Επειδη ξυνομαστε σημερα στο γραφειο, και εχω χρονο θα αρχισω τα πειραματα. Αν βαλω Global Stable (V7.1.8.0) οπως λεει ο οδηγος θα παρει αναβαθμιση σε Mui 8 ή θα πρεπει να περιμενω οταν βγει μια global αναβαθμιση (οποτε βγει αυτη) που μπορει να εχει και τα Ελληνικα.
Βρε κάνε τα wipes (cache & dalvik). Τα χρειάζεται η Ρομ. Δεν θα αλλάξει κάτι.
Αποστολή εξετελέσθη με επιτυχία.
1) Έβγαλα το supersu.zip απο το zip της rom. Δεν ξέρω κατα πόσο έπαιξε ρόλο στην μετέπειτα εξέλιξη καθώς στο τέλος την εγκατάστασης ο κύριος TWRP με ρώτησε και πάλι εάν θέλω να εγκαταστήσω το SuperSU και του είπα όχι (όπως έκαμνα πάντα δηλαδή).
2) Έκανα εγκατάσταση την rom πάνω στον εαυτό της
3) Εξαφανίστηκε και το SuperSU και το Authenticator.
Είπα να ξανακάνω wipe τις cache...αλλά μπά....άστο καλύτερα...
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
Κάνοντας εχθές Wipe Cache και Dalvic εμφανίστηκε το SuperSU installer και μάλιστα σαν εφαρμογή συστήματος.
Εμφανίστηκε επίσης και το Authenticator το οποίο ενώ το κάνω απεγκατάσταση με επανεκκίνηση επανέρχεται.
Ποιος είσαι συ που τολμησες να αρνηθείς την εγκατάσταση του SuperSu??
Πήγε λοιπον κ έφερε τον τσαμπουκά τον φίλο του τον Authenticator (ή αλλιώς σφιχτερμαν) για να το βάλεις καλά μέσ στο μυαλό σου ποιος είναι αρχηγός κ ποιος κάνει κουμάντο!!
@pavlidisc
Πολύ σωστά το έκανες ..
Σβηνεις το supersu.zip από το ζιπ , τον authenticator ή ότι άλλο δεν θες τεςπα και φλασαρεις , είσαι κομπλε ..
Αυτό που πρέπει να προσεξεις και δεν έχει να κάνει με το φλασαρισμα που έκανες είναι το μήνυμα για εγκατάσταση του Supersu μέσω TWRP ..
Αυτό θα το αποφεύγεις πάντα , αν θες ροοτ θα φλασαρεις πάλι το Supersu.zip , ΟΧΙ το ροοτ που προτείνει το TWRP ...
@pavlidisc Εγώ μετα απο 2 μέρες που ταλαιπωρήσε έχω καταλάβει ότι ποτέ δεν έγινε εγκατάσταση του su.Ακόμη βέβαια προσπαθώ να καταλάβω τη στο δι@@@ο είναι αυτο το su installer που σου έβγαλε
You may think you can fly - but you better not try
@pavlidisc Εγώ μετα απο 2 μέρες που ταλαιπωρήσε έχω καταλάβει ότι ποτέ δεν έγινε εγκατάσταση του su.Ακόμη βέβαια προσπαθώ να καταλάβω τη στο δι@@@ο είναι αυτο το su installer που σου έβγαλε
ΕΤΣΙ είναι!!! Ποτέ δεν έγινε η εγκατάσταση! Αυτός ήταν απλά ο installer ο οποίος όταν τον κλικάριζες (του ρήματος κλικάρω ) σε έβγαζε σε ένα μενού για να κάνεις εγκατάσταση το SuperSU είτε μέσω TWRP είτε μέσω Play Store (δυστυχώς δεν κράτησα screenshot απο αυτό)
Σβηνεις το supersu.zip από το ζιπ , τον authenticator ή ότι άλλο δεν θες τεςπα και φλασαρεις , είσαι κομπλε ..
Kαι δε χρειάζεται αλλά wipes , τα έκανες αυτά ..
Το Authenticator δεν το πείραξα στο zip...δεν το έψαξα καν...αλλά δεν το είδα ξανά με την νέα εγκατάσταση.
Σαφώς και δεν ξανακάνω wipe μέχρι την επόμενη rom.