Παιδιά ξέρουμε κάνα τρόπο για το πως να μεταφέρω τις εφαρμογές μου στην κάρτα sd υπάρχει καμία πατέντα; ; γιατί από 16gb κάπως δεν έχω χώρο ενώ χρησιμοποιώ με δικά μου μόνο τα 6..
Παιδιά ξέρουμε κάνα τρόπο για το πως να μεταφέρω τις εφαρμογές μου στην κάρτα sd υπάρχει καμία πατέντα; ; γιατί από 16gb κάπως δεν έχω χώρο ενώ χρησιμοποιώ με δικά μου μόνο τα 6..
Απ οσο γνωρίζω μόνο με εφαρμογές όπως links2sd που απαιτούν 2 partitions στην SD card ή με Xposed.
Μαγκες, κρατει οι μηχανες. Μην βαλετε το νεο 6.11.17. Οπως μπορειτε να δειτε, αν και ειναι γενικα διαθεσιμο, και φτιαχτηκε να υποστηριζει το Kenzo μας (8 Global Public Beta Supported Devices:Redmi 1S, ..., Redmi Note 3 Qualcomm, ...) ΡΗΤΑ αναφερεται παρακατω στην επισημη σελιδα: Note:
χαιρετω την παρέα,το τελευταίο διάστημα μου κάνει lag η συσκευή καμιά σχέση με όταν την πήρα κ η μπαταρία σε πτωτική πορεία.δεν έχω πειράξει τπτ,το έχω όπως το έβγαλα από το κουτί του.καποια βοήθεια? ευχαριστώ
δεν πάει αλλο,ξεκιναω κ ο θεός βοηθος
Θα χρειαστω τη βοήθεια σας
καλησπέρα παίδες,κατεβάζω την xtrv beta 1 6.11.17(fixed) για να αναβαθμίσω απο την xtrv 6.11.3
μπαίνω twrp,clear cache/dalvik χωρίς factory reset και μετά install?