Γενικότερα να το έχεις ως αρχή και κανόνα ότι όσο βγάινουν νέες rom τα SOT πέφτουν..
Όσο σε πιο παλιά rom πηγαίνεις τόσο θα σου μεγαλώνει η αυτονομία και το αντίστροφο.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Σχετικά με το backup:
Έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές το backup με Micloud και με έχει σώσει. Επαναφέρει ό,τι έχει η συσκευή (φωτογραφίες, εφαρμογές, ρυθμίσεις κατάλογο κλήσεων, μηνύματα, κλπ) και κατεβάζει τις εφαρμογές όπως ακριβώς θα τις κατέβαζες από το store, δηλαδή σαν φρέσκια εγκατάσταση. Οπότε για ορισμένες (viber, messenger κλπ) πρέπει να ξανακάνεις login για να τις χρησιμοποιήσεις. Το εξαιρετικό είναι ότι αν αντικαταστήσεις μια συσκευή Xiaomi με μία άλλη απλά και μόνο βάζοντας το κωδικό Mi Account στη δεύτερη συσκευή έχεις ό,τι είχες και στην πρώτη χωρίς να χρειαστεί να στήσεις σχεδόν τίποτα. Το πόσο γρήγορα θα γίνει η επαναφορά εξαρτάται από το πόσες εφαρμογές έχεις και φυσικά την ταχύτητα του δικτύου σου αλλά και του server των κινέζων. Σε εμένα με κάπου 120 εφαρμογές μου έχει πάρει λιγότερο από μία ώρα αλλά άλλη φορά μου έχει πάρει και μια αιωνιότητα και μια μέρα!!
Το μόνο πρόβλημα που έχω παρατηρήσει είναι ότι καμιά φορά μπορεί να "ξεχάσει" μια-δυο εφαρμογές που πρέπει να τις κατεβάσεις χειροκίνητα και ότι δεν επαναφέρει widgets.
παιδιά καλησπέρα.
Γίνεται να πάρω backup ένα παιχνίδι με τα δεδομένα ακριβώς όπως είναι;δηλ. να είναι ακριβώς στην πίστα που το έχω φτάσει,και να το μεταφέρω σε άλλο κινητό αλλά όχι xiaomi;;
καλησπερα φιλε @studiosakis με το που θα κανεις login στον λογαριασμο σου στο παιχνιδι συνεχιζεις απο εκει που εμεινες κανονικα.
αρκει να βαλεις το ιδιο email που ειχες βαλει και στην προηγουμενη συσκευη σου, το οποιο ειναι συνδεδεμενο με το παιχνιδι σου.