2)Το σκέφτηκα αλλα είπα μήπως γίνεται μέσω του πλοηγού. Και προφανώς δεν γίνεται να απεγκαταστήσω τον πλοηγό αφού λες ότι είναι ενσωματωμένος.Ο/H NasDriver έγραψε:
2. Το μπλε εικονίδιο πλοηγός είναι ο ενσωματωμένος πλοηγός και όχι όποιον επιλέξουμε να παίζει σαν προ-επιλεγμένος. Φαίρε στην αρχική οθόνη των εικονίδιο του chrome.3. Έχεις ενεργοποιήσει την δυνατότητα 4G από τον πάροχό σου ? Δεν γίνεται πάντα αυτόματα, μίλα αν δες με την εξυπηρέτηση πελατών.Ο/H KaRouLi έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα. Κάτοχος κι εγώ ενός pro, θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις για να δω αν όντως αλλάζουν μερικά πράγματα!
1) Όταν σέρνω για να ξεκλειδώσω το κινητό, και βάζω τον κωδικό για να το ξεκλειδώσω, με πετάει αμέσως στις κλησεις ( όλες οι κλήσεις ). Αυτό μπορώ να το αλλάξω κάπως ή όχι? Ενώ όταν ξεκλειδώνω με το δαχτυλικό αποτύπωμα, με βάζει στην αρχική οθόνη!
2) Ο πλοηγός δεν αλλάζει? Κατέβασα τον google chrome και πήγα μετά Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές -> πάτησα προεπιλογές κάτω αριστερά -> Πλοηγός -> είχε default τον "πλοηγό" ,εγώ έβαλα Chrome , έκανα restart αλλά όταν πατάω από την αρχική οθόνη Πλοηγός, με βάζει πάλι στο ίδιο πλοηγό με τα default sites.
3) Ενώ πηγαίνω φορείς δικτύου και επιλέγω Gr Cosmote 4G και ξαναπατάω για να μου κάνει εγγραφη, κάνει την εγγραφή, λέει ότι είμαι δηλωμένος, μου βάζει Gr Cosmote 3G. Τι παίζει? xD
Ευχαριστώ!
3) Σίγουρα όχι. Καλώς θα συννενοηθώ με αυτούς.
Για το 1) γνωρίζεις? Είναι από την φύση του έτσι το κινητό ή μπορώ να το διορθώσω κάπως?