Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. Είμαι ένας ευτυχής κι εγώ κάτοχος Xiaomi Redmi Note 3 Pro και πριν περάσω στο πρόβλημα μου θέλω να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του φορουμ που με τους αναλυτικότατους οδηγούς με βοήθησαν στο πέρασμα official rom-ξεκλείδωμα-πέρασμα ελληνικής rom. Το πρόβλημα μου είναι λοιπόν οτι δεν βρίσκω με κανένα τρόπο πως να βάλω ταχείες κλήσεις για κάποιες επαφές μου. Η rom που έχω είναι η :xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_V8_GTV-6.7.21.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Παιδιά όταν συνδέω το κινητό με το Bluetooth του αυτοκινήτου είναι λες και δεν λειτουργεί το μικρόφωνο του Bluetooth αλλά το μικρόφωνο του κινητου. Έχει κανεις αυτο το πρόβλημα? Είμαι στην 6.7.21
-
Πήγαινε στα widgets και εκεί θα βρεις τις επαφές. Επιλέγεις οποία θέλεις και είσαι έτοιμος
-
Καλημέρα σε όλους!
Μία ερώτηση:
Επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ USB on the Go και ΄τωρα ήρθε η ώρα, μπορώ με αυτό να μεταφέρω φωτογραφίες του κινητού κλπ στο USB stick; Μπορώ δηλαδή μέσω File manager να μεταφέρω αρχεία απο τον χώρο αποθήκευσης του κινητού ή την SD στο USB stick;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H DIMOSA έγραψε:
Καλησπέρα και απο μένα
Κάτοχος xiaomi redmi note 3 pro από τις αρχές Ιουλιου με official global rom v 7.5.3.0 LHOMIDE. Το τηλέφωνο άριστο με άπειρες δυνατότητες και η rom λειτουργει πολύ καλά με ελάχιστα προβλήματα οπως αυτό της αδύνατης μεταφοράς επαφών από την μνήμη τηλεφώνου στην κάρτα sim. Προσπαθώ αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα και στις δύο κάρτες που έχω στο τηλεφωνο.
ελπίζω οτι θα βρεθεί τρόπος να λυθεί το πρόβλημα μου.
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H DIMOSA έγραψε:
αδύνατης μεταφοράς επαφών από την μνήμη τηλεφώνου στην κάρτα sim. Προσπαθώ αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα και στις δύο κάρτες που έχω στο τηλεφωνο.
ελπίζω οτι θα βρεθεί τρόπος να λυθεί το πρόβλημα μου.
copy to sim -
@omek07 μήπως πρέπει να κάνεις ξανά το pair?
@pavlidisc δεν βλέπω κανένα λόγο για να μην μπορέσεις να κάνεις την αντιγραφή. Αν η συσκευή κάνει κανονικά mount το Usb τότε θα είναι σαν ενας ακομα αποθηκευτικός χώρος στην συσκευή. Προσεξε μόνο το format του Usb stick (Fat32) -
@toudorov78, μεταφέρθηκε εδώ η ερώτησή σου, στην γενική συζήτηση.
Ο/H 3ftw έγραψε:
Πήγαινε στα widgets και εκεί θα βρεις τις επαφές. Επιλέγεις οποία θέλεις και είσαι έτοιμος
-
Ο/H Bodai έγραψε:
@pavlidisc δεν βλέπω κανένα λόγο για να μην μπορέσεις να κάνεις την αντιγραφή. Αν η συσκευή κάνει κανονικά mount το Usb τότε θα είναι σαν ενας ακομα αποθηκευτικός χώρος στην συσκευή. Προσεξε μόνο το format του Usb stick (Fat32)
Πολύ εξυπηρετική λειτουργία.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H demakhs έγραψε:
Το mod-ακι Radon-V1.7-Kenzo-Miui.zipπου έφτιαξε ο τύπος κάνει πολυ καλή δουλειά.
Το διαπιστωσα απο την πρώτη μέρα κυρίως με την μπαταρία, αλλα μπήκα στον πειρασμό να τρεξω κ ένα antutu.
Εκεί που με το ζόρι πριν έφτανα τις 70.000, τωρα χτυπησα πάνω από 80.000 και με τη μπαταρία να ήταν κάτω από 30%...
Ελάχιστα λιγο πιο κάτω από το note 5 δηλαδή..το samsung εννοω..που πόσο κοστίζει είπαμε?
Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία το νούμερο, αλλά το mod-ακι τα σπάει!!!!
Δοκιμάζει κ κάποιος άλλος antutu προ του Radon κ antutu μετά?
Καλημέρα, σε ποια ρομ το πέρασες;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H nikostrex έγραψε:
Ο/H nikostrex έγραψε:
@badadis
καλησπέρα... Το πρωί θα παραλάβω το Xiaomi Redmi Note 3 Pro.. τι μου προτείνεται, να το φορτίσω αμέσως ή να του αδειάσω πρώτα την μπαταρία;;; Αν με το που το ανοίξω έχει αρκετή μπαταρία να αρχίσω με ξεκλείδωμα και πέρασμα της ελληνικής rom ή καλύτερα μετά την πρώτη φόρτιση;;;
Πολύ από εμάς έχουμε παρατήρηση ότι στην αγορά ενός καινούργιου κινητου το ποσοστό μπαταρίας που έχει μέσα από το εργαστασιο φτάνει περιπου το 30%.
Λοιπόν έχουμε και λέμε γιατί συμβαίνει αυτό..
Η μπαταρίες που υπάρχουν στα κινητά μας είναι τύπου 3.7 v li-ion battery δηλαδή ιοντα λιθιου με ένα κελί. (υπάρχουν μπαταρίες με 2/3/4 κελιά αυξάνονται τα volt και προορίζονται για άλλες χρήσης και όχι για κινητά λόγο του όγκου)
Πάμε όμως στα πλεονέκτημα τα και τα μειονέκτημα τα αυτόν τον τύπο μπαταριών λιθιου.
Πλεονέκτημα : είναι η γρήγορη φόρτιση και από φόρτιση σου λύνει τα χέρια για τον συγκεκριμένο σκοπό
Για φανταστείτε να είχαν τα κινητά μας μπαταρίες όπως : Ni-Cd , NiMH, life ...η τελευταία μπαταρία ειναι φοβερη τεχνολογικα απλα ειναι πολύ "βαριά" για χρήση σε κινητα
Μειονέκτημα : Αλλά όπως όλα τα πράγματα στην ζωή υπάρχουν και τα μειονέκτημα ο συγκεκριμένος τύπος μπαταρίας σιχαινεται το πλήρης μηδενικό από φόρτισης και την υψηλή θερμοκρασία ..! Ακόμα σιχαινεται και την πλήρη φόρτιση στο 100% χωρίς την καναλωση της για μεγάλο χρονικό διάστημα !
Γιατί έτσι μειωνουμε το χρόνο ζωής( κυκλο) της μπαταρίας και έχουμε τα φαινόμενα φούσκωματος.
Συμπέρασμα,φιλική συμβουλη για να παρατεινουμε την διάρκεια ζωής της μπαταρίας μας καλό είναι να μην την αφήνουμε να φτάνει στο απόλυτο 0 ένα καλο ποσοστό είναι ανάμεσα στο 20% με 30% και μετά στην φόρτιση.
ΥΓ. Το ποσοστό της μπαταρίας για να κανεις φλας σε μια ρομ πρέπει να είναι τουλάχιστον 70% +
Πάντα φιλικά
Νικος
-
Την τελευταία dev Ελληνική 6.7.21 miui8 αλλά το mod ειναι για miui γενικως, ναι??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα