Ο/H geoanto555 έγραψε:
Νομίζω ότι τώρα μπήκαμε στην τελική ευθεία και θα φανεί αν γίνει κάτι ή οχι..
Ακριβως. Τωρα που κυκλοφορησε το κατε και θα το εχουν στα χερια τους στο xda θα δουμε αν θα γίνει δουλεια η οχι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H geoanto555 έγραψε:
Νομίζω ότι τώρα μπήκαμε στην τελική ευθεία και θα φανεί αν γίνει κάτι ή οχι..
φταει*** το κερνελ. Το ιδιο κανει και μενα. Και με την 2.3 & 2.4Ο/H travoltas έγραψε:
παρατηρησα οτι απο χτες μεχρι τωρα το κινητο δεν μπαινει σε deep sleep..τι φταιει εδω? ειμαι με glalen rom 6.8.11 και radon kernel 2.3
Ρε σεις με το τσιγκέλι σας τα βγάζουμε. Πρόβλημα με τα widgets solved!Ο/H geoanto555 έγραψε:
Επίσης αν δεις ότι κάτι σου "λείπει" μπες και στην μπαταρία και δώσε και από εκεί....
Υπάρχουν τόσοι οδηγοί για όλα και πρέπει να τα λέμε βρε παιδιά;Ο/H soulg έγραψε:
Ρε σεις με το τσιγκέλι σας τα βγάζουμε
Συνονόματε Γιώργη ξέρεις πόσο δύσκολο και πόσες ώρες χρειάζεται ένας καινούργιος σε κάποιο φόρουμ, που έχει ενεργή ζωή δυο - τρία χρόνια, για να βρει κάτι συγκεκριμένο που ψάχνει;Ο/H geoanto555 έγραψε:
Υπάρχουν τόσοι οδηγοί για όλα και πρέπει να τα λέμε βρε παιδιά;
Όχι δεν έχω twrp και ξεκλείδωτο bootloader. Missunderstanding από εμένα και τον demakhs.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Όσο αναφορά τα sms αν δεν έχεις φλασάρει το αρχείο το δικό μας μέσω twrp (που δεν νομίζω να έχεις twrp)
τότε δεν έχεις 160 χαρακτήρες...
Καμία παρεξήγηση....Ο/H soulg έγραψε:
Πάντα είναι στο χέρι σου να απαντήσεις σε κάποιον ή να πας στην επόμενη σελίδα αν αυτό κουράζει.
Ήσουν.. Είσαι.. Και θα παραμείνεις ΆΡΧΟΝΤΑΣ !!Ο/H geoanto555 έγραψε:
Καμία παρεξήγηση....Ζητώ να έχετε υπομονή και μόνο αυτό........Ο/H soulg έγραψε:
Πάντα είναι στο χέρι σου να απαντήσεις σε κάποιον ή να πας στην επόμενη σελίδα αν αυτό κουράζει.
Ελπίζω οι πιο "νέοι"(εγω είμαι πολύ νέος στο φόρουμ να ξέρεις) να ξεκινήσουν την βοήθεια σιγά σιγά..