@sidnick10 αυτο που κανεις ειναι λάθος, το να βάζεις δικο σου λογαριασμο σε αλλο τηλεφωνο μόνο προβληματα θα δημιουργήσεις, το τηλ θα κλειδωσει με το δικο σου account και θα ζητάει συνεχώς σε καθε επαναφορα τα στοιχεία σου, αφου τωρα αποφασισες να το ξεκλειδωσεις, πρωτα θα πρέπει να ενεργοποιησεις το τηλ στο account σου και δεύτερον αν εχει official stable ενεργοποίησε το usb debugging και το oem unlock και υστερα δοκίμασε να ξεκλειδωσεις τον bootloader.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ειχε κανει αιτηση ο φιλος μου αλλα δεν ξεκλειδωσε εδω και μηνες. οποτε εχω συνδεσει το δικο μου mi account, και θα προχωρησω τη διαδικασια. Δεν θα με αφησει λετε? Εγω νομιζα οτι σταματαει το unlock επειδη προσπαθουσα να ξεκλειδωσω ενω εχει την stable.
Γιατί δεν βάζεις την 6.8.18 global dev απο τον updater και να μην μπλέκεις με mi flash
Ε!! Δάσκαλε ;
You may think you can fly - but you better not try
Υπάρχει κάποιος λογος να βαλει dev rom σε τηλεφωνο φιλου του όταν κάλλιστα μπορει να βάλει την official stable MM μεσω του update app και να ξεμπερδευει μια καλή;
Δηλαδη αν κανουμε log out απο το mi account του φιλου μου και συνδεσω το δικο μου μονο για το ξεκλειδωμα θα εχω θεμa? εγω νομιζω οτι αυτο το εχω διαβασει εδω για να βοηθαμε ατομα που δεν εχουν αδεια ξεκλειδωματος... με αυτην την λογικη δλδ δεν μπορω να πουλησω το κινητο μου ποτε σε αλλον γτ εχω βαλει μια φορα το mi account μου????
Για να πουλήσεις το τηλ σου οπως λες σε καποιον θα πρέπει πρωτα να το σβησεις-καταργησεις απο το mi account σου και απο το τηλ σου και μετα να το πουλήσεις.
Δηλαδη αν κανουμε log out απο το mi account του φιλου μου και συνδεσω το δικο μου μονο για το ξεκλειδωμα θα εχω θεμa? εγω νομιζω οτι αυτο το εχω διαβασει εδω για να βοηθαμε ατομα που δεν εχουν αδεια ξεκλειδωματος... με αυτην την λογικη δλδ δεν μπορω να πουλησω το κινητο μου ποτε σε αλλον γτ εχω βαλει μια φορα το mi account μου????
Βαλε την global dev που σου είπα.
Ξεκλειδωσε και μετα οποιαδήποτε log out και διαγραφή λογαριασμού του mi account απο την συσκευή.
Το ίδιο και στον google account αν τυχόν σύνδεσης γιατί θα έχει θέμα και με αυτόν
You may think you can fly - but you better not try
καλημερα καλημερα!!!
ο ηχος εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε.. φυσικα και απενεργοποιειται!
οπως προειπα στις επαφες δεν εχει ελληνικα.. (ο βασικος λογος που περασα την 8.1.1.0)
και φυσικα καπιοος ξεχασε να βαλει επιπλεον 4 γραμματα (screenshot)
θα βρω και αλλα που θα παει.. χθες το βραδυ την περασα εξαλλου!
καλημερα καλημερα!!!
ο ηχος εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε.. φυσικα και απενεργοποιειται!
οπως προειπα στις επαφες δεν εχει ελληνικα.. (ο βασικος λογος που περασα την 8.1.1.0)
και φυσικα καπιοος ξεχασε να βαλει επιπλεον 4 γραμματα (screenshot)
θα βρω και αλλα που θα παει.. χθες το βραδυ την περασα εξαλλου!