Καλημέρα στη παρέα. Εχω ένα ενσύρματο ηχειακι nokia το οποίο όταν το συνδέω με το κινητό για να ακουσω ειτε ραδιοφωνο ειτε αποθηκευμενα τραγουδια ακουγεται μόνο ενα βουητό (σαν τα χιονια στην τηλεοραση). Σε αλλα κινητα λειτουργουσε και λειτουργει κανονικά. Απο τις ρυθμισεις στα ακουστικα δεν καταφερα κατι. υπαρχει καποια αλλη λυση?
Αν δεις στο ακουστικό που έχεις η υποδοχή (βύσμα) είναι διφωνικο, εσύ θέλεις στερεοφωνικό. Δες την φωτογραφία παρακάτω και θα καταλάβεις.. Το μαύρο καλώδιο έχει 3 κάθετες γραμμές ενώ το άλλο όχι.
Σε ευχαριστω πολυ. Δεν το ειχα προσεξει ποτε. (Κατι μαθαμε και σήμερα)
Παιδιά μία υπενθύμιση.Επειδη πρόκειται να παραγγειλω ένα redmi note 3 pro για έναν φίλο για το ξεκλειδωμα του bootloader μόνο με official dev ή και με την global dev γίνεται?Το δικό του το έκανα με την official dev απλά δεν θυμάμαι τι γίνεται και με global dev
Είμαι έτοιμος να παραγγείλω το 3/32 από vickmall με τη Rom:Official DEV Global Rom(OTA update&Greek Language)
Επειδή δεν ξέρω καθόλου Αγγλικά,πείτε μου σε τι ποσοστό περίπου(70/80/90%) περιλαμβάνεται Ελληνικό μενού στη συγκεκριμένη Rom?
Θα χρησιμοποιήσω και τις 2 sim(cosmote/wind),θα έχω κάποιο θέμα με την wind(δεν με ενδιαφέρει 4G)?
Και κάτι τελευταίο,έχει επιλογή "τεράστια γραμματοσειρά"?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Καλησπέρα και από εμένα...
Έχω την Global Dev τον τελευταίο μήνα και η μετάφραση είναι γύρω στο 99%.Δε βρήκα πουθενά μη- ελληνικό μενού. Δε θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα πουθενά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είμαι έτοιμος να παραγγείλω το 3/32 από vickmall με τη Rom:Official DEV Global Rom(OTA update&Greek Language)
Επειδή δεν ξέρω καθόλου Αγγλικά,πείτε μου σε τι ποσοστό περίπου(70/80/90%) περιλαμβάνεται Ελληνικό μενού στη συγκεκριμένη Rom?
Θα χρησιμοποιήσω και τις 2 sim(cosmote/wind),θα έχω κάποιο θέμα με την wind(δεν με ενδιαφέρει 4G)?
Και κάτι τελευταίο,έχει επιλογή "τεράστια γραμματοσειρά"?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Καλησπέρα και από εμένα...
Έχω την Global Dev τον τελευταίο μήνα και η μετάφραση είναι γύρω στο 99%.Δε βρήκα πουθενά μη- ελληνικό μενού. Δε θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα πουθενά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
Φαντάζομαι αναφέρεσαι στη συγκεκριμένη ROM που θα το παραγγείλω,σωστά?
Από μπαταρία πως τα πάει με αυτή τη ROM?
Πες μου σε παρακαλώ,έχει επιλογή στη γραμματοσειρά για "τεράστια"?
Η μπαταρία πάντα εξαρτάται από τη χρήση. Εμένα πχ κρατάει γύρω στις 48 ώρες με χαλαρή χρήση (ίντερνετ , facebook, messenger κτλ)..... αν όμως βάλω στη χρήση και παιχνίδια, τότε πέφτει αισθητά. Ο μέσος όρος μου είναι γύρω στις 37-38 ώρες με λίγο απ` όλα.