Αν κάνεις αυτό που σου πα στο προηγούμενο μήνυμα θα έχεις Ελληνικά....
Αλλιώς περιμένεις να πάρει αναβάθμιση η ρομ που φοράς.... Κάποια στιγμή θα βάλουν και σε αυτή.
2) σας εχει τυχει να κολλαει το ξεκλειδωμα , δλδ να το ξεκλειδωνεις και να ξανακλειδωνει 1-2 φορες να γινεται ??
καλησπερα παιδια , και εγω το παθαινω καμια φορα αυτο οταν παω να το βγαλω απο την τσεπι . πιστευω πως γινετε απο την λητουργια για το κληδομα τσεπης.... Ρυθμισεις > Κλειδομα οθονης & κωδικος προσβασης >Προληψη ατυχων κλησεων ...
Να ξέρετε ότι τα Xiaomi είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν!!!!
Καλησπέρα!
Παρήγγειλα σήμερα το Xiaomi Redmi Note 3 Pro Prime(3GB/32GB) απο Κίνα(ebay), είχα διαβάσει καλές κριτικές αλλά έχω κάποιες απορίες και παρότι διάβασα το θέμα εδώ, δε μπόρεσα να τις λύσω.(Σόρυ αν σας ζαλίσω)
1) Ποιά η διαφορά του Xiaomi Redmi Note 3 Pro από το Xiaomi Redmi Note 3 Pro Prime?(αυτό πλέον λίγο με απασχολεί, μιας και η παραγγελία έγινε ήδη).
2) Η ROM με την οποία θα έρθει το κινητό εικάζω πως θα είναι custom, αυτό αναφέρει ο πωλητής: MIUI 7,Custom ROM (bulti-in Google Play Store) και σας ερωτώ: Αφού έρθει ποια ROM προτείνετε να περάσω; Δε με ενδιαφέρουν τα Ελληνικά, βολεύομαι μια χαρά και με Αγγλικά. Προτιμώ μια ROM στα Αγγλικά χωρίς προβλήματα, παρά μια στα Ελληνικά που θα βγάζει κάθε τρεις και λίγο προβλήματα.
3)Επίσης, ο πωλητής αναφέρει πως υπάρχει OTA, αλλά διαβάζοντας στο φόρουμ σας κατάλαβα πως το OTA είναι καθαρά θέμα ROM κι αν έχει κάποια κινεζοψευτιά πιθανότατα δεν ισχύει ε;
1 Δεν υπάρχει prime... είναι του πωλητή ονομασία μαλλον... Όταν έρθει θα δεις ποιο παρήγγειλες..
Υπάρχουν 2 εκδόσεις pro..Το κενζο και το κατε.... Η μόνη διαφορά είναι ότι το δεύτερο υποστηρίζει την 800άρα μπάντα..
Το δικό σου λογικά θα είναι το πρώτο..(έχω την εντύπωση πως δεν έχουν ακόμη "πειραγμένες" ρομ για το κατε
2 Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα Ελληνικά και θέλεις σταθερότητα τότε έκανες λάθος που το παρήγγειλες με custom...