- το....δεξί κλικ, ξέρεις που πέφτει??
- όχι απλά βοήθησες...μας άνοιξες τα μάτια!!!!
- εμ, με σένα που χει μπλέξει, την χρειάζεται την.....προστασία....
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λοιπόν παιδιά, έβαλα πρώτα global stable από fastboot (με τον οδηγό του φόρουμ μου πέταγε συνεχώς σφάλματα το φλασάρισμα) και τώρα μόλις του πέρασα global dev και νομίζω ότι το αγαπώ πολύ τώρα το κινητάκι.
Σε λίγο ετοιμάζομαι να το rootάρω χωρίς αλλαγή recovery και αν πετύχει θα είναι τρέλα!!!
- το....δεξί κλικ, ξέρεις που πέφτει??
- όχι απλά βοήθησες...μας άνοιξες τα μάτια!!!!
- εμ, με σένα που χει μπλέξει, την χρειάζεται την.....προστασία....
Παιδια μην το χοντραινετε αλλο.....
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
Όποιος έχει θέμα με κατέβασμα μεγάλων αρχείων μέσω δεδομένων και έχει twrp ας φλασάρει αυτό ... kenzo-fix-download-limit_GTV-6.8.18.zip by @dnomikos.
Όποιος το δοκιμάσει ας μπει στην εφαρμογή "λήψεις" /ρυθμίσεις/όριο μεγέθους λήψης.. και να μας πει πόσο ήταν το όριο ως προεπιλογή.
Ας το δούμε λίγο από την αρχή για να μην έχουμε θέμα..
Κάνε αυτό το τεστ και ανάρτησε εδώ το αποτέλεσμα..
για να βοηθησω επαναφερω το μυνημα μου καθως και τα αποτελέσματα του τεστ που μου ζητησε ο geoanto 555
"οπως εγραψα και σε αλλο νημα εχω πια την stable MIUI 8.0.1.0 ( σε ευχαριστώ πολύ geoanto 555) ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος και θελω να βαλω Ελληνικη ρομ δυστυχως δεν εχω καταλαβει τι πρεπει να κανω...\μηπως υπαρχει καποιος οδηγος?
επισης ουδεποτε εχω κανει αιτηση να ξεκλειδωθει απο xiaomi η συσκευη αφου οταν προσπαθω να φτασω σε αυτην μου γραφει με τα το50% οτι "the device not need to unlock"
ευχαριστω και παλι"
Aποτελεσματα bootloader device unlocked:true device tampered:false ευχαριστώ και πάλι !!!!!!
με ξεαχασατε.....αλλα εδω που τα λεμε με τετοιο φορμαρισμα που επεσε δεν εχετε και αδικο !!!!!!!