Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H Vagelis Minas έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά, διάβασα στο αγγλικό φόρουμ ένα thread στο οποίο αρκετοί χρήστες αναφέρουν πως αντιμετωπίζουν προβλημα με το κάτω μικροφωνο της συσκευής. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος από εσάς αντίστοιχο πρόβλημα?

Το original thread:Microphone problem on Redmi Note 3 - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum

Ο/H xristo2121 έγραψε:

Εμένα μου το κάνει μερικές φορες ,σαν να μην ακούγεται δυνατά η σαν κόβει τις λέξεις

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Είμαι στο τσακ να το παραγγείλω αλλά με προβλημάτισε αρκετά το γεγονός ότι το αναφέρουν αρκετοί κάτοχοι στο αγγλικό φόρουμ.. Και μάλιστα το ίδιο θέμα αναφέρουν και κάποιοι κάτοχοι του RN2 και του mi max.. Ακόμη δεν έχει βγει κάποια άκρη απ όσο διαβάζω..
    • Ο/H Vagelis Minas έγραψε:

Είμαι στο τσακ να το παραγγείλω αλλά με προβλημάτισε αρκετά το γεγονός ότι το αναφέρουν αρκετοί κάτοχοι στο αγγλικό φόρουμ.. Και μάλιστα το ίδιο θέμα αναφέρουν και κάποιοι κάτοχοι του RN2 και του mi max.. Ακόμη δεν έχει βγει κάποια άκρη απ όσο διαβάζω..
      Αν ψάχνεις να βρεις τηλέφωνο με 0 βλάβες δεν προκειτια να βρεις ποτέ.
      Στα μερικά εκατομμύρια redmi note 3 μερικές δεκάδες συσκευές με το Χ προβλημα δε σημαινει πως ειναι ελλατωματικα γενικότερα.
      Στα 155-175€ που παιζει η τιμή του σήμερα είναι μακράν η πιο vfm επιλογή.
      Και μη ξεχνάς ότι πολλοί το συγκρινουν με κινητά των 600 και 800€. Για μένα το γεγονος και μονο πως συγκρινουν τα ούτε 200€ με τα 3πλάσια και 4πλάσια μπατζετ μου λέει πολλά.

Even dead i will fight.
    • Ο μανάβης μίλησε.... και έχει δίκιο.
      Αν και η συγκεκριμένη συσκευή δεν έχει κάποιο πρόβλημα... ή τουλάχιστον δεν το χουμε δει εμείς.

• Διαφήμιση
    • Καλημέρα
      είχα μιλήσει και την προηγούμενη εβδομαδα στο νημα και ρωταγα πληροφορίες για τη συσκευη
      τελικά το πήρα από σκρούτζ γιατι ήθελα αμεσα τηλέφωνο και πραγματικά ενθουσιάστηκα

σαν γνωστός γκαντέμης ανοίγω το κινητο παίζω λίγο, φεύγω από το σπίτι και συνειδητοποιώ οτι τα μβ δεν δουλεύουν
      κλαμα και καημός αλλα εν τέλει είχε πρόβλημα η κοσμοτέ (και βρήκε τώρα που πήρα καινούργιο τηλέφωνο, μόνο για να πάει η ψυχή μου στην κούλουρη)

τέσπα
      κανα δύο ερωτήσεις
      ήρθε με global 7.3.6 stable
      να την κρτήσω? να πάω σε άλλη? τι γνώμη έχετε για τη συγκεκριμένη;

η εφαρμογή τηλεφώνου δεν μου αρεσε καθόλου.. ήρθα από Νexus 5 με την κλασσική της google με τα τετραγωνάκια στα αγαπημένα κλπ και τωρα δεν με βολέυει καθόλου αυτη που εχει το κινητο.. εναλλακτική; στο play store η εφαρμογή της google λεει δεν ειναι συμβατή

εφαρμογή κάμερας να πειράζεις manual ρυθμισεις (όχι μόνο WB, exposure και iso, αλλα και διαφραγμα ταχυτητα κλπ)

αυτά προς το παρόν
      θεωρησα σωστό να μην κάνω νεο νημα για μικροερωτήσεις...
    • Καλώς ήρθες στον κόσμο των miui ..
      Το κινητό αυτό δεν έχει καμία σχέση με nexus.
      Αν θέλεις λίγο να του "φέρνει" βάλε έναν launcher (χάνεις την ουσία όμως).
      Βγάλε ένα screenshot να δούμε τι ρομ έχεις.. Εδώ στην Ελλάδα το φέρνουν με την multi.
      Η κάμερα δεν έχει manual ρυθμίσεις... Μ΄πορείς να το κάνεις στο μέλλον...

