Κόψε πλάκα....βάλε ενα link να διούμε και εμείς τα γιουβάνια να χαρούμε...
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Για την 6.9.29...παρακαλω...θα ελεγα να κανω καθαρή εγκατάσταση! θα χασω τα αρχεια μου?
REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV -
Ο/H kostas10 έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Για την 6.9.29...παρακαλω...θα ελεγα να κανω καθαρή εγκατάσταση! θα χασω τα αρχεια μου?
REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV
Ναι καλύτερα είναι η καθαρή εγκατάσταση που σημαίνει factory reset πάρε όμως τοπικά αντίγραφα τις εφαρμογές σου να είσαι οκ !
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καλησπερα παιδια ! μια ερωτηση εχετε προβλημα οταν βαζετε ακουστικα να μιλησετε ;; εμενα γενικα δεν με ακουνε καθαρα με ακουνε σαν να είμαι πολυ μακρια και δεν φταινε τα ακουστικα μου γτ εχω αλλαξει 5 διαφορετικα και σε ολα το ιδιο προβλημα απλα λιγο με τις apple τα ακουστικα ειναι καπως καλυτερα . μηπως θελει της xiaomi τα ακουστικα ;
-
@kostasz Είναι πιθανό αυτό, και εγώ με no name ακουστικά με ακούνε λες και είμαι μέσα στο πηγάδι, πιθανόν να θέλει τα γνήσια.
-
Ο/H nickkon έγραψε:
Wow!!! Με stable lollipop @gkalen αντιστοιχα και 3G ανοιχτο οχι 4G, οχι gps, wifi και data ναι, χωρις συγχρονισμοδεν εχω δει πάνω από 6ωρο. Τι έχω κάνει λάθος;
Αν είναι στο 24ωρο ειναι λίγο
Αν ειναι στις 2μερες είσαι καλά -
Ο/H kostasz έγραψε:
καλησπερα παιδια ! μια ερωτηση εχετε προβλημα οταν βαζετε ακουστικα να μιλησετε ;; εμενα γενικα δεν με ακουνε καθαρα με ακουνε σαν να είμαι πολυ μακρια και δεν φταινε τα ακουστικα μου γτ εχω αλλαξει 5 διαφορετικα και σε ολα το ιδιο προβλημα απλα λιγο με τις apple τα ακουστικα ειναι καπως καλυτερα . μηπως θελει της xiaomi τα ακουστικα ;
το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ και ψάχνω να βρώ λύση ή απλά τον τρόπο να γυρίσω σε MIUI 7.
Εχω το Xiaomi Redmi Note 3 pro International.
Εχω την MIUI 8.0.4.0 stable. -
Ο/H derveni έγραψε:
@kostasz Είναι πιθανό αυτό, και εγώ με no name ακουστικά με ακούνε λες και είμαι μέσα στο πηγάδι, πιθανόν να θέλει τα γνήσια.
Έχω κι εγώ θεματάκι με τα ακουστικά, δεν με ακούνε πολύ καθαρά παρόλο που έχω XIAOMI. Στην αρχή με άκουγαν κομπλέ ίσως και πιο καθαρά από ποτέ, αλλά κάποια στιγμή κόπηκε αυτό. Ή ψιλοχάλασαν μέσα σε ένα μήναή φταίει κάποιο update (έχω την 6.10.13 beta)
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H PeLiGaNg έγραψε:
Ο/H derveni έγραψε:
Έχω κι εγώ θεματάκι με τα ακουστικά, δεν με ακούνε πολύ καθαρά παρόλο που έχω XIAOMI. Στην αρχή με άκουγαν κομπλέ ίσως και πιο καθαρά από ποτέ, αλλά κάποια στιγμή κόπηκε αυτό. Ή ψιλοχάλασαν μέσα σε ένα μήναή φταίει κάποιο update (έχω την 6.10.13 beta)
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε φταίνε τα ακουστικά. Φταίει το miui. Είναι καιρό το πρόβλημα αυτό και δεν έχει βρει ακόμα κανείς λύση.
Sent from my Redmi Note 3 using TapatalkΑυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ο/H alvin1983 έγραψε:
Δε φταίνε τα ακουστικά. Φταίει το miui. Είναι καιρό το πρόβλημα αυτό και δεν έχει βρει ακόμα κανείς λύση.
Έχω την εντύπωση, ότι έχει να κάνει και με την ποιότητα των ακουστικών... -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H alvin1983 έγραψε:
“The only freedom you truly have is in your mind, so use it.” -
Ο/H gab έγραψε:
Ναι αλλά δεν γράφεις στίς πόσες ώρες λειτουργίας βλέπεις τις 6 ώρες
Αν είναι στο 24ωρο ειναι λίγο
Αν ειναι στις 2μερες είσαι καλά
Και εγώ καποια ενεργοβόρα πράγματα τα έχω ή κλειστά ή σε πιο battery friendly επιλογή (πχ 3G όχι 4G)
Το οποιο με οδηγει να σκεφτώ ότι
ή γράφτηκε κάτι υπερβολικό (δεν έχω κανένα λόγο να πιστέψω κάτι τέτοιο )
ή ότι κάτι ρουφάει από την μπαταρία σε εμένα.
Και όχι οτι 40 ώρες on μου πέφτουν λίγες, αλλά αν με τη συνήθη χρήση μου έκλεινα το 48ωρο θα βόλευε απίθανα
στην καθημερινή μου ρουτινα (φορτιση στη δουλειά με 1Α φορτιστη πολυωρη αλλά ποιοτικότερη και σε ώρες που δεν ασχολούμαι πολυ με το κινητο)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα