Γιάννη thanks φιλεΟ/H vrs5 έγραψε:
Νικο αν θυμαμαι καλα εχεις την 6.7.28 ετσι;
Μπορει να κανω και λαθος βεβαια. Οπως και να χει προχωρα αφοβα στην 6.8.4
Απο το πρωι την εχω, σκιζει. Κανενα προβλημα σε μενα μεχρι στιγμης.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
-
Η 7.5.2 εχει και θεμα με τη διαχειριση μνημης. Τρωει πιο πολυ και κλεινει και εφαρμογες αρκετά ευκολοτερα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου -
Έβαλα την 6.8.4 και βλέπω ότι έχει καλύτερη αυτονομία από την 6.7.28 και μπαίνει σε deep sleep το κινητό ,οπότε βαλτε την αφοβα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ποιος είπε ότι παρεξηγηθηκα ή οτιδήποτε άλλο; Ότι δεν έβαλα καμία φατσουλα σας έδωσε την αίσθηση παρεξηγησης; Οτι γράφω για Rom check στις εισόδους των συναντήσεων το έγραψα επειδή παρεξηγηθηκα μάλλον! Σωστά!!
Μια επεξήγηση ζήτησα επειδή αναφέρθηκε το support/knowledge transfer μεταξύ official και Gr rom και το κάνατε drama story δεκαετίας '80. Την Μάρθα Βουρτση περίμενα να πεταχτεί από κάπου
Ο καθένας βοηθάει όσο μπορεί και όσο θέλει ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ, δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να απαντήσει σε απορίες οπότε τα replies τύπου "ξέρεις πόσους έχω βοηθήσει εγώ; Λύνω προβλήματα των άλλων 24/7" μου ακούγονται λίγο εμετικα. Όταν κάνεις κάτι δεν βγαίνεις να το παινευτεις. Θέλεις; Βοηθας. Δεν θέλεις; Δεν Βοηθας. Simple.
@NasDriver
Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που αναφέρεις. Πέρα από την πλάκα αυτό το topic μόνο "Γενική κουβέντα" δεν είναι. Όλα τα issues σχεδόν τα αναφέρουμε σε αυτό εδώ το topic το οποίο προκαλεί θέμα σε όποιον ψάξει κάτι στο φόρουμ. Από κει και πέρα αν δεν ήσουν εσύ Συντονιστής ποιος θα ήταν; Ούτε συζήτηση για αυτό ειδικά για εσένα και τον @lallasgr (καθώς και τον Bodai) που τρώτε άπειρο χρόνο στο να βοηθάτε από τον πιο άσχετο (όπως ήμουν εγώ) μέχρι τον πιο σχετικό/έξυπνο που διάβασε 1 άρθρο στο Mary Claire για τις ROM και ήρθε να υποδειξει στο Greek dev team πως να κάνουν την δουλειά τους.
Anyway να φανταστώ πως υπάρχει ένα μικρό εισόδημα για το φόρουμ από την ελληνική ρομ (ίσως να κάνω και λάθος) και ίσως για αυτό να προτείνεται συνέχεια την ελληνική ρομ. Η απορία μου ήταν πως τελικά τι είναι το φόρουμ; Xiaomi Fan boys ή Miui Greek roms support only? Αν είναι το 2ο, τότε να ποσταρουμε στο αγγλικό φόρουμ μόνο για τις αποριες μας (δεν έχω θέμα ούτε ειρωνευομαι).
Αυτο ρώτησα εξ αρχής. Ούτε παρεξήγηση παίζει ούτε ειρωνεία. Τον γραπτό λόγο πολλοί τον παρεξηγησαν οπότε care!
Υ. Γ: Χαρά στο κουράγιο σας πάντως που ποσταρετε 20 φορές την ημέρα τους οδηγούς εγκατάστασης της ελληνικής ρομ στον κάθε έναν που ρωτάει ξεχωριστά επειδή του πέφτει δύσκολο να πατήσει στο Search και να ψάξει ή να μπει στο section και να βρει τους οδηγους. Για την υπομονή που δείχνετε είστε Ήρωες.
