Το Xiaomi redmi note 3 και το Χiaomi redmi note 3 pro παιρνουν το ιδιο tempered glass και την ιδια θηκη??
προφανως ναι αλλα θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου πει σιγουρα γιατι θελω να το παραγγειλω για εναν φιλο...
Xiaomi redmi note 3 149.98×75.96×8.75mm
Χiaomi redmi note 3 pro 150×76×8.65mm
Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου πει πως αποθηκευω επαφες στην συσκευη και οχι στο account moy????
ευχαριστω!
Οι επαφές πάντα αποθηκεύονται στο τηλέφωνο. Μετά εσύ επιλέγεις αν θα τις συγχρονίσεις με λογαριασμό πχ mi ή Google (το συνιστώ γιατί κρατάει backup μόνο του σε διάφορες ημερομηνίες) ή θα τις αφήσεις μόνο στο κινητό με κίνδυνο να τις χάσεις.
Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου πει πως αποθηκευω επαφες στην συσκευη και οχι στο account moy????
ευχαριστω!
όταν επιλέξεις δημιουργία νέας επαφής,σε ρωτά με ποιον λογαριασμό θα την συνδέσεις,
δεν υπάρχει πια η επιλογή "μόνο στο τηλέφωνο", φυσικά μπορείς να μην συγχρονίζεις.
Το Xiaomi redmi note 3 και το Χiaomi redmi note 3 pro παιρνουν το ιδιο tempered glass και την ιδια θηκη??
προφανως ναι αλλα θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου πει σιγουρα γιατι θελω να το παραγγειλω για εναν φιλο...
Xiaomi redmi note 3 149.98×75.96×8.75mm
Χiaomi redmi note 3 pro 150×76×8.65mm
έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ τις ίδιες διαστάσεις,
το international (ΚΑΤΕ) μόνο είναι ελαφρά μεγαλύτερο
ευχαριστω!
Οι επαφές πάντα αποθηκεύονται στο τηλέφωνο. Μετά εσύ επιλέγεις αν θα τις συγχρονίσεις με λογαριασμό πχ mi ή Google (το συνιστώ γιατί κρατάει backup μόνο του σε διάφορες ημερομηνίες) ή θα τις αφήσεις μόνο στο κινητό με κίνδυνο να τις χάσεις.
καλησπέρα παιδιά
ενώ ακολουθώ τα βήματα για μετάβαση από android 5 σε 6 έχω ακόμα πρόβλημα
προσπαθώ στο kenzo να πάω από stable 8.0.4 σε dev 6.12.1
αλλά κάθε φορά που bootάρει για πρώτη φορά, μετά από factory reset, μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορώ να συνδεθώ στο mi account μου (δεν λειτουργεί η υπηρεσία/σαν να κρασάρει) και ουσιαστικά δεν με αφήνει να προχωρήσω
τα σφάλματα είναι τα εξής:
1)Δυστυχώς η εφαρμογή Ρυθμίσεις έχει...(τερματιστεί υποθέτω)
2)Αδυναμία ελέγχου κατάστασης του Εύρ... Παρουσιάστηκε σφάλμα..Δοκιμάστε Ξανά
Καμιά ιδέα;
δεν έχει κλειδώσει ο bootloader και το ιντερνετ δουλεύει κανονικά
backup έχω κρατήσει φυσικά μέσω twrp
είχαν κι άλλοι το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, και η γνώμη μου είναι ότι συμβαίνει όταν πας από android 5.1 απ' ευθείας σε XTRV.
δοκίμασε να βάλεις πρώτα μια απ' τις τελευταίες GTV και μετά από πάνω την XTRV.
Αν τυχόν δεν λυθεί έτσι, φλάσαρε μια fastboot dev 6άρα και μετά απ' την αρχή: ξεκλείδωμα/TWRP/install την τελευταία XTRV.
παιδια καλημέρα κατέβασα την stable ελληνική 8.0.4.0 και προσπάθησα να τη περάσω μέσω twrp μου πέταγε συνέχεια κόκκινο μύνημα ότι δεν βρίσκει το md5 file αν θυμάμαι καλά και δεν μπορούσε να φλασαρει ,τι κάνω γι αυτό? Να ξανά κατέβασα τη ρομ?
είχαν κι άλλοι το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, και η γνώμη μου είναι ότι συμβαίνει όταν πας από android 5.1 απ' ευθείας σε XTRV.δοκίμασε να βάλεις πρώτα μια απ' τις τελευταίες GTV και μετά από πάνω την XTRV.
Αν τυχόν δεν λυθεί έτσι, φλάσαρε μια fastboot dev 6άρα και μετά απ' την αρχή: ξεκλείδωμα/TWRP/install την τελευταία XTRV.
ωραίος ρε φίλε αυτό ήταν!
από stable 8.0.4 πήγα σε GTV-6.10.20 και μετά σε xtrv 6.12.1 χωρίς κανένα πρόβλημα!
σ'ευχαριστώ για την βοήθεια όπως και όλους όσους ενδιαφέρθηκαν και φυσικά τους μάγειρες των ρομ
Ωχ λάθος... για άλλο έλεγα.. '
Περίεργο που σου βγάζει τέτοιο μήνυμα. Μόνο αν έχεις md5 αρχείο το ελέγχει...
Δημιούργησε ένα αρχείο txt με όνομα της ρομ και κατάληξη md5 και μέσα βάλε τον κωδικό που θα βρεις εκει που κατέβασες την ρομ.. Βάλτο μαζί με την ρομ χυμα στον αποθηκευτικό και φλάσαρε ...
Και εμένα πρώτη φορα μου εμφανίζεται κάτι τετοιο,τη rom που κατέβασα την έχω σβήσει θα την ξανακατεβασω και θα κάνω αυτό που ειπες να δούμε, ευχαριστώ πάντως