• Αν και δεν μου πολυαρεσει η λογική του να εχω όλες τις φωτογραφίες στην "επιφάνεια εργασίας" μπορώ να το συνηθίσω
      το τηλέφωνο όμως δεν βολεύει
      στο να βρεις σε λίστα αλφαβητική ενα όνομα δεν με βολέυει (γυρναμε στη λογική των παλιών κινητών) οπότε χρειάζομαι αλλον τροπο
      Images
      • 2016-08-04 07.50.27.png

176,23 kB, 1.080×1.920, viewed 97 times
    • Αρχικά να σου πω ότι πήρες ένα κινητό χωρίς να το ψάξεις καθόλου. Το λογισμικό αυτό έτσι είναι.
      Σου είπα άλλαξε launcher.
      Επίσης η ρομ που έχεις είναι ότι χειρότερο.. Αν μείνεις με αυτην το πιο πιθανό είναι να ψάχνεις γανωτή για το μπρίκι.. (εννοώ αργά ή γρήγορα θα έχεις σοβαρά προβλήματα με αυτή την ρομ)

• Διαφήμιση
    • σου ξαναλέω δεν με πειράζει ο launcher με πειράζει η εφαρμογή του κινητού
      το αν το εψαξα ειναι δικό μου θέμα. και πιστεψε με το ψαξα
      αν η εφαρμογή του τηλεφώνου εξαρτάται από το launcher τοτε αλλαζω Launcher. ξέρω όμως οτι παλιότερα ειχα αλλάξει εφαρμογή σε παλιότερο κινητό

τεσπα
      σε ευχαριστώ
      θα αλλάξω τοτε ρομ
      θα ακολουθήσω τους οδηγούς και θα πάω σε ελληνική

χαζή ερώτηση
      ειναι η pro έκδοση; επειδή δεν το λέει στο μοντέλο
    • Ο/H toumpanosk έγραψε:

Έχει αναβαθμίσει κάνεις σε miui 8 6.7.28 beta?
      Έκανα αναβάθμιση OTA εδώ και τρεις μέρες και έχω παρατηρήσει τρελή κατανάλωση στην μπαταρία...
      Εκεί που μου έβγαζε σχεδόν δύο 24ωρα μετά την αναβάθμιση μου βγάζει μια μέρα με το ζόρι...

Ο/H xristo2121 έγραψε:

Έχει πρόβλημα με την διαχειρηση της μπαταρίας ή 6.7.28, μάλλον θα το φτιάξουν στο επόμενο update
      Eδώ έχουμε πάλι, μια πλήρη επιβεβαίωση της θεωρίας μου περί των "3 εργοστασίων xiaomi"... :mrgreen:

Αν μιλάς για την Ελληνική έκδοση του gkalen, εγώ ίσα ίσα διαπίστωσα καλύτερη διαχείριση μπαταρίας από τον προηγούμενη, σε σημείο μάλιστα που δεν έχω μπει καν στον κόπο να φλασάρω και το radon!! 8o

Μήπως δεν έχει κάτσει κάτι καλά σε φλασάρισμα προηγούμενης έκδοσης και ακολουθεί τη συσκευή? 8|
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Το έψαξες αλλά μάλλον όχι σωστά και αυτό είναι σίγουρα δικό σου θέμα και όχι δικό μου.

Το κινητό σου είναι το pro ναι..

• Διαφήμιση
    • Εδώ προτείνουμε Ελληνική ... Εγώ προσωπικά έχω την developer 6.7.21
      Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα Ελληνικά και τα έξτρα που δίνει η Ελληνική (σμσ, υποστήριξη,κλπ) μπορείς να πας σε global..Για οτιδήποτε συμβαίνει όμως στο κινητό θα έχει μία επιλογή , Factory reset τίποτα άλλο.