Ξεκινάει σήμερα λέει, beta για RN3 pro Qualcomm βασισμένο σε Android 6.0!!!!! ΕΔΩ
Άρα θα βγει εβδομαδιαίο udate για την ελληνική για το κινητό μας; Περίμενα να έρθει παρασκευή να περάσω μια ποιο νέα γιατί έχω μείνει με 6.6.30 ελληνική!
Άρα θα βγει εβδομαδιαίο udate για την ελληνική για το κινητό μας; Περίμενα να έρθει παρασκευή να περάσω μια ποιο νέα γιατί έχω μείνει με 6.6.30 ελληνική!
Απ'ότι λέει, αυτή την εβδομάδα γιόκ update!
"We will start beta testing for Redmi Note 3 Qualcomm based on Android 6.0 today, there will be no public update this week. MIUI Beta Team members can get the OTA update as usual."
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
επιτελούς έτοιμο το κινητό της γυναικάς , μου έβγαλε την πανάγια με το κωδικό , σχολάω 6 το πρωί σήμερα ερχομαι σπίτι "μωρό μου ήρθε το μήνυμα , φτιάξε το κινητό" , σε πέντε λεπτά το κινητό έτοιμο τώρα μπουταρει με την δικιά μας ρομ!!!!!!
επιτελούς έτοιμο το κινητό της γυναικάς , μου έβγαλε την πανάγια με το κωδικό , σχολάω 6 το πρωί σήμερα ερχομαι σπίτι "μωρό μου ήρθε το μήνυμα , φτιάξε το κινητό" , σε πέντε λεπτά το κινητό έτοιμο τώρα μπουταρει με την δικιά μας ρομ!!!!!!
Απ'ότι λέει, αυτή την εβδομάδα γιόκ update! "We will start beta testing for Redmi Note 3 Qualcomm based on Android 6.0 today, there will be no public update this week. MIUI Beta Team members can get the OTA update as usual."
Αρα η 6.8.25 ειναι η τελευταια σε 5.1.1 dev ετσι?Οποτε οταν θα βγαλουν dev ΜΜ θα εχουμε και τις πρωτες ελληνικες ΜΜ μια χαρα!
αυτό που περίμενα και δεν είδα κάποια αλλαγή ειναι για το Β20 - 800 band (χρησιμοποιώ wind και επαρχία βγαίνω συχνά)
βλέπω μόνο ένα στο geekbuying...
υπάρχει κάτι άλλο; κάτι που να εχει "πιστοποιηθεί" για την εγκυρότητα;
ευχαριστώ πολύ...
επίσης τι προίκα προτείνετε ώς standar να ζητήσω μαζί με την παραγγελία; (έχουν κάποια με V να βάλεις, αξίζουν)
σκοπεύω να παραγγείλω 2 τεμάχια σε χωριστά πακέτα.
καμια συμβουλή γενικά πριν πατήσω για παραγγελία;
καμια πρόταση;
Mi Max 3, Xiaomi Redmi Note 5 / Pro, Xiaomi Redmi 5A, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Global Version (Kate), Xiaomi Router 3, Mi Band 2, Mi Band 3, Xiaomi Smart Lamp 2, η λίστα συνεχώς μεγαλώνει ! ! !