Επειδή όλοι μιλάτε για αυτονομία της 6.8.11(ή οποιαδήποτε) και με Radon πιστεύεται ότι θα έχει μεγαλύτερη να σας πω δυο λογάκια............Οπότε καταλήγουμε ότι: εάν είστε fan του gaming αφήστε τον μαμά κερνελ και όλα καλά, εάν δεν είστε του gaming βάλτε τον κερνελ του Radon και θα δείτε διαφορά(κι άλλη :D). ..................
Ωραία ανάλυση...
Έτσι πρέπει να ναι, κάπου εκεί έχω καταλήξει και εγώ.
@geoanto555 αδικα χτυπιούνται...
Δεν πρόκειται να συνεννοηθούν ποτέ γιατί οι μεν έχουν την 800-ρα , οι δε όχι...
Που να βρεθεί κοινή συχνότητα συνεννόησης.....
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Εχω βαλει την 6.8.11 αλλα ξεχασα να αφαιρεσω το αρχειο root γιατι δεν θελω το κινητο root γιατι χρησιμοποιω το nova go.Πως το ξε rootαρω η αλλη λυση αν ξερει κανεις για να χρησιμοποιω το nova go;Ευχαριστω
οντως ηταν πολυ ευκολο το κοιταξα κιολας και ειναι κλειδωμενο το bootloader.απο κει και περα γραφει στο βημα 1
1) Εάν το κινητό έρθει με Unofficial Rom τότε πρέπει να ακολουθήσετε κάποιον οδηγό για να περάσετε Official Rom ώστε να δουλεύουν όλα άψογα.
Οπότε κάνετε πρώτα αυτόν εδώ τον οδηγό -> Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
δηλαδη με αυτο βγαζω την σαπια ρομ που εχω και βαζω την official dev που ειναι σταθερη και απο κει και περα αμα θελω μετα δηλωνω για ξεκλειδωμα και βαζω την ελληνικη?
Το αγορασε δικαιωματα ,με το οτι χρησιμοποιειται εχει μεγαλη αποσταση.
Στη πολη 800αρα δε προκειται να μπει,μιας και ηδη καλυπτεται απο τις αλλες μπαντες αλλα και για το λογο που ανεφερα πιο πριν.
Τωρα σε επαρχια,πρεπει να φυγει το αναλογικο σημα για να μπει 800αρα,το οποιο δεν εχει φυγει ακομα.
Αρα ειναι αδυνατον να μπει.
Οπως ειπα παιζει μεγαλο ρολο η συσκευη,η ρομ κτλ στο αν θα πιασει η οχι.
Δοκιμασες να μπεις πχ σε πτηση και να το ξανακλεισεις?
Σε μενα αρκετες φορες ριχνει σε 3g η 2g για εξοικονομηση και με τη πτηση ξαναγυρναει σε 4g.
Επισης στο ιδιο σημειο αλλες φορες πιανει και αλλες οχι,γιατι παιζουν και οι συνθηκες ρολο.
Εν ολιγοις,μη τα ριχνουμε τοσο ευκολα στην 800αρα γιατι κατ εμε ειναι παραπληροφορηση που αναπαραγεται μετα απο ολους.
Οπου εχω παει μια χαρα πιανω 4g (για επαρχια μιλαω) και ποτε δε μου ετυχε να πιανει αλλος και οχι εγω.
Στη τελικη και εγω δε σκαω και μου φαινεται παρα ασχολουμαι ,μια χαρα πιανω 4g παντου απολαμβανω το κινητο μου και δεν εχω κανενα θεμα.
Τωρα αν καποιος το φοβαται,παιρνει κατι αλλο και τελος.
Κατ εμε και να ηταν πραγματικο το θεμα την 800αρα και παλι δε θα με ενοιαζε μιας και το 3g πιανει υπεραρκετη ταχυτητα.
Αυτα απο μενα.
.Παρατήρησε κανείς πρόβλημα με αποστολή μηνυμάτων sms στην 6.8.11;
Με την αποστολή όχι, απλά πολλές φορές χωρίς να μπορώ να καταλάβω τον λόγο, αλλάζει από μόνο του την επιλογή της sim για αποστολή. Σημειωτέον, σε άλλη δέχομαι μνμ και από άλλη απαντώ εγω. Αλλά δεν το κάνει κάθε φορά...
Από ότι έχω αντιληφθεί στις φετινές μου διακοπές, τόσο η Wind όσο και η Vodafone, στην επαρχία (πρώτο πόδι Χαλκιδικής και Στρυμονικό κόλπο ) χρησιμοποιούν την 800άρα μπάντα και μάλιστα εις βάρος του 3G. Οπότε χωρίς αυτήν το διαδίκτυο σέρνεται.