όλο λέω να μπω στη διαδικασία να αλλάξω για πρώτη φορά ρομ κ όλο το αναβαλλω(καθαρά λόγω ελαχίστων γνωσεων)...αλλα μάλλον είμαι πιο κοντά από ποτέ,δεν πάει άλλο,η κατάσταση χειροτερεύει καθημερινά.
εκατσα κ.διαβασα τις τελευταίες 100 σελίδες,ειναι τρομακτικό πως συννενοειστε
λογικά αύριο ξεκιναω,μια ερώτηση που δεν βλέπω να έχει άλλος ανάλογο πρόβλημα... όταν μιλάω στη μία γραμμή κ με παίρνουν στην δεύτερη δεν μου βγάζει εκείνη τη στιγμή την κλήση για εναλλαγή,τις περισσότερες φορές δεν έρχεται καν μήνυμα για χαμένη κλήση,καποια ιδέα?
Κάνε μια χάρη...
Ελπίζω να είσαι root ..
Για να μην κατεβάζω όλη την ρομ θέλω ένα αρχείο απο το κινητό σου..
Θα το βρεις στην διαδρομή
system/framework/services.jar
Στείλτο μου μεσω τσατ ..
Κάτι άλλο.. Σε σένα δεν το χει καθόλου αυτο το μενού(έχει το κλασσικό με τα 4) ή δεν έχει χρώματα?
Γιατρέ γιατρέ εμείς οι άρρωστοι κρατάμε μια ρομ το πολύ μια εβδομάδα, δεν γίνεται να δημιουργήσεις ένα power menu Passepartout ; Γιατί το χάνουμε κάθε εβδομάδα.
@3ftw
Aφου είναι τις γυναίκας βάλε μία stable μην σε ζαλίζει κάνει εκείνο κάνει το άλλο. Έχουμε την μουρμούρα τους για άλλα θέματα ε όχι και για το κινητό της.
καλημερα παιδες!
εχω ενα προβληματακι.. (κλασικα) οταν χτυπαει το ξυπνητηρι, εχει καμια επιλογη μηπως,
να βγαινει ενα χερι και να σε αρχιζει στις καρπαζιες?? δεν ειναι κατασταση αυτη!! δεν ξυπναω με τπτ!!
@3ftw
Aφου είναι τις γυναίκας βάλε μία stable μην σε ζαλίζει κάνει εκείνο κάνει το άλλο. Έχουμε την μουρμούρα τους για άλλα θέματα ε όχι και για το κινητό της.
Να φανταστείς της το έχω με China dev και δεν το έχω αλλάξει..