@Bodai Χρήστο εγώ το έχω καρατσεκαρισμένο με ανοιχτό GPS και σε ανοιχτό χώρο, αναζήτηση μέσω PC από τις 100 φορές που το δοκίμασα είχα 100% επιτυχία, τις επιφυλάξεις τις έβαλα γιατί βρέθηκαν μέλη ευτυχώς σε πολύ μικρό ποσοστό ότι δεν τους έβρισκε η κατά προσέγγιση. Εγώ πιστεύω ότι αν δεν είναι σε GPS συνέχεια, κράτα την προηγούμενη αναζήτηση και το lock που έκανε ο δορυφόρος από τον κάτοχο του κινητού.
Έλεγε ότι το iPhone έδειχνε ακριβώς το σημείο π.χ το σπίτι του όπου και ήταν η συσκευή.
Ισχύει τόση ακρίβεια;
Ισχύει με τα 1000!!!
Κράτα το iPhone με τον εντοπισμό ανοιχτό και πάνε από το σαλόνι του σπιτιού σου στην τουαλέτα. Θα δεις ότι η κουκκίδα στον χάρτη κουνιέται!
Μου είχαν κρύψει το iPhone πρίν μία 2ετία (τότε...στις καλές εποχές που είχα μηλαράκι... ) κάποια παιδιά στην δουλειά για να μου κάνουν πλάκα.
Άνοιξα τον εντοπισμό, πήγα στα αποδυτήρια και βρήκα σε ποιανού ντουλάπι είναι!
ΚΑΜΙΑ σχέση ο εντοπισμός της Xiaomi με αυτόν της Apple. Καταρχήν το δικό μου, όταν είμαι στο σπίτι και κάνω αναζήτηση συσκευής, το βγάζει 1-2 χιλιόμετρα μακρυά...
Το GPS δεν το κλείνω ΠΟΤΕ. Έχει τύχει να με βρεί ακριβώς (MIUI 7 + Android 5) αλλά ... με την 8άρα...έχασε τον μπούσουλα.
Να πώ για μία φορά ακόμα αν και γίνομαι κουραστικός. Η ποιότητα υπηρεσιών της Apple ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ πουθενά. Ούτε στο 1% δεν μπορούν να την πλησιάσουν. Είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ, αλλά είναι Υπηρεσίες...όχι μλκίες...
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
@pavlidisc Με ανοιχτό GPS σε ανοιχτό χώρο έκανες δοκιμή με το xiaomi ?
Όχι. Εντός σπιτιού μέχρι τώρα ή από την δουλειά (πάλι κλειστός χώρος δηλαδή).
Υ.Γ Το GPS δεν το κλείνω ποτέ.
edit
Το δοκίμασα μόλις τώρα. Πάλι σε κλειστό χώρο. Έχει καλύτερη ακρίβεια απο την τελευταία φορά που το δοκίμασα. Καμιά 400-500 μέτρα διαφορά απο το πραγματικό σημείο.
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
@Bodai Χρήστο εγώ το έχω καρατσεκαρισμένο με ανοιχτό GPS και σε ανοιχτό χώρο, αναζήτηση μέσω PC από τις 100 φορές που το δοκίμασα είχα 100% επιτυχία, τις επιφυλάξεις τις έβαλα γιατί βρέθηκαν μέλη ευτυχώς σε πολύ μικρό ποσοστό ότι δεν τους έβρισκε η κατά προσέγγιση. Εγώ πιστεύω ότι αν δεν είναι σε GPS συνέχεια, κράτα την προηγούμενη αναζήτηση και το lock που έκανε ο δορυφόρος από τον κάτοχο του κινητού.
απολυτα σωστός !!!
Ετσι ακριβώς..
Κρατάει το τελευταίο lock του στιγματος
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)