Παιδιά είμαι προβληματισμένος για το αν θα αγοράσω το Kate (την θέλω την band 20) και θα ήθελα την γνώμη σας.
Αυτά που με προβληματίζουν είναι:
1. Θα μπορέσω να το rootάρω? (Θέλω οπωσδήποτε root, αλλιώς δεν αγοράζω καν κινητό)
2. Θα βρω καμιά θήκη τελικά?
3. Θα έχω μια υποτυπώδη υποστήριξη Rom ή όλοι θα ασχολούνται μόνο με την έκδοση Kenzo?
Πέρα απ τα παραπάνω, το κινητό μου φαίνεται ιδανικό.
Mολις ετρεξα antutu στο kate...εδωσε ~79000 ...καθολου κακο...
Παρεπιμπτοντως ψαχνοντας ολη μερα σημερα βρηκα οτι εχουν βρεθει ηδη τροποι για custom roms κ μαλιστα ολες οι rom για kenzo μπορουν να περαστουν σε kate αλλαζοντας μονο το μοντεμ...αλλωστε οσον αφορα το hardware αυτη ειναι κ η μονη διαφορα που εχουν.
Μαλιστα η cm14 θα υποστηριζει kate απ οτι διαβασα σε γνωστο φορουμ του εξωτερικου...αντε κ στα δικα μας λοιπον...ειμαι σιγουρος οτι για τους developers εδω μεσα θα ειναι παιχνιδακι το porting....
Ps: μηπως θα ηταν χρησιμο να ανοιχθει ξεχωριστο τοπικ για kate για να ειναι μαζεμενες ολες οι πληροφοριες αλλα κ να μην σπαμαρουμε το τοπικ αυτο?
Καλημέρα Με ότι rom και να το πάρεις πλήρως Ελληνικά δεν θα έχεις, ασε που αργά ή γρήγορα θα αναγκαστείς να περάσεις την Ελληνική ,και όχι με απλή ρύθμιση δεν γίνεται χρειάζεται μία μικρή διαδικασία και τότε θα έχεις ένα σωστό κινητό με καθαρά Ελληνικά που θα αναβαθμίζεται και σωστά .
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@thanosbrt
Στην xiaomi μεταφράζουν σταδιακά την rom και στα Ελληνικά.
Ή Global Developer έκδοση που αναβαθμίζεται κάθε εβδομάδα, πλέον έχει Ελληνικά σε ένα ποσοστό 80% τουλαχιστον. Όντως όπως λέει και ο φίλος μέχρι να σου έρθει που θα έχει πάρει και τρεις τέσσερις αναβαθμίσεις θα είναι πλήρως Ελληνικό.
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις
Όντως σε 20-30 ημέρες θα γίνει 3-4 αναβαθμίσεις; Και τις αναβαθμίσεις αυτές πως τις παίρνω, υπάρχει τρόπος που απλά κάνεις update απλά και όμορφα από τις ρυθμίσεις;
Και για να είμαι συγκεκριμένος και να την κλείσω την αγορά, αυτό μου κάνει για τα παραπάνω; Δλδ επιλέγοντας την official standard από αυτό το κινητό (που αν δεν κάνω λάθος είναι η international verion), θα έχω μια χαρά ελληνικά έστω και στο 80%;
Ρωτάω γιατί βλέπω εκδόσεις και εκδόσεις να υπάρχουν στην Κίνα, αλλά αφού το παίρνω τώρα τουλάχιστον να πάρω την καλύτερη και πιο σύγχρονη έκδοση.
Σημερα ειμαι και γω κατοχος της συσκευης note 3 pro
Σκεφτομαι την official developer Global γιατι εχει Ελληνικα.Με ενδιαφερει που θα χει καθε βδομαδα updates!
Ομως, με flash εχω διαβασει οτι brickaρει.Υπαρχει γενικα καποιος τροπος να περασω την developer global χωρις προβλημα;Συγνωμη εκ των προτερων, αλλα ειναι πολλες οι σελιδες ωστε να το ψαξω μια μια