Άρα;;;;; Δεν ξέρεις καλά το φόρουμ εκεί καταλήγουμε! Δεν ήταν για καλό αυτό που μου έδειξες τώρα. Γιατί εάν ήξερες δεν θα έγραφες καν το πρώτο μήνυμα!
σ.σ. Εκ παραδρομής ξέχασαν να αλλάξουν το λινκ οι mods.... Αλλά και πάλι όπως προείπα εάν ήξερες που να πάς για να δείς τις ρομ του κινητού σου δεν θα έγραφες καν το πρώτο μήνυμα..
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
Καλησπέρα, εξυπερέτησα 1 γνωστό μου άτομο, δώθηκε παραγγελία για 1 Xiaomi Redmi 3 Pro με 2Gb Ram(Chipset:SnapDragon 650) με Official Global Rom απο το Vickmall
Καλήμερα, με το lg g2 που είχα πριν 1 μισή χρόνο έστελνα ομαδικά μηνύματα όσα ήθελα 100-150κ.λ.Π. .. Τώρα με το kenzo έχει περιορισμό μέχρι 20 μηνύματα.Γνωριζει κάποιος εάν υπάρχει ρύθμιση ή κάποια εφαρμογή μαζικής αποστολής μηνυμάτων?
μια απορία ρε παιδιά.. αγόρασα μία θήκη απο eBay κ έλεγε για redmi note 3.. του λεω κανει για το προ? κ μου λέει παλι αυτη που πηρες είναι για το redmi note 3. !!!. ιδιες διαστάσεις δεν έχουν??? δεν μιλάω για το κατε.
μια απορία ρε παιδιά.. αγόρασα μία θήκη απο eBay κ έλεγε για redmi note 3.. του λεω κανει για το προ? κ μου λέει παλι αυτη που πηρες είναι για το redmi note 3. !!!. ιδιες διαστάσεις δεν έχουν??? δεν μιλάω για το κατε.