Καλησπερα παιδια, εχω παρει το κιν εδω και 2 μερες κ μ κολλησε. δεν πατιετε η αφη, τι γινετε? το αποτυπωμα ειναι μια χαρα κ δεν δουλευει η αφη. γινετε τωρα αυτο? στα καλα καθουμενα....
Καλησπερα παιδια, εχω παρει το κιν εδω και 2 μερες κ μ κολλησε. δεν πατιετε η αφη, τι γινετε? το αποτυπωμα ειναι μια χαρα κ δεν δουλευει η αφη. γινετε τωρα αυτο? στα καλα καθουμενα....
δεν δίνεις και πολλές πληροφορίες...
ποια ακριβώς rom έχεις?
TWRP έχεις? αν ναι,μπές και δοκίμασε factory reset
Καλημερα στην κοινοτητα και καλη εβδομαδα.Ειμαι εδω και 2 μηνες περιπου με official global με τα update καθε εβδομαδα (τωρα ειμαι με την rom MIUI 8 Global 6.12.8 Beta και Android 6.0.1 MMB29M) δεν εχω παρατηρησει προβληματα εκτος απο γνωστα του MM, pcsuite κτλπ , δεν ασχολουμε και πολλη με κινητο για να μην κανω και καμια πατατα και το brick-αρω αφου το γλειτωσα το εγκεφαλικο στην αρχη οπου το σκαλιζα και απο τοτε δεν τοσκαλιζω.Αλλα εχω μεσα μου να μου ξηνει κατι το χερι να το πειραξω, τωρα μπορω να κανω factory reset ( γενικος )καιαν μπορω να zip - αρω αλη rom με την εκδοση που εχω και πως ; η πρεπει να κανω τα γνωστα για να περασω αλλη rom.Ευχαριστω και καλη μερα .
Αν ξεκλειδώσεις μετά όλα είναι εύκολα...Μπορείς να περάσεις twrp Και απο κει μέσα ζιπ ρομ.Factory reset Μπορείς να κάνεις φυσικά....
Εχω ξεκλειδωσει απο την αρχη που το παρελαβα , η τελικη stable θα εχει ολα τα καλα της Ελληνικης XTRV rom ; και για factory reset στην rom που εχω που πηγαινεις;
Global Staable εχω. αυτο που λες δεν ξερω πως τ κανω....και οταν βαζω το κιν στον υπολογιστη με το usb ο φακελος του κιν ειναι αδειος.
Και τι ειναι το "TWRP"?
Μπορείς να κάνεις μια δοκιμή να κάνεις factory reset να δεις αν στρώσει. Settings->Additional Settings->Bakcup&Reset->Factory reset (κάτω κάτω)
Όταν συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή σου πετάει μια ενημέρωση στο κινητό για το πως θες να συνδεθεί το κινητό και εκεί μπορείς να αλλάξεις την ρύθμιση σε MPT μεταφορά αρχείων ή τις άλλες επιλογές.
Μην ασχολείσαι με twrp. Αν θες να μάθεις λίγα περισσότερα πράγματα ρίξε μια ματιά στα παρακάτω άρθρα:
τροποποιημένο twrp.... αλλα καλύτερα μην το κάνεις.
Απ'οτι καταλαβενω πρεπει να ειναι δυσκολη η εγκατασταση του τροποποιημενου twrp οποτε καλητερα εγκατασταση της Ελληνικης rom με ολα τα καλουδια που περιεχει γιατι στην official μαλλον δεν θα τα δουμε με τιποτα.Στο Myflash 2016.08.30.0 δεν εχει flash all αλλα clean all ειναι το ιδιο;