@Xiaomiakias
Να το στείλεις πίσω φίλε μου... να το στείλεις... και να. πάρεις ενα Nokia 3210...γιατί δυστυχώς για σένα δεν έχεις ανακαλύψει ακόμα ούτε τον τροχο...
Πραγματικά στο λέω : Έχεις έλλειψη νηπιακών γνώσεων!!!!
Φιλικά ε
εσυ τωρα ξερεις το θεμα μου και μιλας ειρωνικα η απλα ηθελες κατι να πεις?
καλα οτι να ναι εγω νομιζα σε μενα μιλαγε συγνωμη παιδια απλα εχω πεσει σε βαθια νερα και ζοριζομαι λιγο
Τι έπαθες εσυ βρε?Ποια ρομ έχεις; Θέλεις να ξεκλειδώσεις;
ειναι unoficia l
=============== Δεκ 12th 2016, 5:39pm ===============
με ξεκλειδοτο bootloader και μου ειπατε οτι πρεπει να το κλειδωσο ξανα για να ξεκλειδωσει σωστα πριν βαλω αλλη ρομ
=============== Δεκ 12th 2016, 5:41pm ===============
η xiaomi σημερα μου εστειλε εγκρηση για ξεκλειδωμα αλλα δεν ξερω πως μην κανω τιποτα λαθος και τρεχω
Μα κάνε ότι σου λέει ο moderator..... Για να στο λέει κάτι ξέρει.... Είσαι ξεκλείδωτος με unofficial τρόπο.... Ρωτάς και σου απαντάει ο mod κι εσύ συνεχίζεις τα δικά σου....
μου ειχατε πει οτι πρεπει να βαλω μια dev rom να κλειδωσει ο bootloader να τον ξεκλειδωσο ξανα με σωστο τροπο και μετα να βαλω κανονικα την ελληνικη rom γιαυτο εκανα αιτηση στην xiaomi για ξεκλειδωμα bootloader
Έχω το redmi note 3 pro εδώ και δύο εβδομάδες περίπου, πρώτη φορά xiaomi και ψάχνομαι μέχρι να το συνηθίσω. Ας κάνω την πρώτη ερώτηση, η συσκευή έχει την "global 8.0 stable 8.0.1.0.0 (LHOMIDG)" και android version "5.1.1 LMY47V". Έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω αν είναι global η stable. Διάβασα πως η global δεν έχει Ελληνικά και επίσης η stable δεν έχει google apps, το θέμα είναι πως η συσκευή είχε κανονικά google apps & play store και τα μισά μενού είναι στα Ελληνικά. Η κάτι μου ξεφεύγει η κάτι δεν κατάλαβα καλά.
Ίσως τα παραπάνω έχουν γραφτεί ξανά αλλά είναι δύσκολο να διαβάσω εκατοντάδες σελίδες, ήδη πάντως διάβασα αρκετά που με βοήθησαν.