Ποια ήταν η λύση με τα τσεκαρισμενα σαν λάθος λέξεις εξαιτίας της αυτόματης διόρθωσης Google; στην stable το είχα κάνει απενεργοποιηση την εφαρμογή. Στην τελευταία dev δεν το βρίσκω.
Θελω να μου δωσετε τα φωτα σας οσοι γνωριζετε, εχω κανει αιτηση για ξεκλειδωμα και μου ηρθε μηνυμα μεσα σε 2 μιση μερες, σχετικα πολυ γρηγορα. τωρα το θεμα που εχω ειναι οτι σημερα μου ηρθε και η ενημερωση στο κινητο μου redmi note 3 pro με
dev global official η MIUI 8 Global 6.8.30 bet - Εκδοση Android 6.0.1 MMB29M και απ οτι βλεπω το κινητο ειναι πλεον κατα 90%
μεταφρασμενο στα ελληνικα.Το πρωτο ερωτημα που θελω να κανω ειναι εαν το αφησω ετσι οπως ειναι υπαρχει περιπτωση να χασω το ξεκλειδωμα μετα απο καποιο χρονικο διαστημα και τωρα που αναβαθμιστηκε χρειαζετε να κανω hard reset η ειναι καλυτερα να το ξεκλειδωσω και να βαλω μια ελληνικη ρομ και αν ναι πια εκδοση ?
Το πρωτο ερωτημα που θελω να κανω ειναι εαν το αφησω ετσι οπως ειναι υπαρχει περιπτωση να χασω το ξεκλειδωμα μετα απο καποιο χρονικο διαστημα και τωρα που αναβαθμιστηκε χρειαζετε να κανω hard reset η ειναι καλυτερα να το ξεκλειδωσω και να βαλω μια ελληνικη ρομ και αν ναι πια εκδοση ?
Ξεκλείδωσε το και άστο έτσι...
Αν δεν χρησιμοποιήσεις τον λογαριασμό σου για 3εις μήνες (αν δεν κάνω λάθος) θα χάσεις την άδεια.
σημερα μου ηρθε και η ενημερωση στο κινητο μου redmi note 3 pro με dev global official η MIUI 8 Global 6.8.30 bet - Εκδοση Android 6.0.1 MMB29M και απ οτι βλεπω το κινητο ειναι πλεον κατα 90% μεταφρασμενο στα ελληνικα.
Εμένα πάλι τίποτα... νέκρα... ούτε τσικ...
Ξέρει κανείς αν η global official V8.0.1.0.LHOMIDG (MIUI8) έχει ελληνικά (είχα διαφωνία με πωλητή της κοσμοτέ) και αν όχι υπάρχει πλάνο πότε θα μπει;
Επίσης η global official V8.0.1.0.LHOMIDG (MIUI8) φοράει Android 6.0;;; (Επίσης διαφωνία με τον ίδιο πωλητή)