Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Νομίζω ότι τώρα μπήκαμε στην τελική ευθεία και θα φανεί αν γίνει κάτι ή οχι..

Ακριβως. Τωρα που κυκλοφορησε το κατε και θα το εχουν στα χερια τους στο xda θα δουμε αν θα γίνει δουλεια η οχι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
    • Ο/H travoltas έγραψε:

παρατηρησα οτι απο χτες μεχρι τωρα το κινητο δεν μπαινει σε deep sleep..τι φταιει εδω? ειμαι με glalen rom 6.8.11 και radon kernel 2.3
      φταει*** το κερνελ. Το ιδιο κανει και μενα. Και με την 2.3 & 2.4
      φλασαρε κατευθειαν τη ρομ απο πανω για να φυγει ο κερνελ αυτος.

*** μπορει να φταιει και ο συνδιασμος κερνελ με τη ρομ, δεν ξερω.
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Επίσης αν δεις ότι κάτι σου "λείπει" μπες και στην μπαταρία και δώσε και από εκεί....
      Ρε σεις με το τσιγκέλι σας τα βγάζουμε. Πρόβλημα με τα widgets solved!
      Άρα για να πεις ότι έδωσες δικαιώματα σε μια εφαρμογή ή widget πρέπει να το κάνεις και από το permitions αλλά και από την μπαταρία!!! Αααα ρε MIUI κλειδώματα που φτιάνννεις.

Τώρα όσο αφορά τα sms @geoanto555
      O συνφορουμίστας @demakhs με είχε ενημερώσει (δεκάδες σελίδες πριν στο παρόν) ότι θα έπρεπε να στέλνω sms 160 χαρακτήρων.
      Δεν έχω ελληνική ρομ. Έχω την Developer Rom Author: MIUI Official Team Version: 6.8.18 (MIUI8) κατεβασμένη από εδώ en.miui.com/download-301.html (δλδ την 2η).
      Με αυτή την ρομ τελικά στέλνω σμσ 160 χαρακτήρων ή όχι; :/ ?(
      Εάν όχι, να αρχίσω να αγαπάω το handsent sms περισσότερο <3 :wink:
      R O M: XTRV ARΩMA
      Bootloader: UNLocked

• Διαφήμιση
    • την radon 2.5 δεν την δοκιμασα αλλα θα βαλω μονο την gkalen rom με το δικο της κερνελ οπως ειπες κ συ κ ειχε προτεινει κ καποιος αλλος πιοο πριν...
    • Ο/H soulg έγραψε:

Ρε σεις με το τσιγκέλι σας τα βγάζουμε
      Υπάρχουν τόσοι οδηγοί για όλα και πρέπει να τα λέμε βρε παιδιά;
      Όσο αναφορά τα sms αν δεν έχεις φλασάρει το αρχείο το δικό μας μέσω twrp (που δεν νομίζω να έχεις twrp)
      τότε δεν έχεις 160 χαρακτήρες...

• Πλεον αναμενω κι εγω την παραλαβη του RN3P 3gb ram! Το πηρα απο Banggood σε τιμη χωμα 138€ με εκπτωτικους ποντους!! Btw εξαιρετικό μαγαζι ως προς την πληροφορηση για το στοκ τους. Επισης τους ειπα να μην πειραξουν ρομ και bootloader και να το αφησουν με την official rom απο το εργοστάσιο για να αποφυγω να κανουν καμια βλακεια. Ελπίζω να το τηρησουν. Ερωτηση: η εφαρμογη του what's up πρέπει να ειναι στο 1ο slot αναγκαστικά για να δουλεψει ή μπορει να γινει οπως και στο RN2 δηλαδη να μπει στο 1ο, να συγχρονισει και μετα στο 2ο; Ρωταω για να δω ποια sim να αλλαξω. ( Σπαστικο αυτο με την micro και nano sim, ας ηταν και οι 2 το ιδιο).
    • Έβαλα και εγώ το Radon kernel και δεν έμπαινε καθόλου σε Depp sleep έκανα ξανά τα wipes αλλά τίποτα. Μόλις φλασαρα την τελευταία ελληνική ξανά από πάνω όλα καλά... Άρα ίσως φταίει κάτι στις τελευταίες έκδοσεις του κερνελ. Βλέπω μόλις το έγραψε και κάποιος άλλος στο xda

