Δηλαδή δεν επηρεάζεται καθόλου η ROM (έχεις πχ κανονικά OTA updates με ξεκλείδωτο bootloader)?
Μπορούμε να πάρουμε nandroid backup σε official global stable 8.1.1? εάν ναι πώς?
Όχι δεν επηρεάζει σε κάτι....Παίρνει κανονικά updates..Nandroid δεν μπορείς να πάρεις έτσι απλά.. Θέλεις συγκεκριμένο twrp (zxc-cofface κλπ) που μπορεί να δουλέψει με official..
Αν πήγες απο 5αρα σε 6αρα είναι λογικό να κλείδωσε..
Ίσως να μην το πρόσεξα όταν το ρώτησες πιο πάνω..
Ευχαριστώ πολύ
Αν το ξεκλειδώσω που θα βοηθήσει? (κάποια παραδείγματα)
Συγνώμη που ρωτάω απλά θέλω να το μάθω περισσότερο σαν πληροφορία .
Τα Backup με twrp (zxc-cofface κλπ) είναι δύσκολη διαδικασία? Εάν ναι να παίρνω μόνο μέσα από το κινητό (τοπικά αντίγραφα ασφάλειας)?
Καλημέρα παίδες! μόλις παρατήρησα πως στο micloud αυξήθηκε ο χώρος σε mega (100GB) χωρίς να προβώ σε κάποια αγορά. Έχει κάποιος καμιά ιδέα τι μπορεί να έγινε;
@kostas43Για κάντε έναν έλεγχο τα id είναι σωστά ή αλλάξανε;
καλησπερα,από την πρώτη μέρα που αγόρασα το κινητό δεν μπορώ να κάνω αντιγραφή επαφών από το τηλέφωνο στην κάρτα σιμ και 1 και 2 με όλες τις ρομ που έχω αλλάξει.Τωρα έχω την τελευταία global stable 8.1.1.0.Εχει καμία ιδέα κανείς γιατί;[trophy][/trophy]
εγώ νομίζω ότι συμβαίνει, επειδή είναι προϊστορική η δυνατότητα να αντιγράφεις τις επαφές στη sim, από το να τις αποθηκεύεις στο gmail, στο mi cloud κλπ κλπ...
αυτές οι τον που λες ότι αλλάζεις, είναι από κείνες τις romπου τις βγάζουν κάτι Φιλιππινέζοι και τις ονομάζουν έτσι?
Είναι επικίνδυνονα έχεις δίκιο,όταν η εξουσία έχει άδικο!!