Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Κορίτσια και αγόρια καλημέρα. :D

Γιατί ο κακός Dropbox δεν με αφήνει να αποθηκεύσω στην συσκευή;

Στα δικαιώματα το Dropbox ζητάει:
      1) Αποστολή μηνυμάτων MMS (?)
      2) Ανάγνωση επαφών (?)
      3) Πρόσβαση στην κάμερα (ΟΝ)

edit
      Παρατηρώ οτι μεμονωμένο αρχείο μπορώ να κατεβάσω. Φάκελλο δεν μπορώ. Μήπως ισχύει γενικά αυτό για το Dropbox; Δεν το είχα προσέξει ποτέ.
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ο/H kxanthop έγραψε:

Καλημέρα, υποψήφιος αγοραστής και θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την international έκδοση που πωλείται στο geekbuying και προσφέρει την πολυπόθητη μπάντα 800 MHz. Μήπως γνωρίζει κάποιο μέλος εαν υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας με τις ήδη υπάρχουσες ROMs, ή αλλα θέματα σχετικά με την υποστήριξη απο την κοινότητα; Δευτερευόντως, πώς σα φαίνεται το χρυσάφι; Σκόπευα να αγοράσω το grey, αλλα στην international έκδοση ειναι αρκετα ακριβότερο.
      Ευχαριστω πολύ εκ των προτερων και συγγνώμη εαν θέτω ερωτήματα τα οποία έχουν ήδη απαντηθεί.
      Πολυπόθητη??? Όντως σου είναι τόσο απαραίτητη η μπάντα των 800? Σε ποιό μέρος της Ελλάδας κατοικείς?
      Απο θέμα υποστήριξης, ρομ, κλπ, δεν υπάρχει πρόβλημα.
      Το χρυσαφί είναι σούπερ! Εμένα μου αρέσει πολύ.... αλλά θα το προτιμούσα σε γυναικεία χέρια (με χρυδαφί θήκη), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα το "κρατούσα" και εγώ (σκέτο ή με μαύρη θήκη)(πάντα το προσωπικό μου το γούστο λέω).
    • Καλημερα σε ολους,

Υπαρχει τροπος να συνδεσω το κινητο με την τηλεοραση με καποιον HDMI adaptor ή κατι αλλο για να βλεπω την οθονη του κινητου στην τηλεοραση ?
    • Διαφήμιση
    • Καλημερα εχουμε ευχαριστα νεα για το Χiami Redmi Note 3 αρχισε η δοκιμη Android 6 για το κινητο μας επιτελούς άργησαν λιγο αλλα εγινε και αυτο !!!
      @papaflessas :)
    • Ο/H caeser έγραψε:

χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα το "κρατούσα" και εγώ (σκέτο ή με μαύρη θήκη)(πάντα το προσωπικό μου το γούστο λέω).
      καλό γούστο έχεις !!!

Καλημέρα!!

..
    • παιδια εγώ πήρα το redmi note 3 pro μου και αφού έκανα φλασ την ελληνική ρομ το gps σταμάτησε να λειτουργεί όχι κατευθείαν αλλά όταν έπεσε κάτω από 20% μπαταρία δεν άφησε το πόκεμον go να δουλέψει και αφού πήγα στην ασφάλεια για να πατήσω χωρίς περιορισμούς δεν έγινε τίποτα.τώρα όλες οι εφαρμογές δεν πιάνουν gps είναι σαν να μην εχω. Ξαναεκανα factory reset και πέρασα ελληνική unofficial rom αλλά τιποτα. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Ευχαριστώ.
    • Κακο σημα σε redmi note 3 pro
      σε αναφορα στο παραπανω ποστ θα ηθελα να αναφερω ενα νεο προβλημα.Το gps δεν πιανει καθολου σημα.Δεν ξερω ακριβως απο τι.Εκεινη την ωρα εκανα διαφορα προσπαθησα να περασω το modded google paly store οπου και απετυχα αλλα επαιζα και pokemon go και οταν η μπαταρια επεσε κατω απο το 20% σταματησε να δουλευει το gps εκανα τα παντα για να το ξαναλειτουργησω αλλα ματαια.Φλασαρα παλι την ελληνικη ρομ κενζο unofficial ομως το προβλημα παραμενει. :/
    • Διαφήμιση
    • Καλημερα!Με την MM θα μπορουμε να κανουμε και την sd εσωτερικη μνημη η θα το κοψουν οπως πχ στα samsung?Η καλη φαση θα ηταν να εχουν και native root αλλα αυτο θελει και να σταματηση το θεμα με τα κλειδωμενα bootloader!Μια ερωτηση που θελω να κανω ειναι αν καποιος εχει καταφερει να κανει εκτυπωση απο το κινητο του σε ασυρματο εκτυπωτη?Εχθες δοκιμασα σε εναν samsung laser b/w με το Printershare αλλα ενω εστελνε δεν εκτυπωνε με τιποτα!!Απο το laptop μια χαρα!Υπαρχει μηπως θεμα ασυμβατοτητας με την εφαρμογη?
      Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
    • καλημέρα και πάλι...
      θα ήθελα τη βοήθειά σας...

εντός .. ωρών.. θα βάλω παραγγελία 2 κομμάτια στο (αυτό με την 800 συχνότητα)
      @geekbuying

έχει 2.5 χιλιοστά διαφορά με το rn3p.

Θεωρώ και ας μου πεί κάποιος πως δε θα εχει θέμα με τις υπάρχουσες θήκες... (αν μπορεί να κρίνει με τις διαστάσεις...)

έχετε να προτείνετε τίποτα (αν γίνετε με σύνδεσμο) κάτι; (φλιπ λέγονται αυτές που ανοίγει σα βιβλίο?)
      (καμιά άλλη?)
      επίσης ακουστικά; θα χρειαστούν? ή ότι "προίκα" θεωρείτε πως θα είναι πολύ χρήσιμη...

Ευχαριστώ πολύ
      Mi Max 3, Xiaomi Redmi Note 5 / Pro, Xiaomi Redmi 5A, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Global Version (Kate), Xiaomi Router 3, Mi Band 2, Mi Band 3, Xiaomi Smart Lamp 2, η λίστα συνεχώς μεγαλώνει ! ! !
    • Νομιζω ότι πρέπει να ανοίξουμε νέο θέμα με το special edition

• Διαφήμιση
    • @hoyas To θεμα ειναι οτι και με την εφαρμογη της samsung δεν συνδεοταν απολυτα και γενικα ειχε θεμα...ευχαριστω παντως θα το ξανακοιταξω
      Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev