Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Θέλει καθαρή εγκαστάταση με wipe το συστεμ για να στρώσει....
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ναι αλλά κάνεις μαζί και wipe system, μετά reboot recovery, και μετά install την ρομ.
Αν δεν ξέρεις τι κάνεις .. απλά μην το κάνεις..
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ναι γτ αλλιώς παίζει να σου δώσει έρρορ το install
- Για τέλος ποιος είναι ο λόγος που συμβαίνει αυτό;που οι επεξεργαστές δουλεύουν σαν τρελοί ευχαριστώ.
- Για τέλος ποιος είναι ο λόγος που συμβαίνει αυτό;που οι επεξεργαστές δουλεύουν σαν τρελοί ευχαριστώ.
-
Ο/H fyrgadis έγραψε:
ποιος είναι ο λόγος που συμβαίνει αυτό;
Το αστείο είναι ότι δεν συμβαίνει σε μας να το ψάξουμε λίγοοο... -
Κυκλοφόρησε και αυτή...
MIUI 8 China Stable ROM Latest [8.0.1.0] | Xiaomi Redmi Note 3
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Δεν "υπάρχει" χωρος για τον radon σε όσους έχουν φορέσει την ρομ του @gkalen...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπέρα στην κοινότητα xiaomi-miui.gr
Ιστορία γι' αγρίους...
Είμαι εδώ και λίγο καιρό, κάνα μήνα περίπου, κάτοχος ενός Readmi Note 3 Pro, έκδοση Qualcom Snapdragon 650 - 3GB/32GB.
Η συσκευή αγοράστηκε από γνωστό μεγάλο κατάστημα της Κίνας ( για την ιστορία όταν είχε πέσει στα 168 και κάτι ευρώπουλα).
Κάνω την εκκίνηση της συσκευής και το σετάρισμά της, εγκαταστάσεις apps, συγχρονισμούς με λογαριασμούς κλπ κλπ για να διαπιστώσω πως αντί για μια global rom/miui (δεν θυμάμαι έκδοση) φόραγε την έκδοση για κινέζους, ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα μιας και οι miui εφαρμογές όπως π.χ. το themes ήταν στα κινέζικα ενώ είχα επιλεγμένη γλώσσα συστήματος τα αγγλικά (ελληνικά δεν υπήρχαν). Αρχίζει το ψάξιμο στο φόρουμ της εταιρίας και χαμένος και πελαγωμένος διαβάζω κάπου πως αν δεις το CN μέσα στην έκδοση του miui τότε έχεις κινεζική έκδοση. Μπινελίκια από εμένα στα κινέζικα μιας και το κατάστημα ανέφερε πως φεύγει με την τελευταία global rom για τον πελάτη εκτός Κίνας. Είχα και MIUI 7 και κινέζικο λοιπόν. Ψάχνοντας στην άβυσσο του ΜΙ φόρουμ βρίσκω την σελίδα με τις global διαθέσιμες rom και η μόνη κοντινή επιλογή συσκευής ήταν το Redmi Note 3 που με οδήγησε σε αυτή την σελίδα των rom. Στις δύο επιλογές πήρα τσάκα τσάκα την απόφαση για εγκατάσταση της 2ης ήτοι Developer Rom Author: MIUI Official TeamVersion: 6.8.4 (MIUI8) τότε.
Όπως και να το κάνουμε εκείνο το MIUI 8 μου έκανε κλικ αν και είμαι υπέρ των stable μιας και η συσκευή είναι η κύρια αλλά υπάρχει και ένα htc one x backup για ώρα ανάγκης.
Το ΜΙ Pc Suit δεν έλεγε να κάνει flash με τίποτα και έτσι με το MIFlash tool λίγο ταλαιπωρία (πιθανόν λόγο απειρίας στις συγκεκριμένες εφαρμογές και την συσκευή) και αρκετό άγχος, κάποιους οδηγούς που βρήκα στο επίσημο φόρουμ της mi/miui, η δουλειά έγινε.
