Καλό είναι να ξεκλειδωσεις όμως ώστε σε τυχόν ζημία λειτουργικού να επαναφέρεις το κινητό εν ζωή πανευκολα.
Ε, όταν ήμουν έτοιμος να το κάνω, με το κουμπί στο δάχτυλο, όλοι μου είπαν εδώ "ασφάλισε, πάρε το δάχτυλο από τη σκανδάλη, βάλε το όπλο στη θήκη" και το άφησα.
Δεν είναι τίποτα για μένα, οπλίζω και πυροβολώ αν πείτε ότι έτσι πρέπει να γίνει, οι ποιο έμπειροι. Δεν με τρομάζει ο ξεκλείδωτος bootloader γενικώς και οι rooted συσκευές. Απλά δεν ξέρω τα ΜΙ και γι' αυτό δίσταζα.
Λοιπόν; Ξεκλειδώνω;;;
EDIT:
Υπ' όψη θέλω να περάσω την Official Global Stable όταν βγει με ελληνικά.
Ισως είναι λίγο ασχετο... αλλά το τολμω. Εφαρμογή για multi tasking-multi window υπαρχει στη miui; Εχω δοκιμασει διάφορες αλλά καμία δεν δουλευει. Ειμαι με ελληνική stable 7.5.1.0.
@soulg προσωπικά προτείνω το ξεκλειδωμα γιατί πολύ απλά όταν θα θελήσεις να αλλάξεις ρομ θα δεις ότι είναι υπόθεση 3λεπτων και το κυριότερο χωρίς επικινδυνότητα και ταλαιπωρία. Όταν έχει κλειδωμένο bt πρέπει να γίνεται προετοιμασία στο Pc, να έχεις x64 windows και να μπαίνει το κινητό σε edl mode που είναι και επικίνδυνο. Αν εν καιρό θες να ξανά κλειδώσεις την εχεις την επιλογή και το κάνεις πάλι πολύ εύκολα. Μπορεί να βάλεις global stable με Ελληνικά όταν βγει και να μην σε καλύψει. Αν έχεις Ξεκλειδωτο bt στο τσακ μπαμ αλλάζεις ρομ και έχεις έτοιμο το κινητό όπως εσύ το θες χωρίς να περιορίζεται στο τι να περάσεις.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk