@Dimitra Kgianni
Θα είχες ξεκλειδώσει με τη ρομ που είχες πριν , έχεις κάνει τόσα φλασαρισματα χωρίς λόγο ..
Απλά έχεις το λογαριασμό σου σε καμμία δεκαριά συσκευες ..
Θα είχες σβήσει το Mi account σου από τις συσκευές που τον είχες και θα είχες τελειώσει εδώ και ώρες ..
Καλό αυτό όμως γιατί μπήκε κι ο @demakhs στο κόλπο και ομορφυνε το πράγμα με την περιπέτεια σου ..
Τα έχω κάνει μαντάρα, δεν ξέρω και εγώ τι έχω κάνει. Σας ευχαριστώ όλους και όλες, αλλά δεν τα καταφέρνω. Θα ξανά δοκιμάσω αύριο. Συγνώμη που σας ταλαιπωρισα.
10/02/2012
31/07/2015 Ημερομηνίες που άλλαξαν την ζωή μου....τα θαυματάκια μου....
το "κόλλημα" στο 50% κατά το ξεκλείδωμα, είναι συχνό φαινόμενο... Μην ανησυχεις, δεν είσαι ή μόνη! Ταλαιπωρηθηκαμε καμποσοι και τελικά τα καταφέραμε, έτσι και εσύ! Αύριο λοιπόν με πιο καθαρό μυαλό... Δύο τρία μικροπραγματακια θα τσεκαρεις να είναι οκ και μετά θα ξεκλειδώσεις μία χαρα
Τα έχω κάνει μαντάρα, δεν ξέρω και εγώ τι έχω κάνει. Σας ευχαριστώ όλους και όλες, αλλά δεν τα καταφέρνω. Θα ξανά δοκιμάσω αύριο. Συγνώμη που σας ταλαιπωρισα.
Δεν χρειάζεται ή συγνώμη γιατί δεν το κάνουμε με το ζόρι ,χαρά μας είναι ,κατέβασε ένα team viewer από αύριο να το φτιάξουμε
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@Dimitra Kgianni
Δηλαδή τι εννοεις ότι τα'χεις κάνει .. "μανταρα-τορας" ??
Α ρε @demakhs τι μας έκανες ..
Λοιπον , αποσυνδεσε το λογαριασμό σου από όλες τις συσκευές σου ..
Βάλε το λογαριασμό σου μετά στη συσκευή που θες να ξεκλειδωσεις και άνοιξε το Miunlock να τελειωνεις κι εσύ ...
Εχουν περασει 30 μερες από το τελευταιο ξεκλειδωμα?
You may think you can fly - but you better not try
Εχουν περασει 30 μερες από το τελευταιο ξεκλειδωμα?
Λες να μας κρύβει ότι έχει ξανά ξεκλειδώσει ; Πλάκα θα έχει !!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk