Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Καλησπέρα στο παρεάκι.
      κατοχος και γω του xiaomi redmi note 3 pro και εχω μια απορια. γιατι μου βγαζει τα Ελληνικα ετσι??

ευχαριστω εκ των προτερων!
      Images
      • 15451039_10210739025248311_1983152915_n.png

159,58 kB, 540×960, viewed 110 times
    • Ο/H ecsalos έγραψε:

Αναδομηση δεδομενων ευρετηριου
      Respect στο μεταφραστή :thumbsup:

Ο/H ecsalos έγραψε:

και τι θα πει λυνετε με αυτο το app
      Σου απάντησε πιο πάνω. Είναι πολλά κινεζικά και όχι μονο που χρειάζονται το +30 :D

Ο/H ecsalos έγραψε:

επιτελους μετα απο 14 ωρες δουλειας ακουσα κατι πολυ σωστο και σοφο
      Και σε αυτην θα το χρειαστείς το συγκεκριμένο app :)

και δεν το λεω ειρωνικά ;)
      You may think you can fly - but you better not try
    • Ο/H ecsalos έγραψε:

Ο/H Krasdimi έγραψε:

και εκεί bug θα βρει αυτός....
      και αλλο bug (ζουζουνακι)
      στις επαφες λοιπον..
      οσοι δεν εχετε μπροστα απο καθε αριθμο επαφης τον κωδικο χωρας, (+30) στις αποθηκευμενες επαφες σας,
      αν στειλετε ενα μηνυμα σε αυτον τον καποιο (που δεν εχει μπροστα απο το τηλ του το +30) και σας απαντησει θα λαβετε 2ο μηνυμα χωρις το ονομα του ομως.. απλα με τον αριθμο του σε νεο μηνυμα και οχι ως απαντηση στο πρωτο που του στειλατε.
      παραθετω βεβαιως και ss* (screenshot)
      στο 1) ειναι το μηνυμα που του εστειλα
      στο 2) μου απαντησε... (ψαχνοντας να δω ποιος ειναι αυτος ο αριθμος..!!! ειναι τελικα το ιδιο ατομο)
      με πιανετε???
      ρε φίλε, συγνώμη κιόλας,αλλά δεν είσαι και για bug reporter... :)
      έχεις πάρει όλα τα φυσιολογικά που απλά δεν γνωρίζεις ή δεν καταλαβαίνεις και πυροβολείς.
      στην Κίνα τα νούμερα των τηλ είναι μεγαλύτερα από 10ψήφια, και για την αναγνώριση χρειάζονται περισσότερα νούμερα.Αυτό ισχύει για όλα τα κινέζικα τηλέφωνα.
      Φαντάζομαι γνωρίζεις ότι αγόρασες τηλέφωνο που κανονικά προορίζεται για την αγορά της Κίνας.Και δεν στο πούλησε η xiaomi,το αγόρασες από reseller επειδή ήταν κελεπούρι για τα χαρακτηριστικά του.
      Ε, έχει κάποιο κόστος αυτό κι αυτό είναι η ενημέρωση.

για αυτό τα παιδιά εδώ, βάζουν στην rom το number fixer.

ΑΛΛΑ το σωστό ούτως ή άλλως είναι να αποθηκεύεις τα νούμερα με το +30
      έτσι δεν σου έρχονται οι κλήσεις από τα δίκτυα???
      αν βρεθείς στο εξωτερικό και καλέσεις κάποια επαφή σου χωρίς το +30 μπροστά,
      ΠΟΥ ακριβώς θα καλέσεις, τό 'χεις σκεφτεί?

=============== Δεκ 12th 2016, 7:41pm ===============

Ο/H Pagrati7 έγραψε:

Καλησπέρα στο παρεάκι.
      κατοχος και γω του xiaomi redmi note 3 pro και εχω μια απορια. γιατι μου βγαζει τα Ελληνικα ετσι??

ευχαριστω εκ των προτερων!
      γιατί έχεις μάλλον μια "ό,τι νά 'ναι" unofficial rom
      ανέβασε ένα screenshot από το about phone...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H xnikos έγραψε:

ρε φίλε, συγνώμη κιόλας,αλλά δεν είσαι και για bug reporter...
      οπα οπα!! αν το δεις λιγο σε βαθος ολοι εδω μεσα ειμαστε ζουζουνοκυνηγοι!
      εντοπιζουμε προβληματακια και αν δεν μπορουμε να βρουμε την λυση το συζηταμε ομορφα και ωραια εδω μεσα με τα υπολοιπα παιδια.. :)
      και φυσικα για ολα υπαρχει και η λυση.
      αλλα οσον αφορα οτι το κινητο ειναι αποκλειστικα για την Κινα.. ΕΔΩ εισαι λαθος φιλε μου!
      εφ οσον βγαλανε και ελληνικη γλωσσα (respect στους μεταφραστες) το κινητο απευθυνετε και στην ελληνικη αγορα.
      μεχρι προχθες θα μπορουσες να το πεις αυτο.
      φιλικα παντα ε!!!

=============== Δεκ 12th 2016, 9:22pm ===============

Ο/H igavio έγραψε:

Εμένα είναι ΟΚ
      το δοκιμασα φιλαρακο αλλα τπτ... με το fix my numbers διορθωθηκε μονο!
      :!: Λύχνου σβεσθέντος πάσα γυνή Λαϊς :!:
    • καλησπερα λοιπον εβαλα την global dev rom o bootloader κλειδοσε τον ξεκλειδοσα με το προγραματακι τησ xiaomi τωρα κατεβαζω την ελληνικη rom απο το λινκ που μου στειλατε στο mail αλλα πως την περναω μετα? και χρειαζεται να βαλω και το TWRP Recovery ?
    • μπες στην υπογραφή μου και βρες τον οδηγό flash την Ελληνική ρομ για το κινητό σου.

• Διαφήμιση
    • σύνδεσε το με τον υπολογιστή κατέβασε την κουρτίνα με από το πάνω μέρος της οθόνης προς τα κάτω και θα δεις την επιλογή USB φόρτιση, πάτα την και στις επιλογές θα σου βγάλει επέλεξε το MTP και λογικά θα δεις το κινητό στον υπολογιστή σου. Ενεργοποίησε επίσης αν δεν το έχεις κάνει και το USB debugging από το μενού "Επιλογές για προγραμματιστές".
    • Διαφήμιση
    • Ο/H nflo έγραψε:

σύνδεσε το με τον υπολογιστή κατέβασε την κουρτίνα με από το πάνω μέρος της οθόνης προς τα κάτω και θα δεις την επιλογή USB φόρτιση, πάτα την και στις επιλογές θα σου βγάλει επέλεξε το MTP και λογικά θα δεις το κινητό στον υπολογιστή σου. Ενεργοποίησε επίσης αν δεν το έχεις κάνει και το USB debugging από το μενού "Επιλογές για προγραμματιστές".
      τα εκανα και τα 2 αλλα δεν το βλεπει μαλον κατι παιζει με τουσ drivers