Ακόμα κάτι άλλο το κινητό το πείρα από vickmall και είχα επιλέξει την official rom χωρίς ελληνικά. Το ιδιο και ο ξάδερφος μου και ενας φίλος του και δεν εχουν το πρόβλημα με την θερμανση και στο antutu τους βγαζει 76000-78000 απλα το αναφέρω μήπως εχει πρόβλημα το κινητό.
A, ok...
Δεν το είχα προσέξει....απ' το γρήγορο διάβασμα που έκανα, είχα καταλάβει ότι του "λέγατε" να περάσει σώνει και ντε την Ελληνική γιατί η global stable είναι...μάπα...
Για κάποιο λόγο πάντως, εμένα με τρώει να ξανα-γυρίσω εκεί....στην global....
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
κατα την διάρκεια του update zestauike arketa kai efage 3% mpataria θα δω τώρα αν συνεχίζει το πρόβλημα και θα ενημερώσω. Που μπορω να βρω την official global χωρις τα ελληνικα?
@demakhs όμως το σωστό είναι άλλο.
Εδώ μέσα να μην υποστηρίζουμε άτομα που έχουν την global ή κινέζικη και να τους στέλνουμε στο αντίστοιχο φόρουμ.
Έτσι δεν είναι;
Είμαι κακούλης αλλά είναι κρίμα να μην υποστηρίζουμε την δουλειά που κάνει η Ελληνική κοινότητα..
κατα την διάρκεια του update zestauike arketa kai efage 3% mpataria θα δω τώρα αν συνεχίζει το πρόβλημα και θα ενημερώσω. Που μπορω να βρω την official global χωρις τα ελληνικα?
Αυτή που έχει το κινητό σου είναι oficial global
Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης