Καλησπερα παιδια,ποια ειναι η καλυτερη rom κατα τη γνωμη σας ? ειμαι με 7.5.2 greek stable εδω και 1 μηνα αλλα τελευταια μου κανει κολπα και πιο συγκεκριμενα με ακουστικα και γενικως με βυσμα jack.ενω τα εχω συνδεδεμενα δουλευει το ηχειο αντι για τα ακουστικα και κατι τετοια περιεργα...με ενδιαφερει πολυ η καταναλωση μπαταριας γι αυτο και δεν πηγα σε 8 γιατι ακουσα για battery drain.για πειτε μου τη γνωμη σας κ εσεις!
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
καλημερα παιδιά είμαι και εγώ κάτοχος του redmi note 3pro 32/3 για πρώτη φορά xiaomi είναι δύσκολο κινητό ή μου φαίνεται εμένα???
Και εδώ θα ήθελα μία βοήθεια γιατί μου φαίνεται βοθουουουνοοοοοοοο.....
1ον ενώ έχω κάνει την ρύθμιση δεν μου κάνει αποθήκευση στην sd...
2ον δεν μου ανιχνεύει την tv smart ενώ τα προηγούμενα το έκαναν (άλλης εταιρείας μου ενιχνευαν και την tv που έχω στον επάνω όροφο)
3ον..έχω την MIUI Global 7.3/Stable
7.3.2.0.0(LHOCNDD)
Είναι αυτή που πρέπει και δέχεται αναβαθμίσεις αν όχι τι πρέπει να κάνω???
4ον έχει την 5.1.1 android.. πότε θα πάμε στην 6?????
ΣΥΓΝΏΜΗ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ[offtopic][edit][/edit][/offtopic]
-
@Kostasandriotis
1. Μάλλον με αυτή τη rom που έχεις θα ήταν περίεργο να σου κάνει χατήρια.
2. Δοκίμασε μια 3rd party εφαρμογή όπως το sure.
3. Νομιζεις ότι έχεις rom με την 7.3.2.0.0. Στην πραγματικότητα έχεις κίνδυνο για την συσκευή σου.
α. Κάνεις επίσημη αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader.
β. Περνάς με miflash tool την official china developer που θα βρεις από το site της Xiaomi-miui.
γ. Μόλις έρθει η άδεια για ξεκλείδωμα bootloader (και τώρα μάλλον ξεκλείδωτος είναι αλλά unofficial) επιλέγεις τι rom θες και αν πας σε official global stable ή dev (dev προτείνω εγώ για να έχεις και ελληνικά και MM) τότε και χωρίς να ξεκλειδώσεις bootloader με miflash φλασάρεις απ' ευθείας. Αν επιλέξεις εκ των ελληνικών, ξεκλειδώνεις bootloader, φλασαρεις recovery και μέσα απο αυτή βάζεις την ελληνική της επιλογής σου (εν περιλήψη). Για λινκ και περισσότερες πληροφορίες ή περιμένεις έναν εκ των "γκουρού" να σου απαντήσουν ή ψάχνεις μερικά ποστ/σελίδες πίσω και όλο και κάτι θα βρειςή κάνεις ερώτηση/αναζήτηση στο πλεσιάκι αναζήτησης του φόρουμ με τον μεγεθυντικό φακό. Είμαι από κινητό και αδυνατώ για περισσότερα.
4. Όπως σου είπα και στο 3 η official global dev είναι σε android 6 marshmallow εδώ και 3 εβδομάδες
Για να έχεις καλυτερη βοήθεια ποσταρε εδώ ένα screenshot από την σελίδα about phone της συσκευής σου.
Βουνό δεν είναι, σε 1 ωρίτσα το πολύ αν ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες που θα βρεις στους οδηγούς που υπάρχουν στο φόρουμ θα έχεις μια συσκευή επικίνδυνα ερωτεύσιμη
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@Kostasandriotis να π. χ. τι βρήκα λίγα ποστ ποιο πίσω που ταράζει και στην δική σου περίπτωση.
Ο/H demakhs έγραψε:
Φίλε Σωτήρη, ξεκίνα με το link που σου δωσε ο @NasDriver και πέρνα μια official china stable και μετά μέσα από την αναβάθμιση που υπάρχει στα εργαλεία στην επιφάνεια εργασίας του κινητού, πατάς και κάνεις αναβάθμιση στην official china developer-->(έχεις ήδη κάνει λογαριασμό mi account και αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader)-->ξεκλείδωμα bootloader-->πέρασμα twrp
1) αν θες να πας στην Ελληνική απλά κάνεις εγκατάσταση μέσα από το twrp την Ελληνική
Πολύ καλές οδηγίες εδώ:
Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro
2) αν θες να μείνεις στην global stable, μετά το πέρασμα του twrp, πας εδώ:
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Παιδια βοηθεια. Στο κινητο της ανηψιας δεν δουλευει το touch screen. Τι κανουμε;; Ουτε επανεκκινηση δεν μπορουμε....
-
Ο/H shadow2000 έγραψε:
Ουτε επανεκκινηση δεν μπορουμε....
-
Καλημέρα σε όλους! Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς το περιβόητο engineering cable που υπόσχεται ότι φλασαρει και με κλειδωμένο bootloader? Βρήκα ένα στο 5ευρω στο Ali και έκανα μια παραγγελία.
Φαντάζομαι ότι με αυτό περνάνε τις unofficial στα κινεζομαγαζα αφού θεωρητικά ξεπερνάει τον bl και με το miflash περνάς ότι θες χωρίς καν να χρειάζεται ούτε μια γραμμή σε cmd.
Όταν έρθει θα πειραματιστω και θα σας πω εντυπώσεις (δουλεύει μόνο σε xiaomi με snapdragon). -
Ο/H geomos έγραψε:
Όταν έρθει θα πειραματιστω
-
MIUI Deep Flash Engineering Cable – Solution to Non EDL Device | Xiaomi Tips
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Ακύρωση συνδέσμου ().
-
Για μελετηστε λιγο και για μας τους πτωχους το πνευματι... Μπας και απλωποιηθει λιγο η διαδικασια...
-
Τη διαδικασία την ανέβασε ο mitch002. Είναι μέλος του δικού μας αλλά και του ευρωπαϊκού φόρουμ με μεγάλη παρουσία (οδηγούς-παρουσιασεις κτλ). Το συγκεκριμένο καλώδιο το έχει παρουσιάσει και εδώ και με tutorial πως να το κάνεις μόνος σου (φαίνεται εύκολο αλλά δεν τολμώ να παίξω με καλώδια).
Ειδικά αφού το edl έχει καταργηθεί στο mi5 για παράδειγμα πιστεύω ότι αυτό χρησιμοποιούν τα κινεζομαγαζα και μας έρχονται με ψευτο ρομ και κλειδωμενους bl.
Επειδή περιμένω ένα mi5 έψαχνα γρήγορους και ευκολους τρόπους για φλασαρισμα και έπεσα πάνω του, αλλά υποστηρίζει ότι δουλεύει σε πολλά xiaomi με snapdragon (mi5, mi4, note 3κτλ).
Οι παλιοτεροι ρίξτε μια ματιά, κυρίως αν έχει λογική αυτό που λέει για κάτι port κτλ. Εγώ δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα