Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • λοιπον... και αλλο ενα προβλημα με το νεο Update MM
      το συνδεω στον υπολογιστη, ανοιγω το MiPCSuite... αλλα δεν το αναγνωριζει..
      μου λεει:

"you need to update your device to use MiPCSuite
      Update your device before connecting"

και φυσικα δεν υπαρχει κανενα νεο update να κανω.....
      δοκιμασα επανεκκινησεις το τηλ μηπως και ειναι οι drivers αλλα τπτ!
      το κινητο φαινετε κανονικα μεσα απο τον υπολογιστη μου σαν "Redmi Note 3"
      εχω κανονικα προσβαση στην μνημη τηλ. και στην καρτα..
      απλα δεν φαινετε μεσω MiPCSuite...
      καμια βοηθεια/γνωμη???
      :!: Λύχνου σβεσθέντος πάσα γυνή Λαϊς :!:
    • Κανένας δεν μπορεί....Είναι ακόμη μία πρωτοπορία της Xiaomi.... Χχαχαχαχα... Κανένα kenzo με ΜΜ δεν μπορεί να το διαβάσει το MipcSuite...
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Διαφήμιση
    • αααααα οκ οκ προφανως το εχετε πει και στο παρελθον απλα δεν ετυχε να το διαβασω!
      κατσε.. εχω και αλλες αποριες/προβληματα (??)
      1) με το που το συνδεω στο USB στον υπολογιστη η default επιλογη ειναι "φορτιση τηλεφωνου" ενω θα επρεπε να ειναι "μεταφορα αρχειων" εγω θα πρεπει να το αλλαζω καθε φορα που θα συνδεω το κινητο στον υπολογιστη...
      2) μετα απο καθε επανεκκινηση του τηλεφωνου μου βγαζει ειδοποιηση πανω στην μπαρα, οτι "προσαρτηθηκε η καρτα SD πατηστε για αποπροσαρτηση" εεεε χαιρω πολυ βρε μεγαλε οτι προσαρτηθηκε, αφου μολις ανοιξα το τηλεφωνο!!!!!!!!!!! θα πρεπει να μου το κοπαναει συνεχεια αυτο???
      ευχαριστω για την υπομονη σας!!

=============== Δεκ 11th 2016, 8:04pm ===============

Ο/H igavio έγραψε:

Είχα φτιάξει ένα thread για τις ατέλειες της official global beta
      για πες το thread να μπω να ριξω ενα ματακι...
    • Όλα αυτά που αναφέρεις είναι φυσιολογικά και είναι από την μάνα τους και δεν αλλάζουν...... Καλωσόρισες στην ΜΜ οικογένεια!
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • @ecsalos
      Τσίου τσίου κόπανα και τα 2 "προβλήματα". 8)
      Αυτό το προσαρτήθηκε με έστειλε αδιάβαστο!!! Όπως εκείνο το "εθεάθη" που έβγαζε το Vider πριν το διορθώσουν και το κάνουν "προβλήθηκε" :D

Υ.Γ. Εσύ πήγες απο 5 σε 6 ε; Επαναφορά πλήρη έκανες να ρυθμιστεί το τόπος όπως πρέπει;
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Διαφήμιση
    • ναι ναι και στα 2. φυσικα μετα απο την εγκατασταση του zip...
      factory reset και ξανα απο την αρχη ολα.. ρυθμισεις τοπος apps...
      καλως σας βρηκα στην οικογενεια του ΜΜ (Μου πρηξες τα Μπαλακια..)
      και φυσικα και αλλη απορια.. αφου ειναι Beta πως γινετε να ειναι και Stable?
      μηπως θα βγαλουν μια ακομα μετα απο τα report bugs που θα λαβουν??
      μαλλον θα βγαλω την καρτα SD εντελως για να μην μου την σπαει καθε φορα αυτο..
      Images
      • Screenshot_2016-12-11-20-15-01-183_com.android.settings.png

164,82 kB, 1.080×1.920, viewed 95 times
    • Ο/H thanosgk13 έγραψε:

Ο/H Souits έγραψε:

@thanosgk13 Μόλις άλλαξες έκδοση android από 5 πήγες 6...Οπότε κάνε ένα factory reset... Χάνεις τα πάντα αλλά το κινητό γίνετε σαν καινούριο... Είναι μάλιστα recommended το factory reset μετά από αναβάθμιση βάσης android.
      Σε ευχαριστώ φίλε μου για την συμβουλή σου, απλά να αναφέρω ότι όταν μου ήρθε το κινητό και πριν περάσω οτιδήποτε μου είχε βγάλει ενημέρωση για miui 8.0.6.0 και android 6 marshmallow, την οποία έκανα και μετά άρχισα να «δουλεύω» το κινητό για μια βδομάδα περίπου, μέχρι και χθες που πέρασα την 8.1.1.0. Factory reset εννοείς μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού σωστά; Με το Factory reset θα με πάει στην αρχική έκδοση όπως το πήρα και πάλι θα ξανά περάσω από το κινητό το update; Επίσης δεν έχω κάνει Mi account διότι θεώρησα ότι από την στιγμή που θα έχω global rom (και δεν θα ασχοληθώ με Developer ROMs )δεν χρειάζεται και εχω περάσει μόνο Google account. Στο factory reset δεν θα χρειαστεί Mi account; Συγγνώμη αν σε κουράζω αλλά έχω μπερδευτεί σήμερα με τόσες πληροφορίες που έχω διαβάσει.
      1.το Factory reset δεν αλλάζει rom...διαγράφει τις ρυθμίσεις και εφαρμογές χρήστη,αλλά καλό είναι να γίνεται όταν αλλάζει τελείως η rom,πχ από LP σε MM.(και πριν την αλλαγή)
      2.ο λογαριασμός θα σου προσφέρει κυρίως ασφάλεια λόγω του ενσωματωμένου find phone που είναι δύσκολο να παρακαμφθεί,και φυσικά τους συγχρονισμούς.
    • χαχχχαχααχαχ οχι φυσικα φιλε μου, επιλογη μου ηταν! εξαλου αν δεν δοκιμασεις πως θα ξερεις αν σου αρεσει??? (!!!!!!!!)
      τι κιτ κατ..... mandrake 4 θα του βαλω να εχω το κεφαλι μου ησυχο!
      teza θα του ριξω του ΜΜ!!!
      το Nighly τι ακριβως ειναι?
      οπως λεμε νυχτερινος επισκεπτης??? :S :S :S
    • Διαφήμιση