Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Καλησπέρα σε όλους.
      Θα ήθελα τη συμβουλή σας σε κάτι.
      Εδώ και λίγες ημέρες δε λειτουργούν τα δεδομένα στο κινητό μου. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά ενδέχεται να συμβαίνει αυτό μετά και την τελευταία ενημέρωση (MIUI 8 6.12.22).
      Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει.

ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά πολλά! Ξέρετε αν το note 3pro υποστηρίζει ταχύτητες ως 500mps που ανακοίνωσε η cosmote? Σας παραθέτω τις διευκρινήσεις της cosmote

Τι συσκευή απαιτείται για την επίτευξη 4G+ ταχυτήτων;
      Οι ταχύτητες μεγαλύτερες από τα 150Mbps απαιτούν διαθέσιμο δίκτυο 4G+ και συσκευή
      4G+.
      Οι 4G+ συσκευές ανάλογα με τις μέγιστες ταχύτητες που υποστηρίζουν διακρίνονται στις
      παρακάτω κατηγορίες:
      1. LTE Category 6 (LTE Cat.6): Ταχύτητες έως και 300Mbps, μέσω της τεχνολογίας LTE-
      Advanced (LTE-A) 2xCarrier Aggregation (2xCA).
      2. LTE Category 9 (LTE Cat.9): Ταχύτητες έως και 375Mbps στο 4G+ δίκτυο της COSMOTE,
      μέσω της τεχνολογίας LTE-Advanced (LTE-A) 3xCarrier Aggregation (3xCA).
      3. LTE Category 11 (LTE Cat.11): Ταχύτητες έως και 500Mbps στο 4G+ δίκτυο της
      COSMOTE, μέσω της τεχνολογίας LTE-Advanced (LTE-A) 3xCarrier Aggregation (3xCA) &
      256 Quadrature Amplitude Modulation (256QAM).

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Για να κάνω την βλακεία ερώτηση της ημέρας....
      Λοιπον οταν συνδέω τον μαμά φορτιστη στην μπρίζα σα να πεταει μια ''σπιθα'',μη φανταστείτε κανα κεραυνο ή κατι τραγικό απλα κανει μπτζ (με το οπτικο εφε του) (fireworks) ....Να σημειωσω οτι ο φορτιστης φορτιζει κανονικα γενικα χωρις να θερμαινεται....μηπως φταιει το eu ανταπτοράκι; μηπως πηγαν στο βουνο ή μηπως ειναι στο πηγάδι;

@demakhs παρακαλείσαι να μη τρολλάρεις....
    • Ο/H Krasdimi έγραψε:

την βλακεία ερώτηση
      Είναι πολύ λογικό αυτό που σου κάνει.. Μην αγχώνεσαι.

Πρέπει να ναι στο βουνοόοοοοο..

• Σε όλους το κάνει πιστεύω....Και σε μένα το κάνει που έχω adapter.....
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Krasdimi έγραψε:

Για να κάνω την βλακεία ερώτηση της ημέρας....
      Λοιπον οταν συνδέω τον μαμά φορτιστη στην μπρίζα σα να πεταει μια ''σπιθα'',μη φανταστείτε κανα κεραυνο ή κατι τραγικό απλα κανει μπτζ (με το οπτικο εφε του) (fireworks) ....Να σημειωσω οτι ο φορτιστης φορτιζει κανονικα γενικα χωρις να θερμαινεται....μηπως φταιει το eu ανταπτοράκη; μηπως πηγαν στο βουνο ή μηπως ειναι στο πηγάδι;

Κλαμα η τελευταια προταση ;(
      Μου χει τυχει αντιστοιχα με αλλους φορτιστες και σε διαφορες πριζες.
      Εναλλασωμενη ταση σου λεει μετα και κολοκυθια.
      Μην αγχωνεσαι, ολα γκουντ!

Ο/H panosg78 έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά πολλά! Ξέρετε αν το note 3pro υποστηρίζει ταχύτητες ως 500mps που ανακοίνωσε η cosmote? Σας παραθέτω τις διευκρινήσεις της cosmote

Τι συσκευή απαιτείται για την επίτευξη 4G+ ταχυτήτων;
      Οι ταχύτητες μεγαλύτερες από τα 150Mbps απαιτούν διαθέσιμο δίκτυο 4G+ και συσκευή
      4G+.
      Οι 4G+ συσκευές ανάλογα με τις μέγιστες ταχύτητες που υποστηρίζουν διακρίνονται στις
      παρακάτω κατηγορίες:
      1. LTE Category 6 (LTE Cat.6): Ταχύτητες έως και 300Mbps, μέσω της τεχνολογίας LTE-
      Advanced (LTE-A) 2xCarrier Aggregation (2xCA).
      2. LTE Category 9 (LTE Cat.9): Ταχύτητες έως και 375Mbps στο 4G+ δίκτυο της COSMOTE,
      μέσω της τεχνολογίας LTE-Advanced (LTE-A) 3xCarrier Aggregation (3xCA).
      3. LTE Category 11 (LTE Cat.11): Ταχύτητες έως και 500Mbps στο 4G+ δίκτυο της
      COSMOTE, μέσω της τεχνολογίας LTE-Advanced (LTE-A) 3xCarrier Aggregation (3xCA) &
      256 Quadrature Amplitude Modulation (256QAM).

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Αν θυμαμαι καλα ειναι LTE Cat 7 το κινητακι μας οποτε παμε στα 300mbps :)
    • Ο/H mixaskostantinos έγραψε:

καλημερα!!εχει συνδεσει καποιος xiaomi redmi note 3 pro με την lg 360 cam?
      Μετέφερα εδώ το ποστ για να το δουν τα παιδιά που έχουν ίδια συσκευή μπας και κάποιος το έχει κάνει :)
    • Ο/H Krasdimi έγραψε:

Για να κάνω την βλακεία ερώτηση της ημέρας....
      Λοιπον οταν συνδέω τον μαμά φορτιστη στην μπρίζα σα να πεταει μια ''σπιθα'',μη φανταστείτε κανα κεραυνο ή κατι τραγικό απλα κανει μπτζ (με το οπτικο εφε του) (fireworks) ....Να σημειωσω οτι ο φορτιστης φορτιζει κανονικα γενικα χωρις να θερμαινεται....μηπως φταιει το eu ανταπτοράκι; μηπως πηγαν στο βουνο ή μηπως ειναι στο πηγάδι;

Το ίδιο κάνει και σε μένα.. Νομίζω δεν πρέπει να αγχώνεσαι... Εγώ για καλό και για κακό τα έχω ενώσει με μονωτική ταινία... Αντάπτορακι και φορτιστή.. (για να περιορίσω τον σπινθιρισμο εντός..)

Από το RN3 pro με tapatalk [GTV 6.8.18 dev]
    • Διαφήμιση
    • γεμικα τα ανταπτορακια πάντα κάνουν σπίθες αλλά δεν ξέρω κατά πόσο επηρεάζουν.
      Καλό είναι να χρησιμοποιήσετε έναν κανονικό φορτιστή.