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Xiaomi RN3 pro 32Gb
    • Διαφήμιση
    • @kosmasdel
      Τρομερή τιμή!!! ΤΡΟΜΕΡΗ! Τζάμπα πράμα στην ουσία για τέτοια συσκευή.
      Όσο για τα 2 διαφορετικά slot...εγώ πιστεύω οτι είναι καλύτερα που δεν είναι ίδια γιατί καλύπτουν ΟΛΕΣ τις νεο-SIM.
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Υπάρχουν τόσοι οδηγοί για όλα και πρέπει να τα λέμε βρε παιδιά;
      Συνονόματε Γιώργη ξέρεις πόσο δύσκολο και πόσες ώρες χρειάζεται ένας καινούργιος σε κάποιο φόρουμ, που έχει ενεργή ζωή δυο - τρία χρόνια, για να βρει κάτι συγκεκριμένο που ψάχνει;
      Δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο να κοιτάξω 500 σελίδες σε κάποιο thread για να βρω αν υπόθηκε κάτι ούτε να ψάχνω ένα άγνωστο forum stracture επί ώρες για να βρω τον οδηγό που με ενδιαφέρει.
      Εκεί περιμένεις από τον παλιότερο, συνεπή στο φόρουμ να σου πετάξει ένα λινκ ή να σου πει "κοίτα τις ρυθμίσεις μπαταρίας", τέσσερις λεξούλες δηλαδή και λύθηκε το πρόβλημα σε λιγότερο από ένα λεπτό μέσα. Πάντα είναι στο χέρι σου να απαντήσεις σε κάποιον ή να πας στην επόμενη σελίδα αν αυτό κουράζει.
      Έχω περάσει κι εγώ από την θέση του παλιού σε φόρουμ και ξέρω πως κάποιες φορές είναι κουραστικό να απαντάς σε βλακείες ή σε επαναλήψεις κάθε 5 σελίδες thread, όπως επίσης ξέρω την χαρά που νοιώθεις όταν βλέπεις τους πανηγυρισμούς επιτυχίας αυτού που βοήθησες.
      Πάντως όπου πετύχω οδηγό τον διαβάζω και σε αυτό βοηθάει και το tapatalk (προχθές το έμαθα κι αυτό) που μου τα πετάει ροή στην αρχική σελίδα.

Άνευ παρεξηγήσεως τα ανωτέρω και με καλή και φιλική διάθεση
      :thumbup:

Ο/H geoanto555 έγραψε:

Όσο αναφορά τα sms αν δεν έχεις φλασάρει το αρχείο το δικό μας μέσω twrp (που δεν νομίζω να έχεις twrp)
      τότε δεν έχεις 160 χαρακτήρες...
      Όχι δεν έχω twrp και ξεκλείδωτο bootloader. Missunderstanding από εμένα και τον demakhs.
      Οπότε βολεύομαι με το handset sms που από πρώτη ματιά δείχνει να με εξυπηρετεί!!!
      Thanks for the tips
      :pleasantry: :thumbsup:
      R O M: XTRV ARΩMA
      Bootloader: UNLocked

• Το βασικό πρόβλημα πλέον είναι αυτό, δεν έχουμε όλοι την ίδια ρομ... Ελληνική...με αποτέλεσμα να μην ισχύουν τα ίδια για όλους... πόσο μάλλον όταν υπάρχουν παιδιά που έχουν unofficial, δεν το λένε αλλά θέλουν λύση σε προβληματικό λειτουργικό. :/
    • Ο/H soulg έγραψε:

Πάντα είναι στο χέρι σου να απαντήσεις σε κάποιον ή να πας στην επόμενη σελίδα αν αυτό κουράζει.
      Καμία παρεξήγηση....
      Ζητώ να έχετε υπομονή και μόνο αυτό........
      Ελπίζω οι πιο "νέοι"(εγω είμαι πολύ νέος στο φόρουμ να ξέρεις) να ξεκινήσουν την βοήθεια σιγά σιγά..

• Διαφήμιση
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H soulg έγραψε:

Πάντα είναι στο χέρι σου να απαντήσεις σε κάποιον ή να πας στην επόμενη σελίδα αν αυτό κουράζει.
      Καμία παρεξήγηση....Ζητώ να έχετε υπομονή και μόνο αυτό........
      Ελπίζω οι πιο "νέοι"(εγω είμαι πολύ νέος στο φόρουμ να ξέρεις) να ξεκινήσουν την βοήθεια σιγά σιγά..
      Ήσουν.. Είσαι.. Και θα παραμείνεις ΆΡΧΟΝΤΑΣ !!