Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H 3ftw έγραψε:

Ο/H bilis1234 έγραψε:

Ακόμη μια ερώτηση έχω την beta γιατί δεν έχω υπολογιστή για να βάλω ελληνικά το θέμα είναι ότι καταλαθος διεγραψα το play store το ξανακατεβαζω από Google προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση αλλά δεν με αφήνει μου βγάζει ένα Χ κόκκινο γιατί???

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Μπες στο market της Xiaomi από το κινητό, κάνε αναζήτηση για Google και πάτησε στα κάτω τα κινέζικα που δείχνει. Θα βρεις τον Google installer.

Πώς είναι αυτό?? Γιατί δεν ξέρω κινέζικα!!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro

Πάτησε ότι γράφω στην αναζήτηση και μετά κάνε κλικ εκεί που έχω σημειώσει και κανε εγκατάσταση το Google installer. . Και εγώ κατά τύχη το βρήκα.
    • Ο/H GioNiko έγραψε:

Καλησπερα στην ομαδα!! Σκεφτομαι να παραγγειλω και γω απο κινα το note 3 pro αλλα επειδη δεν ειχα ποτε συσκευη της xiaomi θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου λυσει καποιες αποριες!
      Η παραγγελια μαλλον θα γινει απο vickmall στο οποιο μου δινει 3 επιλογες rom.. Official Developer Rom, Official Global rom και Multi-Language Rom. Εγω θελω να εχω updates μεσω του κινητου και ας μην εχω ελληνικη γλωσσα. Ποια απο τις 3 πρεπει να επιλεξω και ποια ειναι η πιο σταθερη? Επισης θελω να ξερω αν εμπιστευομαστε vickmall η αν προτεινετε καποιο αλλο site. Οι αποριες μπορει να εχουν ξανααπαντηθει αλλα απο οσο ειδα με 507 σελιδες ειναι λιγο δυσκολο να βρω απαντησεις. :P

Ποιες 507; Τις δέκα τελευταίες σελίδες αν διαβάσεις θα δεις ότι το εν λόγω ερώτημα απαντηθηκε πολλές φορές

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα.
      Έχω στην κατοχή μου το redmi note 3 pro εδώ και ένα μήνα τουλάχιστον και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Όλα λειτουργούν τέλεια. Όλα εκτός από το bluetooth. Συγκεκριμένα, όταν συνδέομαι με το multimedia center του αυτοκινήτου μου (mede in China), τόσο για τηλεφώνημα, όσο και για μουσική ο ήχος ακούγεται μόνο από το δεξί κανάλι ήχου. Αυτό συμβαίνει με όλες τις rom που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα δηλαδή με τις ελληνικές 7.2.2.0, την 7.5.1.0 και την 7.5.2.0.
      Με τα άλλα τηλέφωνα blackberry, ZTE, Samsung ακουγόταν κανονικά και από τα δύο κανάλια.
      Επίσης εάν συνδεθεί η συσκευή με το laptop μέσω bluetooth, η μουσική ακούγεται και από τα δύο ηχεία.
      Αν έχει λύσει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα ας με βοηθήσει.
    • Ο/H GioNiko έγραψε:

Καλησπερα στην ομαδα!! Σκεφτομαι να παραγγειλω και γω απο κινα το note 3 pro αλλα επειδη δεν ειχα ποτε συσκευη της xiaomi θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου λυσει καποιες αποριες!
      Η παραγγελια μαλλον θα γινει απο vickmall στο οποιο μου δινει 3 επιλογες rom.. Official Developer Rom, Official Global rom και Multi-Language Rom. Εγω θελω να εχω updates μεσω του κινητου και ας μην εχω ελληνικη γλωσσα. Ποια απο τις 3 πρεπει να επιλεξω και ποια ειναι η πιο σταθερη? Επισης θελω να ξερω αν εμπιστευομαστε vickmall η αν προτεινετε καποιο αλλο site. Οι αποριες μπορει να εχουν ξανααπαντηθει αλλα απο οσο ειδα με 507 σελιδες ειναι λιγο δυσκολο να βρω απαντησεις. :P
      Official Developer θέλεις αλλά το ερωτημα μου ειναι τι τα θέλεις τα updates χωρις να ξέρεις τι ειναι η κάθε ROM?
      Τα διαφορα κινεζομάγαζα ότι τους πεις κάνουνε.
      Τα περι καταστηματος ειναι και θέμα ψώνιου. Προσωπικα δεν με ενδιαφέρει ποιος θα παντελονιάσει τα € αλλά να παντελονιάσει όσο το δυνατόν λιγότερα.
      Έξυπνο παιδί εισαι, πληκτρολόγιο κι οθόνη έχεις ψάχτο. Εγώ πάντως σήμερα για το ίδιο τηλεφωνο έδωσα 153€ από επίσης αξιόπιστο κατάστημα.

Even dead i will fight.
    • Ο/H taxitzis έγραψε:

Καμιά ιδέα αν δεν δουλεύει η πυξίδα έχετε παιδιά;
      Νομίζω σου απάντησε κάποιος και χθες. Δοκίμασε να μπεις στο "σχετικά μα το τηλέφωνο" ,να χτυπήσεις πολλές φορές το κέρνελ και να καλιμπράρεις τα magnetic , accelerator, gyroscope

• Διαφήμιση
    • Ο/H Stratos Mavridis έγραψε:

Καλησπέρα.
      Έχω στην κατοχή μου το redmi note 3 pro εδώ και ένα μήνα τουλάχιστον και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Όλα λειτουργούν τέλεια. Όλα εκτός από το bluetooth. Συγκεκριμένα, όταν συνδέομαι με το multimedia center του αυτοκινήτου μου (mede in China), τόσο για τηλεφώνημα, όσο και για μουσική ο ήχος ακούγεται μόνο από το δεξί κανάλι ήχου. Αυτό συμβαίνει με όλες τις rom που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα δηλαδή με τις ελληνικές 7.2.2.0, την 7.5.1.0 και την 7.5.2.0.
      Με τα άλλα τηλέφωνα blackberry, ZTE, Samsung ακουγόταν κανονικά και από τα δύο κανάλια.
      Επίσης εάν συνδεθεί η συσκευή με το laptop μέσω bluetooth, η μουσική ακούγεται και από τα δύο ηχεία.
      Αν έχει λύσει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα ας με βοηθήσει.
      Είναι σίγουρα θέμα του τηλεφώνου; Μήπως ειναι θέμα του media center?

Even dead i will fight.
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Νομίζω σου απάντησε κάποιος και χθες. Δοκίμασε να μπεις στο "σχετικά μα το τηλέφωνο" ,να χτυπήσεις πολλές φορές το κέρνελ και να καλιμπράρεις τα magnetic , accelerator, gyroscope
      Δεν κάνει τπτ.. Ούτε καν κουνιέται..
    • Ο/H GioNiko έγραψε:

Να πας σε global Official η οποία είναι STABLE και το vickmall είναι καλό καθώς και yeso521 που έχω πάρει και από τα δύο
    • Ο/H taxitzis έγραψε:

Κανένα; Πες μου ότι δεν σου ήρθε και με unofficial rom..

• Διαφήμιση
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H taxitzis έγραψε:

Κανένα; Πες μου ότι δεν σου ήρθε και με unofficial rom..
      Παρομοιο ή ακριβως το ίδιο θέμα δεν είχαν όσοι το πήραν απο gearbest?

Even dead i will fight.