Όλα καλά και ωραία. Και τα OTA update έκανε, αισίως είμαστε στο ver. 6.8.18 της developer και μια χαρά δουλεύει εκτός από μερικά μικροπροβληματάκια π.χ. το applock κολάει που και που, το finger rcognition δεν πιάνει πάντα κλπ, που πιστεύω με τον καιρό θα φτιάξουν και δεν με χαλάνε και τόσο για να πω την αμαρτία μου. Εκείνο που με χαλάει είναι ότι θα ήθελα μια stable, εξελληνισμένη, που να μπορεί να στέλνει και sms στα ελληνικά 160 χαρακτήρων. Με κολλάει εκείνο το μήνυμα που σου βγάζει το ξεκλειδωτήρι του bootloader που λέει δεν θα είναι ασφαλή, πιθανόν τα προσωπικά δεδομένα μου να διαρρεύσουν ή να χαθούν και το fingerprint recognittion, find device και άλλα security features δεν θα είναι ποια αξιόπιστα. Τα αυτιά μου δεν θα ίδρωναν αν επρόκειτο για μια συσκευή που είχε φάει τα ψωμιά της και ήθελε ένα lifting για να μου δώσει λίγο χρόνο ζωής ακόμα, αλλά εδώ πρόκειται για μια φρεσκοαγορασμένη συσκευή που σκοπό έχει να είναι η κύρια για αρκετό καιρό.
Έτσι λοιπόν ψάχνοντας πριν κάμποσες μέρες, έπεσα στην ελληνική κοινότητα xiaomi-miui.gr (χάρηκα που υπάρχετε), διάβασα το παρόν (ΜΕΓΑΑΑΛΗ βοήθεια) είδα και χτες ότι βγαίνει το ελληνικό MIUI 8 stable, όπου να 'ναι και για την δική μου συσκευή (αφού τα άκουσα από κάποιο παλιό μέλος κι όλας) και έχω κάποιες ερωτήσεις - απορίες που θα παρακαλούσα τους καλούς γνώστες να μου απαντήσουν - με βοηθήσουν.
Απορία πρώτη: Η ένδειξη [kenzo] στις rom τι σημαίνει; Πρόκειται για την κωδική ονομασία της συσκευής redmi note 3 pro (οπότε να προτιμήσω και ανάλογα αρώματα kenzo για να πηγαίνουμε σετάκι) ή αναφέρεται στο nickname του δημιουργού της rom.
Απορία δεύτερη: Η μετάβασή μου από MIUI 8 Global 6.8.18 | Beta σε MIUI 8 stable θα γίνει με ΟΤΑ update ή θα πρέπει να μπλέξω πάλι με το MIFLash tool;
Ερώτηση 1: Εάν θέλω να πάω σε μια Ελληνική stable rom και εν προκειμένω στην επερχόμενη MIUI 8 που θα βρω εδώ πρέπει να ξεκλειδώσω τον bootloader και αν ναι να γράψω στα παλιά μου ελληνικά υποδήματα την προειδοποίηση των κινέζων;
Ερώτηση 2: Εάν μπω στην Ελληνική stable rom (πάντα αυτή από εδώ) επερχόμενα updates θα γίνονται via OTA ή θα πρέπει να τα κάνω χειροκίνητα (αστεία διαδικασία το ξέρω) και μόνο μέσω TWRP που θα πρέπει να βάλω;
Ερώτηση 3: Το Mi Pc Suite θα συνεργάζεται με μια εκ των Ελληνικών Rom που προτείνονται στο εδώ forum;
Ερώτηση 4: Κατά πόσο προτείνεται το ξεκλέιδωμα του bootloader; Τι θα λέγατε σε κάποιον που ας πούμε βολεύεται με τις μαμά rom, "ρε φιλαράκι βάλε μια ελληνική να βρεις την υγειά σου και χέσε τους κινέζους με τα μηνύματά τους" ή "μείνε με κλειδωμένο bootloader όσο ικανοποιήσαι και βλέπεις στο μέλλον";
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέσατε για να διαβάσετε το post μου καθώς και επίσης και στις απαντήσεις - βοήθεια που θα δώσετε. Ζητώ συγνώμη αν σας κούρασα.
Υ.Γ. Αν οι διαχειριστές πιστεύουν ότι το post μου πρέπει να μεταφερθεί κάπου αλλού ποιο σχετικά παρακαλώ να το κάνουν ελεύθερα. -
Πρέπει καταρχάς οι γνωστοί εδώ μεσα, να "σπασουμε"το μήνυμα, γιατί ένας δε θα τα καταφέρει....
"Ακούω", ποιος αναλαμβάνει την 1η παράγραφο, ποιος την 2η, ποιος την 3η, ποιος την 4η κ ποιος την 5η...
Πόσοι νομίζεις θα "καταφέρουν" να φτάσουν μέχρι την τελευταία, πριν το Υ.Γ. , παράγραφο σου??
(Μόνο ο @NasDriver μπορεί να κάνει την υπέρβαση)
Πλάκα σου κάνω...όλα στα ... λύσαμε...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα