Καλησπέρα σε όλους.
Έχω το εξής θέμα.
Εδώ και 2 μέρες το κινητό αργεί να αντιδράσει, δλδ σαν να σέρνεται. Πχ όταν παίζω Piano Tiles και πατάω τα πλακίδια (επειδή είμαι πλάκας τα ονομάζω ετσι) μου το ακυρώνει σαν να πατάω άλλα πλακίδια.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα σε όλους.
Έχω το εξής θέμα.
Εδώ και 2 μέρες το κινητό αργεί να αντιδράσει, δλδ σαν να σέρνεται. Πχ όταν παίζω Piano Tiles και πατάω τα πλακίδια (επειδή είμαι πλάκας τα ονομάζω ετσι) μου το ακυρώνει σαν να πατάω άλλα πλακίδια.
5.7 ιντσες? Αν δεις τα specs θα δεις οτι ειναι διαφορετικο κινητο.
Καλα,αυτα τα προγραμματα δε γραφουν και παντα σωστα τα χαρακτηριστικα.
Περα απο αυτο εχει ανακοινωθει οτι θα παρει nougat το δικο μας ενω ζηταγανε και beta testers στο en.miui.
Τελος ,ενταξει βγαζει 1002 μοντελα η χιαομι αλλα θα παραηταν χαζο να βγαλει ακριβως ενα ιδιο redmi note 3 με 5,7 αντι για 5,5 οθονη.
Η 7.1.19 μου βγάζει αυτονομίες καλοκαιριού (7-8 ώρες sot). Όσοι έχουν αμφιβολίες ας την δοκιμάσουν.
Για μένα η καλύτερη όσον αφορά την μπαταρία μετά από πολύ καιρό.
Καλημέρα στην παρέα. Από τέλη Αυγούστου που ειχα πάρει το κινητό του φοράω τη rom που φαινεται παρακάτω
Έχοντας αποστασιοποιηθεί τον τελευταίο καιρό απ όλα αυτά λόγω έλλειψης χρόνου λέω να περάσω την τελευταία official global stable αλλά δεν
ξέρω από που να ξεκινήσω. καθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!
Η 7.1.19 μου βγάζει αυτονομίες καλοκαιριού (7-8 ώρες sot). Όσοι έχουν αμφιβολίες ας την δοκιμάσουν.
Για μένα η καλύτερη όσον αφορά την μπαταρία μετά από πολύ καιρό.
Σε εμένα με ίδια χρήση βγάζει 7-8 και άλλες φορές 4-5.
Παράξενο...