουμε άπλετο χώρο για εφαρμογές.και games..Ο/H giangosgr έγραψε:
το εχω ετσι 4 μηνες και δεν εχω κανενα προβλημα ,και μια χαρα βλεπει την καρτα sd και τις δυο sim ,αλλα υπαρχει παντα ενα 'αλλα' δεν ανοιγω ποτε το πορτακι ,το εκανα δουλεψε και τελος ,ο φιλος ποιο πανω εχει δικιο οτι ειναι στριμοχτα στο βαλε βγαλε και ισως η μαλλον οχι ισως αλλα σιγουρα καποια στιγμη να γινει πατατα οσο αφορα τα λαμακια που πατανε οι sim , αλλα αν δεν παιζεις με αυτο τοτε ειναι οκ ,αααα και να πω μεχρι να το πετυχω χαλασα και δυο καρτες simΟ/H vrs5 έγραψε:
Το εχω κανει εγω και δουλευει αρκετα καλα. Και λεω αρκετα καλα γιατι καμια φορα χανει την καρτα. Επισης το πορτακι δεχεται αρκετα μεγαλη πιεση στο κλεισιμο (και αρκετα δυσκολο κατα την εξαγωγη) και δεν ξερω αν αυτο δημιουργησει προβλημα με τον καιρο.Προσωπικα το αφαιρεσα εχθες μετα απο ενα μηνα που το ειχα ενσωματωμενο ετσι.Ο/H tasospap1986 έγραψε:
Παιδιά έχει κανείς σας δοκιμάσει αυτό που κάνουν αυτοί οι καμικάζι σε αυτό το βιντεάκι;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άλλο να έχει δεδομενα στη συσκευή κι άλλο να κάνεις τα δεδομενα download.
Kανε λίγες μέρες υπομονη να βγει ο μήνας και κάνε μετα παραγγελία.Ο/H Chilly έγραψε:
Ευχαριστώ για τις πολύ γρήγορες απαντήσεις. Έχω μείνει χωρίς κινητό γιαυτό το βιάζομαι, αλλά όντως το 1GB RAM κάνει την διαφορά.
Έβλεπα για αγορά απο VickMall οπου το Pro 3/32 είναι στα 175€.
Σήμερα παρουσιάστηκε το καινούριο μοντέλο οπότε πιστευω τα redmi 3 θα πέσουν σε τιμή.
Even dead i will fight. -
-
-
δεν εχει. τα περναω εγω ενε-ενα.
εκτος αν τοοοοσοοο στραβωμαρα....ειναι σε καποιον φακελο ? -
-
σε μια συζητηση μου ειχαν πει οτι υπαρχει ενα πακετο στο play store οπου το κατεβαζεις και τα εχει ολα μεσα.
-
-
Στα 145 ευρώ το 32/3GB (αν κ με το 16/2 μία χαρά την κάνεις τη δουλεια σου...):Ο/H Chilly έγραψε:
Xiaomi Redmi Note 3 Pro 5.5 Inch FHD 3GB 32GB Smartphone Qualcomm Snapdragon 650 Hexa Core MIUI V7 16.0MP TOUCH ID - Silvery WhiteΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα