Σερφαροντας έπεσα πάνω σε αυτό.....!!AnTuTu Top 10 Cost-effective Smartphones en.miui.com/thread-439921-1-1.html Ενδιαφέρον συσκευή η πρώτη... Τι λέτε !?!
Παιδια είμαι στην GTV/ΧTRV 6.12.8 . Nα περασω την GTV/ΧTRV 6.12.15 ή την ΧΤRVbeta1 Stable V8.1.1.0 ? εχουμε καμια συγκριση αναμεσα στις 2 απο οσους τις δοκιμασαν,οσον αφορα το θεμα μπαταριας??
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Έχω ένα xiaomi remi note 3 pro με ελληνικό menu και δεν μου ανοίγει το messaging. Τι πρέπει να κάνω;;; Πατάω την επιλογή, γίνεται λευκή η οθόνη για μισό δευτερόλεπτο και μετά επανέρχεται στην βασική οθόνη. Έτσι δεν μπορώ να δω τα μηνύματα μου.
Επισης μηπως εχει κανει θεμα με jetAudio player απο τοτε που εβαλα την 8.1.1 stable δεν μου δινει access στην sd εχω την μουσικη μου και οταν παιζω ενα τραγουδι απο εκει στο φακελο προελευσης λεει unknown....τι φαση? Ξερει κανεις τπτ επι του θεματος?
Και το zArchiver στο storage/emulated exei access denied με λολιποπ ειχε emulated\0 kai emulated \1 που ηταν η sd..τωρα την σδ την διαβαζει ως storage\0403-0201
Μηπως εχει κατι να κανει γενικα με το πως διαβαζουν οι εφαρμογες την sd (και εχω δωσει εγκριση για να την διαβαζουν στα δικαιωματα)
Ευχαριστωωωω
Νταξ με το jetaydio καταφερα να εμφανισω την sd απο τις 3 τελειεσ πανω δεξια και μετα πηγα Go to Music folder και απο αφηνει να επιλεξεις την sd.
Παιδια είμαι στην GTV/ΧTRV 6.12.8 . Nα περασω την GTV/ΧTRV 6.12.15 ή την ΧΤRVbeta1 Stable V8.1.1.0 ? εχουμε καμια συγκριση αναμεσα στις 2 απο οσους τις δοκιμασαν,οσον αφορα το θεμα μπαταριας??
Την 6.12.15 είναι ακόμα νωρίς να την κρίνουμε εάν δεν ολοκληρωθούν δύο κύκλοι φόρτισης.
Καλησπέρα,
Θέλω κατά τη διάρκεια μιας κλήσης να χρησιμοποιήσω το Internet μέσω 3g, 4g αλλά τα δεδομένα απενεργοποιούνται αυτόματα. Πειραξα λίγο κάποιες ρυθμίσεις αλλά δεν κατάφερα κάτι. Σε άλλα smartphone που είχα υπήρχε αυτή η δυνατότητα. Υπάρχει λύση;
Ευχαριστώ!
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ρε παιδια μια βοηθεια νόμιζα πως μου ειχε κλειδώσει παλι ο bootloader γιατι πηγαινα να τον τσεκαρω και εβγαζε μήνυμα canot verify τελος παντως εκανα αιτηση να τον ξανα ξεκλειδώσουν μου έστειλαν μήνυμα πως ειμαι οκ να τον ξεκλειδώσω μπήκα παλι στην εφαρμογή και τωρα μου πεταει το παρακάτω μήνυμα τελικά ειναι κλειδωμένο η δεν ειναι?
ρε παιδια μια βοηθεια νόμιζα πως μου ειχε κλειδώσει παλι ο bootloader γιατι πηγαινα να τον τσεκαρω και εβγαζε μήνυμα canot verify τελος παντως εκανα αιτηση να τον ξανα ξεκλειδώσουν μου έστειλαν μήνυμα πως ειμαι οκ να τον ξεκλειδώσω μπήκα παλι στην εφαρμογή και τωρα μου πεταει το παρακάτω μήνυμα τελικά ειναι κλειδωμένο η δεν ειναι?