Καλημέρα. Είμαι νέος κάτοχος και χρήστης Xiaomi Redmi Note 3 Pro (αγορά από Gearbest) και νέος στο forum.
Διάβασα τις σχετικές οδηγίες σχετικά με τις ROM και το ξεκλείδωμα κι έχω να θέσω υπ'όψη σας το παρακάτω θέμα:
Τα χαρακτηριστικά του κινητού μου είναι: Έκδοση MIUI: Global 7.3 Stable (7.3.2.0.0) multilanguage, android: 5.1.1.
Συμβαίνει το εξής: Όταν ενεργοποιώ το WiFi hotspot δεν λειτουργεί σωστά για mobiles και tablets. Οι συσκευές αποκτούν καονονικά IP addresses αλλά ο DNS server (ίδιος με την πύλη) δεν ανταποκρίνεται.
Δουλεύει σαν hotspot για laptops μόνο αν δηλώσω ο ίδιος έναν DNS server (π.χ. Google DNS server 8.8.8.8), πράγμα που δεν μπορώ να κάνω με mobiles και tablets.
Καλημέρα. Είμαι νέος κάτοχος και χρήστης Xiaomi Redmi Note 3 Pro (αγορά από Gearbest) και νέος στο forum.
Διάβασα τις σχετικές οδηγίες σχετικά με τις ROM και το ξεκλείδωμα κι έχω να θέσω υπ'όψη σας το παρακάτω θέμα:
Τα χαρακτηριστικά του κινητού μου είναι: Έκδοση MIUI: Global 7.3 Stable (7.3.2.0.0) multilanguage, android: 5.1.1.
Συμβαίνει το εξής: Όταν ενεργοποιώ το WiFi hotspot δεν λειτουργεί σωστά για mobiles και tablets. Οι συσκευές αποκτούν καονονικά IP addresses αλλά ο DNS server (ίδιος με την πύλη) δεν ανταποκρίνεται.
Δουλεύει σαν hotspot για laptops μόνο αν δηλώσω ο ίδιος έναν DNS server (π.χ. Google DNS server 8.8.8.8), πράγμα που δεν μπορώ να κάνω με mobiles και tablets.
Καμιά ιδέα;
Ευχαριστώ.
Όπως έχουν πει κι αρκετοι πιο πάνω συσκευες από το gearbest έχουν πειραγμένο λογισμικο.
Διαβάζεις τους οδηγους που έχουν αναφερθει δεκάδες φορες πιο πανω κι όταν καταλάβεις ξεκινας να του περάσεις άλλη Rom.
Post No. 5.808.
καλημερα
ειμαι στο ψαξιμο για κινητο και καταλήγω σε αυτό
δυο ερωτήσεις
από που να το πάρω; vickmall eu werehouse out of stock και εναλλακτική; σκρουτζ;
επίσης
ποτε περίπου να περιμένουμε το καινούργιο στην ευρώπη και βάσει της εμπειρίας σας σε τι τιμή θα έρθει;
μηπως μπορέσω να το τραινάρω και πάρω το καινούργιο
και φυσικά αν μπορέιτε και την άποψή σας γι αυτο
δηλαδη τώρα εσύ πιστεύεις ότι τον καλυψες?? Αν κρίνω από το επόμενο μήνυμα του @osalonikios, δύσκολο...
Τουλάχιστον δεν τον παρότρυνα να βάλει κάτι που δεν έχει ιδέα τι είναι και τι μπορεί να προκαλέσει..
Όπως λέει και ό φίλος @Souits "Εάν δεν έχετε επίγνωση τι είναι το kernel και τι κάνει θα σας παρακαλούσα να μην πειράξετε τπτ από το κινητό σας."