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk -
Ευχαριστώ.Δεν έκανα τίποτα ακόμα.Αλλά αφού γίνετε κάποια στιγμή Μπορεί να ασχοληθώ.Αυτό ήθελα να μαθω.Ευχαριστώ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@DrSaG, Ο μόνος λόγος που προτείνουμε την ελληνική είναι για να έχουμε όλοι την ίδια βάση και έτσι να μπορούμε να αναγνωρίσουμε εύκολα πρόβλημα στην rom ή πρόβλημα στην συσκευή. Οικονομικό κέρδος δεν υπάρχει, αντίθετα ίσως να υπάρχουν έξοδα μιας και η μεγαλύτερη ζήτηση απαιτεί μεγαλύτερους servers
Ο/H DrSaG έγραψε:
Xiaomi Fan boys ή Miui Greek roms support only
Μαζί με όλους εσάς φυσικά που συμμετέχετε στο φόρουμ, προσπαθούμε ομαδικά και αφιλοκερδώς όλοι μας, να προσφέρουμε και Miui roms support
Καθένας με το λιθαράκι του (ποστ, πρόταση, αναφορά προβλήματος) βοηθάει ώστε να γίνει αυτό το φόρουμ καλύτερο
ΥΓ. Και κάτι καθαρά προσωπικά για εμένα, προτιμώ να φύγω από συντονιστής παρά να φύγει έστω και ένα μέλος του φόρουμ επειδή ένιωσε εξαιτίας μου ανεπιθύμητος/η στο φόρουμ, just for the record -
Ο/H DrSaG έγραψε:
Ποιος είπε ότι παρεξηγηθηκα ή οτιδήποτε άλλο; Ότι δεν έβαλα καμία φατσουλα σας έδωσε την αίσθηση παρεξηγησης; Οτι γράφω για Rom check στις εισόδους των συναντήσεων το έγραψα επειδή παρεξηγηθηκα μάλλον! Σωστά!!
Μια επεξήγηση ζήτησα επειδή αναφέρθηκε το support/knowledge transfer μεταξύ official και Gr rom και το κάνατε drama story δεκαετίας '80. Την Μάρθα Βουρτση περίμενα να πεταχτεί από κάπου
Ο καθένας βοηθάει όσο μπορεί και όσο θέλει ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ, δεν είναι υποχρεωμένος κανένας να απαντήσει σε απορίες οπότε τα replies τύπου "ξέρεις πόσους έχω βοηθήσει εγώ; Λύνω προβλήματα των άλλων 24/7" μου ακούγονται λίγο εμετικα. Όταν κάνεις κάτι δεν βγαίνεις να το παινευτεις. Θέλεις; Βοηθας. Δεν θέλεις; Δεν Βοηθας. Simple.
@NasDriver
Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που αναφέρεις. Πέρα από την πλάκα αυτό το topic μόνο "Γενική κουβέντα" δεν είναι. Όλα τα issues σχεδόν τα αναφέρουμε σε αυτό εδώ το topic το οποίο προκαλεί θέμα σε όποιον ψάξει κάτι στο φόρουμ. Από κει και πέρα αν δεν ήσουν εσύ Συντονιστής ποιος θα ήταν; Ούτε συζήτηση για αυτό ειδικά για εσένα και τον @lallasgr (καθώς και τον Bodai) που τρώτε άπειρο χρόνο στο να βοηθάτε από τον πιο άσχετο (όπως ήμουν εγώ) μέχρι τον πιο σχετικό/έξυπνο που διάβασε 1 άρθρο στο Mary Claire για τις ROM και ήρθε να υποδειξει στο Greek dev team πως να κάνουν την δουλειά τους.
Anyway να φανταστώ πως υπάρχει ένα μικρό εισόδημα για το φόρουμ από την ελληνική ρομ (ίσως να κάνω και λάθος) και ίσως για αυτό να προτείνεται συνέχεια την ελληνική ρομ. Η απορία μου ήταν πως τελικά τι είναι το φόρουμ; Xiaomi Fan boys ή Miui Greek roms support only? Αν είναι το 2ο, τότε να ποσταρουμε στο αγγλικό φόρουμ μόνο για τις αποριες μας (δεν έχω θέμα ούτε ειρωνευομαι).
Αυτο ρώτησα εξ αρχής. Ούτε παρεξήγηση παίζει ούτε ειρωνεία. Τον γραπτό λόγο πολλοί τον παρεξηγησαν οπότε care!
Υ. Γ: Χαρά στο κουράγιο σας πάντως που ποσταρετε 20 φορές την ημέρα τους οδηγούς εγκατάστασης της ελληνικής ρομ στον κάθε έναν που ρωτάει ξεχωριστά επειδή του πέφτει δύσκολο να πατήσει στο Search και να ψάξει ή να μπει στο section και να βρει τους οδηγους. Για την υπομονή που δείχνετε είστε Ήρωες.
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
-
@NasDriver δεν σε ξέρω ρε φίλε και άσχετα με τις γνώσεις που σίγουρα έχεις, ο τρόπος μου μιλάς με κάνει να σε σέβομαι.
Even dead i will fight. -
-
Καλημέρα παιδιά.... Νικόλα ευχαριστώ φίλε..
Ο/H DrSaG έγραψε:
Όταν κάνεις κάτι δεν βγαίνεις να το παινευτεις. Θέλεις; Βοηθας. Δεν θέλεις; Δεν Βοηθας. Simple.
Η αλήθεια είναι ότι εσύ ειδικά δεν έπρεπε να μιλάς(ας διαβάσει κάποιος σχόλια σου 2 μήνες πριν...ίσως να κάνω λάθος με τις ημερομηνίες)
Εγώ το σταματώ εδώ.. καλά είναι να το κάνεις και εσύ γτ προσωπικές διαφορές λύνονται μόνο κατ' ιδίαν και όχι σε φόρουμ. Αυτά..
Σόρρυ αν ενοχλήθηλες....
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα