Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Δεν το δοκίμασα Νικ ακόμη..

Ο/H fok4949 έγραψε:

Ηρθε με stable κινεζικη... Η ελληνική developer_kenzo δεν έκανε verify. Εγκατεστησα την GTV 6.7.28 Μiui 8 by xiaomi με την παρακάτω διαδικασία
      Πάρτο λίγο από την αρχή. Το πήρες με Κινέζικη stable. Ξεκλείδωσες bootloader να φανταστώ αφότου έβαλες την 6.7.28 και μετά έβαλες το twrp και Ελληνική ρομ έτσι;
      Αν ισχύει αυτό κατέβασε μια official ρομ και φλάσαρε την με miflash σε fastboot mode.(αν έχεις ξεκλειδώσει).
      Οδηγίες εδώ. Αν δεν έκανες αυτή την διαδικασία που σου περιγράφω πες μας τι έκανες.

• Καλησπέρα σήμερα παρέλαβα το note 3 pro και έχω παρατηρήσει το εξής. Το κινητό με την χρίση ζεσταίνετε και στο antutu χτυπάει 72,000 είναι φυσιολογικό αυτό? Γιατί είχα διαβάσει σε review ότι δεν ζεσταίνετε καθόλου. Δεν έχω παίξει κάνα παιχνίδι ακόμα εγκαθηστόντας τις εφαρμογές μου έγινε αυτό.
    • βάλε ένα screen shot το σχετικά με το τηλέφωνο.. να δούμε τι ρομ έχεις.

• Διαφήμιση
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Δεν το δοκίμασα Νικ ακόμη..

Ο/H fok4949 έγραψε:

Ηρθε με stable κινεζικη... Η ελληνική developer_kenzo δεν έκανε verify. Εγκατεστησα την GTV 6.7.28 Μiui 8 by xiaomi με την παρακάτω διαδικασία
      Πάρτο λίγο από την αρχή. Το πήρες με Κινέζικη stable. Ξεκλείδωσες bootloader να φανταστώ αφότου έβαλες την 6.7.28 και μετά έβαλες το twrp και Ελληνική ρομ έτσι;Αν ισχύει αυτό κατέβασε μια official ρομ και φλάσαρε την με miflash σε fastboot mode.(αν έχεις ξεκλειδώσει).
      Οδηγίες εδώ. Αν δεν έκανες αυτή την διαδικασία που σου περιγράφω πες μας τι έκανες.
      Ποια Official rom να κατεβασω? Να κάνω Backup πρώτα και στις εφαρμογές (με ποιο τρόπο) , μετά να κάνω wipe (ποιές επιλογες να τσεκαρω?) . Το περίεργο είναι οτι βλέπει οτι η κάρτα είναι vodafone αλλά έχει εξαφανιστεί το κουμπί που την ενεργοποιεί!!! λίγο περίεργο.

Σε ευχαριστώ
    • Πάρε backup μέσω mi cloud ή κινητού... (ότι θες)
      Την ρομ θα την βάλεις με miflash ..δεν έχει wipe εκει.. θα τα κάνει σκούπα όλα.(έτσι πρέπει)

Κατέβασε μία ρομ china developer. Δεν μου απάντησες όμως.. έχεις ξεκλειδώσει;

• γίνετε να φταίει η ρομ?

τωρα το εβλα να κανει το update μήπως βοηθήσει αυτο
      Images
      • Screenshot_2016-08-05-13-30-42_com.android.settings.png

140,46 kB, 1.080×1.920, viewed 115 times
    • Ο/H mariog έγραψε:

γίνετε να φταίει η ρομ?
      Μάλλον η Ρομ ευθύνεται ή ο τρόπος που την εγκατέστησαν.

Για να φύγεις από εκεί όμως πρέπει να κάνεις κάποια στάδια... Που για τα οποία υπάρχουν τόπικς. Αν πας στα του κινητού σου είναι όλα εκεί μαζεμένα.

Τώρα όσο αφορά τη θερμοκρασία... Με τίποτα δεν ανεβαίνει το άτιμο. Απλά φτιάξε το λίγο πρώτα με ελληνική Ρομ και καθαρή εγκατάσταση, αφού κάνεις έλεγχο και ξεκλείδωμα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mariog έγραψε:

γίνετε να φταίει η ρομ?

Κάνε ένα ελέγχω για αναβάθμιση να σου περάσει την νέα που είναι ή 7.3.7.0 global
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• @mariog Θα συμφωνήσω με @mixaliscy μην την κρατάς καθόλου θα έχεις κ άλλα προβλήματα αν δεν ξέρεις τι έχει γίνει στο κινητό σου...
      Για μένα ξεκίνα με αναβάθμιση και βλέπεις..

• Πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις για να μη μείνεις με κινητό στο χέρι είναι αυτό

Γενικά όμως ακολούθησε εδώ τους οδηγούς με τη σειρά (οι πρώτοι 4εις είναι must)

Δεν τους βάζουμε τυχαία. Τώρα αν θα το παίξεις κορόνα - γράμματα δικό σου το κινητό, ότι θες κάνεις.
    • Διαφήμιση
    • Οποτε παω για την ελληνική αν είναι έτσι. μπορείτε να μου δώσετε link? χρειάζεται να ξεκλειδώσω bootloader?

πχ μίλησα τώρα 2 λεπτά στο τηλέφωνο και εχει ζεσταθεί λίγο.