εγω αποθηκεύω τις νέες επαφές μου στο τηλέφωνο,επειδή μπορεί καμιά φορά να κάνω factory reset θέλω να τις έχω και στην σιμ.Παω ρυθμίσεις εφαρμογές συστήματος επαφές και εισαγωγή εξαγωγή επαφών,επιλέγω ποιες θέλω να κάνω εξαγωγή και όταν πατάω οκ δεν τις αντιγράφει.
@dim74 ο @demakhs δεν κοροίδεύει, ευθυμεί το φόρουμ γιατί αν διαβάζει κάποιος μόνο για ρομς συνέχεια κουράζεται. Όσο για την αυτόματη διόρθωση όλοι το ξέρουν ότι τα κανει μαντάρα. Δες ένα ποστ του @demakhs που έγραφε ο προγραφήσαντας ενώ ο ίδιος είχε πληκτρολογήσει ο προγράψας.
το δέχομαι αν είναι έτσι κανένα πρόβλημα.Αυτό που θέλω να πω είναι πριν πάμε στους άλλους τρόπους που δεν γνωρίζω,γιατί ενώ το τηλέφωνο έχει τέτοια επιλογή δεν σου επιτρέπει να το κάνεις!Το κάνει σε άλλον αυτό η μόνο σε μένα;[label][/label]
Δοκίμασα να περάσω επαφές στη σιμ. Επέλεξα εξαγωγή στη σιμ1 , μου έβγαλε ότι υπάρχει περιορισμός 254 εγγραφών, πάτησα οκ και μετά με πήγε να επιλέξω επαφές. Επέλεξα 1 και αντιγράφηκε. Μήπως επιλέγεις περισσότερες από όσες χωράει; Οι επαφές στη σιμ βολεύουν μόνο αν πρόκειται να την περάσεις σε πολύ παλιό τηλέφωνο που δεν έχει WiFi.
η καρτα σιμ σε μενα μου βγαζει πως μπορει να αποθηκευσει 165 επαφες,συνεχιζω και επιλεγω μια επαφη παταω οκ και μου βγαζει ενα παραθυρο στο κατω μερος που γραφει οι επαφες εξηχθησαν και απο κατω 0 μεταφερθηκε/0 αντιγραφηκε /1 απομενει!και τελικα δεν την εκανε αντιγραφη!το ιδιο κανει αν επιλεξω περισσοτερες.
Γεια σας. Αν υπάρχει κάποιος που δεν κοιμάται τέτοια ώρα, ξέρει κανείς πώς μπορώ να κανω το youtube να συνεχίσει να παίζει μουσική οταν σβήνει η οθόνη;
Από αυτά που ξέρω σχετικά με το youtube με την εφαρμογή δεν μπορείς. Μόνο με τον chrome μπορείς να ακούς youtube και ταυτόχρονα να κάνεις άλλες εργασίες με την συσκευή.