ξερω που είναι, δεν το εμφανίζει καθόλου σαν επιλογή
Και όταν κάνω search για sim status στα settings βγάζει αποτέλεσμα αλλά όταν παταω πάνω του δεν κάνει κάτι
Ή bug είναι ή κάτι έχει αφαιρεθεί κατά το 'μαγείρεμα' της ρομ
τελικα ή ελληνική ρομ δεν έμπαινε με τίποτα και βαλαμε την global. Στην αρχή δε δούλευε ή εφαρμογή με τον καιρό αλλά απ ότι είδα τώρα έφτιαξε μόνη της. Έχω ένα άλλο θέμα όμως..δεν με αφήνει να αποθηκεύω φωτογραφίες απ το φμπ. Πως το αλλαζω αυτό?
iwlan βγάζει όταν γυρναω σε 2g και έχω wifi ανοικτό και conected.επείσης δηχνει ότι νυρναει σε 4g και ας είναι σε 2g.το κάνει μόνο με τις καινούριες ρομ.εψαξα και βρήκα ότι και καλά μοιράζει το σήμα της ομιλίας μεταξύ gsm kai wifi για καλητερη ποιότητα σήματος.δεν νομίζω όμως να υποστηρίζει κάτι τέτοιο η cosmote....
και βρήκα ότι και καλά μοιράζει το σήμα της ομιλίας μεταξύ gsm kai wifi για καλητερη ποιότητα σήματος.δεν νομίζω όμως να υποστηρίζει κάτι τέτοιο η cosmote....
Καπου αναφέρθηκε ότι η cosmote το ξεκινάει πιλοτικά καθώς και το VoLTE !
Μια ερώτηση παρακαλώ οποιος μπορεί να βοηθήσει. Στις φωτο γιατι δεν συνεργάζεται το hdr με το φλας; μπορεί να προτείνει κάποιος ενα συνδυασμό;
για να ρωτάς, προφανώς δεν γνωρίζεις τι είναι το hdr με αυτό το τηλ παίρνει 3 συνεχόμενες λήψεις με διαφορετικές ρυθμίσεις φωτισμού και τις συνδυάζει σε μία.
προυποθέτει ακίνητο θέμα και σταθερό χέρι για λίγα δευτερόλεπτα.
Οτι παίρνει τρεις λήψεις το ξερω το θεμα ειναι οτι δεν ενεργοποιει ποτε το φλας ακομα και στο σκοτάδι
ειναι αντικρουόμενη ρύθμιση το φλας με το hdr, ,δεν εχουν νόημα κ τα 2 μαζί
Είναι σα να,εχεις ρυθμισει την καμερα να τραβήξει ασπρομαυρο κ να λες μα γιατί
δε βλεπω χρώμα;
Ξέρει κανεις τι είναι όλα αυτά τα κατεβατά που βγάζει στο cmd αν δώσω 'adb devices' με κεφαλαία?Ετσι πληροφοριακά ρωτάω.Αν δώσω με μικρά δείχνει κανονικά τη συσκευή.