Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Ολα γίνονται αρκεί να κάνεις σωστή συνεννόηση με τον ταχυδρόμο που εξυπηρετεί την περιοχή σου.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Προσωπικά έχω στο κινητό την εφαρμογή Trackchecker mobile μόλις μου εμφανίσει Κεντρικό κατάστημα Κέρκυρας πάω από εκεί γιατί έχουμε κάτι ταχυδρόμους που αφήνουν τα δέματα έξω από την πόρτα. Ένας να περάσει το πήρε και άιντε βρες άκρη. Μάλιστα πλέων και εμένα με έχουν μάθει και μου λένε σε περιμέναμε...
      Μόνο την πρώτη φορά την πάτησα όπου ο ταχυδρόμος το είχε πάρει ήδη προς παράδοση (κλασσικά έξω από την πόρτα) και φάγαμε την γειτονιά να τον βρούμε που βρίσκετε να το πάρουμε. Στήσαμε καταδρομική επιχείρηση. Η Γυναίκα στην πόρτα ο θείος που μένει ισόγειο να βλέπει τα γραμματοκιβώτια και εγώ πόρτα πόρτα να ρωτάω "μήπως πέρασε ο ταχυδρόμος;". Μετά από μισή ώρα τον πέτυχα στο διπλανό τετράγωνο με το μηχανάκι του να μοιράζει λογαριασμούς και το πήρα από πίσω που το είχε στην μπαγκαζιέρα. Πείρα τηλέφωνο σπίτι και λέω Λήξης συναγερμού. :lol:
    • Σε συστημένα αυτό είναι έγκλημα. Απαγορεύεται να το αφήνει χωρις να πάρει υπογραφή και αριθμό ταυτοτητας. Πες του το και θα το σταματήσει, ειδικά αν του πεις ότι σε περίπτωση απώλειας, θα του ζητησεις αποζημίωση.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Σε συστημένα αυτό είναι έγκλημα. Απαγορεύεται να το αφήνει χωρις να πάρει υπογραφή και αριθμό ταυτοτητας. Πες του το και θα το σταματήσει, ειδικά αν του πεις ότι σε περίπτωση απώλειας, θα του ζητησεις αποζημίωση.
      Δεν καταλαβαίνουν Θανάση. Εδώ υπάρχει κανονισμός ρητής απαγόρευσης για οποιοδήποτε δέμα και πάλι δεν νιώθουν. Σε συνομιλία με υπάλληλο στο κατάστημα μου είχαν πει κυνήγα το δέμα μόνος γιατί αν χαθεί δεν θα βγάλεις άκρη αφού ο ταχυδρόμος θα πει εγώ το παρέδωσα εσύ θα λες δεν το έλαβα και τελικά όπως μου είπαν σύμφωνα με τον κανονισμό τα ΕΛΤΑ είναι υποχρεωμένα να πληρώσουν αποζημιώσει. Αλλά ξεκινάς ιστορίες για αγρίους... τα ΕΛΤΑ θα αρχίσουν να παίζουν με την νομοθεσία και τον εσωτερικό κανονισμό, θα σου λένε εμείς εκτιμάμε το δέμα τόσο (άσχετα αν εσύ το πλήρωσες 10πλάσια τιμή) και θα σε αναγκάσουν να πας δικαστικά που για ένα δέμα ακόμα και 600 ευρώ δεν σε συμφέρει οικονομικά. Το 2006 αγόρασα μια οθόνη 19αρα CRT (το έλεγες και κομοδίνο) για το μοντάζ η οποία ήρθε σπασμένη και μου πλήρωσαν μόνο το πόσο της αγοράς και όχι τα μεταφορικά τα οποία ήταν τσουχτερά τότε. Με έσωσε το γεγονός ότι είχαν μέσα εσώκλειστη την απόδειξη διαφορετικά θα μπαίναμε σε θέμα εκτιμήσεων... :cursing:
    • Φιλε μου τοπική μικρή κοινωνία. Υπάρχουν κανάλια μικρά tv και μικροεφημεριδες, που ψάχνουν για νέα. Μαζεύεις και 2-3 ακόμα και να το άρθρο και να το σφίξιμο του προϊσταμενου. Σε τέτοια θέματα δεν μιλάμε με υπαλλήλους αλλά με τον υπεύθυνο διευθυντή. Τα παλιά κολπα έχουν τελειώσει.
    • Ο/H takisfrag έγραψε:

Ναι βέβαια μπορείς όπως σου λέει και ο φίλος απο πανω, αλλά από πείρα σου λέω ότι ψιλόστραβώνουν λίγο !

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      οντως! Και εδώ, την έκφραση στο πρόσωπο του υπαλλήλου στο ταχυδρομείο όταν καταφτανω με το κινητό στο χέρι (έχοντας ήδη ανοιχτή τη σελίδα των ελτα που δείχνει ότι το δέμα κατέφθασε πριν μισή ώρα), "χαρά" δεν τη λες! :mrgreen:
    • Διαφήμιση
    • Άμα σου λέω, εγώ έχω αρπαχτεί για αυτό το πράγμα , βέβαια παίζουν πολλά πράγματα ρόλο ( ο υπάλληλος ,να θέλουν να εξυπηρετήσουν κτλπ)
      Αλλά ξύδι εμείς τον χαβά μας !!!!!

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Παίζει ρόλο ο άνθρωπος.
      Άλλο πράγμα να θέλει να εξυπηρετήσει και να του έχεις πει εσύ να το αφήνει στον Χ ή στο τάδε σημείο κι άλλο να το αφήνει μονος του.
      Πάντως συνήθως αφήνουν ειδοποίηση για τέτοια πράγματα και πας με το χαρτάκι να παραλάβεις μετά από 2-3 μέρες.
      Αν τώρα πέσεις σε μαλακα και υπογράψει αυτός για σένα με αρ ταυτότητας απο προηγούμενη παραλαβή τότε ....
      Εγώ με το ταχυδρομειο εδώ που ειμαι τώρα δεν εχω πρόβλημα. Σε άλλες πόλεις και χωριά είχα από ψιλοπροβλήματα μεχρι και τεράστια.

Even dead i will fight.
    • Πήγα και το πήρα ,ο ταχυδρόμος δεν είχε καθόλου σήμερα εκεί ,οπότε θα έπρεπε να χάσω δύο μέρες περιμένοντας,ωραιοι τύποι στο vickmall γραψανε ότι είναι home & garden για να μην το σταματήσουν στο τελωνείο

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H SeRGiOPaOk4 έγραψε:

Ο/H Aurumnus έγραψε:

Μία φορά μου έπεσε το κινητό και από τότε το φλας έχει μία κιτρινοπορτοκαλί απόχρωση, δεν είναι τελείως λευκό.
      Τι μπορώ να κάνω;
      Το κινητο εχει διπλου τονου φλας δεξια-αριστερα ειναι διαφορετικα.. μηπως ειναι απλα η ιδεα σου;
      Διπλού τόνου; Πως το τσεκάρω αυτό;

Όταν ανάβω τον φακό και το συγκρίνω με το φλας του παλιού μου Xperia P, η διαφορά είναι αισθητή. Το φλας του Xperia P είναι κατάλευκο.

EDIT: Τώρα που το λες το σκάλισα λίγο.
      Πήγα About Phone->Kernel version->18. LED και βλέπω ότι έχει διάφορες επιλογές και μέσα σε αυτές τις Torch0 και Torch1.
      Πατώντας Torch0 το φλας ανάβει λευκό, πατώντας Torch1 το φλας είναι κιτρινοπορτοκαλί (ή κάτι τέτοιο).
      Και το τελικό φλας είναι η ενεργοποίηση αυτών των 2 μαζί.

Μπορώ κάπως να ενεργοποιώ μόνο το λευκό;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Aurumnus έγραψε:

Πατώντας Torch0 το φλας ανάβει λευκό, πατώντας Torch1 το φλας είναι κιτρινοπορτοκαλί (ή κάτι τέτοιο).
      Και το τελικό φλας είναι η ενεργοποίηση αυτών των 2 μαζί.
      This is "True tone" φλας man!!!
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.